Перейти до змісту

Допоможіть порадою

sed1991

Рекомендовані повідомлення

Спробую описати ситуацію в двох словах.

Одна довірлива людина захотіла здати автомобіль на ремонт/сервіс ну і підчас символічної Пятниці(пянки) познайомилась із однією як здалось на перший погляд хорошою людиною ну спільні інтереси навіть село довірливої людини коло села хорошої людини, як вияснилось земля кругла родичі/знайомі знають таких.

Розмова як раз дійшла до "хочу привести до ладу автомобіль" ну і тут почалось...

Приємна людина - Пупкін Василь каже я займаюсь обслуговуванням і для тебе зроблю дешевше всі послуги як то кажеться дешевже не знайдеш.

Ну отже як авто здали 4 місяці тому заплатили за ремонт 1000 $ (частинами виплачували продовж місяця) наразі ні машини ні грошей та пусті обіцянки по телефону(або взагалі абонент не абонент) типу завтра докрасимо завтра... завтра приїдеш до дому на своїй автівці...

Авто здавали без ніяких контрактів договорів і т.д. просто так на чесне слово...

Як поступити із Васюю Пупкіном? бажано з юридичної точки зорру.

Автомобіль ваз 2101

Дякую всім на перед за будь яку допомогу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотя тут есть профессиональные юристы, они по сути скажут больше.Но на первый взгляд шансов юридического решения проблемы не много.

Авто здавали без ніяких контрактів договорів і т.д. просто так на чесне слово...

То есть фактически задокументированных фактов нету.А в суде или других подобных заведениях именно они решают всё.

Единственный вариант - силовой.Имхо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Единственный вариант - силовой.Имхо...

Банально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може домовитись з мєнтами, написати заяву про угон й нагрянути до Васі Пупкіна?

Це, звичайно, якщо знаєте де фізично знаходиться авто...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Все таки надо ему дать коленом,надо..." (с) ИМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може домовитись з мєнтами

От цього робити не хочеться, наша доблєсна міліція має жорсткі тарифи.

Доречі поки виплачувались 1000$ на протязі місяця у редиски була довіреність на авто тобто всі документи(як мені щойно пояснили).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От цього робити не хочеться, наша доблєсна міліція має жорсткі тарифи

Ну тоді бийте по морді...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це саме простіше, хоча думаю найефективніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То виходить ви фактично подарували авто + 1000 баксів...

(((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це саме простіше

Саме простіше з мєнтами, а Пупкін, щоб не сісти відшкодує й мєнтовські тарифи, й ваші ремонти. ІМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если не хотите быть морду, то действительно самый оптимальный вариант - заява про угон. И пусть теперь он доказывает...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1) Люба довіреність розривається ( тобто її можна відкликати у нотаріуса який її видав)

2) свідки були?

3) попробуйте пригрозити йому доблесними нашими органами, заявіть прямо, що подасте машину в угон й гарно покажете пальцем хто міг би її вкрасти)

4) бити морду, це добре я якраз займаюсь такими справами))) будете моїм клієнтом)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бити морду, це добре я якраз займаюсь такими справами))) будете моїм клієнтом)))

рекламко :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1) Люба довіреність розривається ( тобто її можна відкликати у нотаріуса який її видав)

2) свідки були?

3) попробуйте пригрозити йому доблесними нашими органами, заявіть прямо, що подасте машину в угон й гарно покажете пальцем хто міг би її вкрасти)

4) бити морду, це добре я якраз займаюсь такими справами))) будете моїм клієнтом)))

Свідків як таких небуло, все робилося на чесне слово що робилося з довіреністю теж не відомо але зараз у потерпілого вона "і всі інші документи" Пригрозити заявою про викрадення от так і поступлять. Ну а морду бити бажаючих вистачає :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бити морду, це добре я якраз займаюсь такими справами))) будете моїм клієнтом)))

рекламко :_07:

це застереження для особо умних які люблять бити морду)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС,прорекламуйте горе-майстра,щоб інші до нього не їхали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Свідків як таких небуло, все робилося на чесне слово що робилося з довіреністю теж не відомо але зараз у потерпілого вона "і всі інші документи" Пригрозити заявою про викрадення от так і поступлять. Ну а морду бити бажаючих вистачає :D

1) ну як би це гарно вам сказати, шукайте свідка)))

2) а якого чорта машина здається в ремонт з тех. паспортом?

3) ти мене не зрозумів про морду))) я не б'ю, я потім розгрібаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС,прорекламуйте горе-майстра,щоб інші до нього не їхали.

Як вияснилось горе майстра звільнили з тієї контори якою він крився давно

Я особисто знаю що того умніка звуть василь живе десь то маневицький район то маневичі

Швидш за все віг "гастрольор"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а якого чорта машина здається в ремонт з тех. паспортом?

Також виникло таке питання.

ти мене не зрозумів про морду))) я не б'ю, я потім розгрібаю

Не він один, я також подумав, що ви пропонуєте свої послуги, як "каратіст"))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а якого чорта машина здається в ремонт з тех. паспортом?

Напевно вміє викликати довіру, але швидш за все просто незнали і здали із всім.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще треба було йому ключі від квартири де гроші лежать дати і все було б взагалі супер.

Пишіть заяву в міліцію. Менти не люблять заяв, та ще й по угону (їм статистику портять всякі заяви). Вони спочатку самі перевірять і дадуть тій людині зрозуміти що до чого. А якщо справа реально кримінальна і вони (менти) можуть довести її до логічного кінця, вони ту заяву залюбки приймуть. Буде галочка що прийняли і виконали.

Запам'ятайте на майбутнє. Хочете зробити нормально і щоб не кинули, ніколи не звертайтесь до знайомих, а тим більше тих які кажуть що зроблять найдешевше. Потім та копійка стане майже як мерс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як вище писалось: негайно треба писати заяву в міліцію про угон з одночасним розриванням (анулюванням) довіреності. Крім угону тут ще можна кваліфікувати дії цього "Васі" як шахрайство (ст.190 ККУ) - скористався довірою і заволодів 1000 дол. Тому, маємо дві статті ККУ: угон авто та шахрайство. Хоча, якщо не було свідків і/чи розписки, то питання по грошам проблематичне. Хіба що він напише явку, коли менти пообіцяють йому "порішати" щодо арешту та іспитового. Це вже деталі.

І ще одне: уявіть собі - він скоїв якийсь злочин на цьому авто. Ви ні до чого, але по слідчих набігаєтесь. І вже не як потерпілий, а як свідок. А це вже інше кіно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ще одне: уявіть собі - він скоїв якийсь злочин на цьому авто. Ви ні до чого, але по слідчих набігаєтесь. І вже ні як потерпілий, а як свідок. А це вже інше кіно.

а якщо точніше то він буде нести солідарну відповідальність) як власник авто)

ніколи не розумів людей, що продають машини за довіреностями. ліричний відступ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Інколи складаються обставини так,що авто не можна поставити на себе.Просто,тупо шкода грошей.Сумма не маленька.Коли купував своє авто,гроші боргував в друзів.Ці самі 3 000 грн. (умовно)на облік, тоді для мене мали велике значення.Але це особисто мій випадок.

SOAD

розкажіть про н"юанси,авто по дорученню.Цікаво.Та й напевно пізнавально.Можливо в іншій темі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а якщо точніше то він буде нести солідарну відповідальність) як власник авто)
Не зовсім зрозумів - до чого тут до кримінальної відповідальності солідарна відповідальність з цивільного права? Він же не з ним разом (Васею) вчиняв злочин?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...