Перейти до змісту

Візи в Польщу і країни шенгенської зони

HAMANN

Рекомендовані повідомлення

Надаю послуги з відкриття віз в Польщу і країн шенгенської зони, роблю запрошення на бізнес шенген візи, робочі запрошення.

Запрошення ,візи,страховки ,бізнес візи ,шенген візи, годові запрошення по доступним цінам , оформлення документів на подачу в посольства.

Частим клієнтам доступна ціна.

Пересилаю в любу точку України

Нова пошта,Авто Люкс швидко і оперативно без ПЕРЕДОПЛАТ, оплата накладним платежем, без проблем розкажу покажу допоможу як і що.

195 евро з участю власника паспорта - Бізнес віза для країн шенгенської зони на основі контракту з Польщі (якщо віз ще не було то буде спочатку одноразова, далі після виїзду/вїзду подаєм ще раз документи + 35 евро буде на пів року і більше ніяких проплат)

380 евро без участі власника паспорта - Бізнес віза для країн шенгенської зони на основі контракту з Польщі (якщо віз ще не було то буде відразу на пів року) +

50 евро за термін виконання 3 дні

1500 грн з участю власника паспорта - Робоча віза польська з можливістю пересування по шенгенській зоні

Термін виконання до 10 діб.

В ціну включено все (страховка, проплата за візу в консульстві, запрошення/контракти)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хіба не краще робити ту, що за 1500грн з пересуванням? Адже для самої польщі 195 євро = 2086.5грн.

В чому прикол?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хіба не краще робити ту, що за 1500грн з пересуванням? Адже для самої польщі 195 євро = 2086.5грн.

В чому прикол?

за 1500 грн - віза по робочому контракту в Польщі, ви будете їздити по ній в країнах шенгену на свій ризик - наприклад якщо вас спинять в Німеччині для перевірки документів, поліцай спитає що ви тут робите і перевірить всі документи, контракт, та щей може подзвонити до того поляка який зробив вам контракт а він в свою чергу може включити задню!І якщо ви часто будете пересікати кордон то польські митники спитають вас чого ви так часто їздете якщо у вас робоча віза - по цій візі можна 1 чи 2 рази в місяць перетинати кордон.

а якщо робити бізнес візу то ви без ніяких ризиків можете пересуватися по країнах шенгену (такі візи відкривають гонщики авто...), і по бізнес візі перетинати кордон можливо хоть кожний день!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зробиш в білоруський паспорт? просто в людини є ПМЖ в луцьку.

крім бізнес робиш щось? культура і т.п.?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зробиш в білоруський паспорт? просто в людини є ПМЖ в луцьку.

крім бізнес робиш щось? культура і т.п.?

якщо є всі документи, що підтверджують ПМЖ в місті Луцьку то зробити можна!яку саме візу вам потрібно?ні, роблю тільки ті, які написані вище!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...
  • 4 місяця потому...

цікавлять Ваші послуги

як зв'язатися з Вами ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоесть, я плачу деньги только когда в паспорте появилась виза? Если сделали отказ (всякое бывает), то я ничего не плачу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоесть, я плачу деньги только когда в паспорте появилась виза? Если сделали отказ (всякое бывает), то я ничего не плачу?

Враховуючи те що зараз робиться в Консульстві Польщі, питання дуже доречне?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Разве скандал в консульстве не прикрутил гайки с раздачами виз в Польшу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Враховуючи те що зараз робиться в Консульстві Польщі, питання дуже доречне?

Тема актуальна, просто интересно стало.

З.Ы. уже спросить нельзя? :0156:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а шо тут спрашивать, судя по давности создания поста, ТС сейчас либо тратит свои заработанные тыщи где то на Мальдивах, либо прячется от правосудия, либо сам консул, один из 5 кого уволили МЗС Польши :mdr::D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...