Перейти до змісту

Допоможіть порадою

sed1991

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Та не було ніякого злочину.

Дякую всім я передав важі слова але то недієво ідалі ведуться на "завтраки" думаю сам взяти і написати тому васі смс типу буде заява про угон і незаконе заволодіння коштами... ато блін певно той виродок уміє гарно говорити...

Опубліковано
а якщо точніше то він буде нести солідарну відповідальність) як власник авто)
Не зовсім зрозумів - до чого тут до кримінальної відповідальності солідарна відповідальність з цивільного права? Він же не з ним разом (Васею) вчиняв злочин?

ну до того що про кримінал й слова сказано не було, а солідарна так ви праві праві відноситься до цивільного, що як раз при керуванні авто саме більше "настає)"

Опубліковано

Щось тут не так. ЯКа солідарна відповідальність якщо авто на довіреності і нею керує інша людина? Якби авто керував чувак який працює на власника і для роботи використовує авто власника, то тут я не проти і то нюансів купа.

• 5 місяців потому...
Опубліковано

Все ще не закінчилось досі. Постійно говорив завтра точно буде якщо не завтра то після завтра ну і десь місяць тому дізнались де воно проживає ну ві відповідно завітали в гості.

Гроші почали віддаватись. Як вияснилось автівку ніхто не збирався ремонтувати :( як розібрали так і лежала на дворі розібрана мабуть місяців з 5.

Зараз майже все відав що йому заплатили за роботу.

Отаке от... ось номер васі 0991835280 горе майстра.

Можливо хтось із гугла сюди потрапить то хоть будуть люди знати.

Опубліковано

я за заяву в міліцію.

знаючи хто, де живе, маючи контактні телефони...

про довіреність тут вже писали вище.

напевно довіреність видавалася лише на право керування автомобілем?

про те, щоб застати своє авто розібраним по запчастинах на подвір'ї будинку нічого не говорилось? ;)

Опубліковано

Я передавав ваші поради але мене чомусь неслухали :(

Наразі все закінчилось тому точно ніяких заяв писати не будуть.

Всім дякую за допомогу тему можете закрити.

Опубліковано

Спробую описати ситуацію в двох словах....

даааа уж.... Дивуюся, що ще є такі довірливі наївні люди...

"Ну отже як авто здали 4 місяці тому заплатили за ремонт 1000 $ (частинами виплачували продовж місяця) наразі ні машини ні грошей та пусті обіцянки по телефону" - абалдєть! Ремонту ще не було, нічого ще не бачили, а вже платили! Причому не за один раз (типу випадково, під впливом якогось там нечистого), а ще й частинами! І ні разу не захотіли побачити, ЩО там з машиною!

І взагалі не засумнівались, що "спільні інтереси навіть село довірливої людини коло села хорошої людини, як вияснилось земля кругла родичі/знайомі знають таких", а гроші хоче наперед! Був би такий хороший, то зробив би спочатку, а тоді про гроші говорив.

А ті родичі/знайомі що, нічого не казали? Певно, той мудак зненацька став таким поганим?! Чи може родичів/знайомих взагалі ніхто не розпитував!

І за стільки часу і обіцянок про "завтра" ні разу не з'їздити самому туди і не глянути??!?!!!

Як не шкода потерпілого, але це НАУКА!

-------------

А по суті - ніфіга юридично ніхто нічого не зробить. Сам віддав машину (ще й нашось доручення аж оформили!), сам віддав гроші, сам своєю безконтрольністю давав привід водити себе за ніс - сам і маєш результат.

Якщо вже б так сталося, не знаю.... Взяв би пляшку бензину, приїхав би туди, розбив би в хаті і дав 5 хв, щоб мудак знайшов гроші чи написав розписку, що позичав 10 000 $ ;)

Опубліковано

вибачте, що так нипишу але хто ремонтує авто за 1000 у.е при його теперішній вартості в нормальному стані 1500 у.е.

:0155:

з.і. і оскільки гроші виплачувались частинами, чи не було цікаво власнику, що на даному етапі ремонтуеться і глянути на свою ластівку)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...