Перейти до змісту

Сертифікат на 200 грн. Розетка

Set

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Подарочный сертификат в виде пластиковой карты — это предварительный платеж, который дает возможность приобретать товары, на сумму эквивалентную его номиналу.

1855033.jpg

Продам за 200 грн.

ICQ#: 482-222-533

Опубліковано

Подарочный сертификат в виде пластиковой карты — это предварительный платеж, который дает возможность приобретать товары, на сумму эквивалентную его номиналу.

1855033.jpg

Продам за 200 грн.

ну для вас в чому вигода зрозуміла, поміняти картку на гроші, а в чому сенс для "покупців" сертифікату? купити за 200 грн. картку на 200 грн?

Опубліковано

1855033.jpg

Продам за 200 грн.

йому ніхто не обміняє , бо нема смислу, притом ця карта подарункова, і автор за неї не платив

Опубліковано

Тю.. продаючи його за ціну сертифікату я зазнаю втрат, адже сертифікат по суті вартує 200+50=250 Грн. а тепер підключаємо логіку чому так? Так тому що ще доставка розетки яка коштує 50 грн. чому його купити, є друзі, подруг хочете зробити подарунок а не знаєте що ось вихід, він придбає те що йому треба (ну це так , такий собі варіант.)

Для тих кому потрібна додаткова інфа тицяємо ТУТ

Чому продаю да просто потрібні гроші, в чому моя вигода так просто отримати гроші, вигоди нема, є причина продажі треба гроші за нього та і усе....(Простішого варіанту не може бути)

Опубліковано

1855033.jpg

Продам за 200 грн.

йому ніхто не обміняє , бо нема смислу, притом ця карта подарункова, і автор за неї не платив

А звідки такі висновки, може вона замовлена мною у якості подарунка, другові, чи подрузі, а свята не склалось, по тим чи іншим причинам. Народ невже Ви на стільки поганої думки один проти одного, що робите висновки з повітря, неначе знаєте мене 100 років.

Опубліковано

а зачем все эти понты?

не лучше подарить 200 грн одной бумажкой?

Ні про які "понти" мова не йде, а даний спосіб оплати і подарунків придумано давно, і напевно тому що це зручно, і як ніяк практичний подарунок, адже гроші це вже останнє що можна подарувати людині якщо варіант книги не підходить.

Опубліковано

Ні про які "понти" мова не йде, а даний спосіб оплати і подарунків придумано давно, і напевно тому що це зручно, і як ніяк практичний

придуман давно владельцами магазинов

даря такую штуку - привязываешь человека именно к розетке

а даря просто 200 грн - купит что хочет и где хочет

Опубліковано

Ні про які "понти" мова не йде, а даний спосіб оплати і подарунків придумано давно, і напевно тому що це зручно, і як ніяк практичний

придуман давно владельцами магазинов

даря такую штуку - привязываешь человека именно к розетке

а даря просто 200 грн - купит что хочет и где хочет

Так ні хто особисто Вам його не нав'язує, не треба Вам проходьте повз, є безліч тем де Ви можете відмітитись флудом...

З.І.: Якщо думати як ви то гроші теж нас з Вами прив'язують до певної країни, де ми можемо їх потратити.... судячи з Вашої "Логіки".

Опубліковано

З.І.: Якщо думати як ви то гроші теж нас з Вами прив'язують до певної країни, де ми можемо їх потратити.... судячи з Вашої "Логіки".

точно,

поэтому и никто не дарит у нас "тугрики", а в основном "ГРН" или "СКВ"

а дарить сертификат "розетки" всё равно что "тугрики"

Так ні хто особисто Вам його не нав'язує, не треба Вам проходьте повз, є безліч тем де Ви можете відмітитись флудом...

а я за идею борюсь

не люблю когда что-то рекламное пытаются продать

если бы сертификат продавали за 100, например,

то получается 100 + 50 (доставка) = получится 50 экономии

это еще куда не шло

p.s. переход на ВЫ и употребление слова "флуд" меня пугают :(

Опубліковано

а я за идею борюсь

не люблю когда что-то рекламное пытаются продать

если бы сертификат продавали за 100, например,

то получается 100 + 50 (доствка) = получится 50 економии

это еще куда не шло

p.s. переход на ВЫ и употребление слова "флуд" меня пугают :(

Ідея чого?Що саме рекламне, я ж не пропоную косметику чи книжки свідків єгови, а перелік товарів, у них суттєвий (це так не в цілях реклами).

Стоп, стоп? Що у Вас з арифметикою, сертифікат номіналом 200 грн. Він мені обійшовся в 250 (враховуючи доставку), а ви що пропонуєте його продати, аж в потрійний ущерб собі, де здорова логіка? Чи я ворог сам собі, і своєму фінансовому становищу. Придбавши будь що на розетці і так прийдеться платити за доставку, у будь-якому випадку, тому Ваша арифметика ну ніяк....

З.І.: Ми з Вами мимовільні співрозмовники, і з ввічливості я спілкуюсь відповідно, (як з будь-якою не знайомою мені людиною). Як у Вас (і решти людей) є своя думка, і на мою думку це відвертий Флуд (без образ), але так і є.

Опубліковано
сертифікат номіналом 200 грн. Він мені обійшовся в 250 (враховуючи доставку)

а де тут логіка?

я її не бачу?

:)

Опубліковано

точно,

поэтому и никто не дарит у нас "тугрики", а в основном "ГРН" или "СКВ"

а дарить сертификат "розетки" всё равно что "тугрики"

Це вибір кожного особисто,що подарувати, тут ніхто НЕ НАШТОВХУЄ , на саме цей подарунок, як кажуть у кожного свої уподобання, і повірте якщо сертифікати є і їх купляють, то це все ж таки когось цікавить, комусь вони потрібні, ось і я шукаю того кому він знадобиться.

З.І.: і це не рекламна акція, це спосіб частково вернути затрачені кошти, на даний "товар". Ваш ентузіазм ну зовсім тут не в тему...

Опубліковано

Стоп, стоп? Що у Вас з арифметикою, сертифікат номіналом 200 грн. Він мені обійшовся в 250 (враховуючи доставку), а ви що пропонуєте його продати, аж в потрійний ущерб собі, де здорова логіка? Чи я ворог сам собі, і своєму фінансовому становищу. Придбавши будь що на розетці і так прийдеться платити за доставку, у будь-якому випадку, тому Ваша арифметика ну ніяк....

мм, сертификат за 200 грн тебе продали за 250 грн - поздравляю, тебя надули :)

и ты его хочешь продать за 200 грн, "тоесть уже в ущерб себе" - где логика?

и хорошо допустим я за этот сертификат что-то купил в розетке, то мне еще придётся заплатить +50 грн за доставку?

или ты сам его заюзаеш - то получится покупка на 100 грн дороже....

Опубліковано

Що у Вас з арифметикою, сертифікат номіналом 200 грн. Він мені обійшовся в 250 (враховуючи доставку)

Set, если ты покупал сертификат на 200 грн. за 250 грн., то кто тебе доктор?...:)

Опубліковано
сертифікат номіналом 200 грн. Він мені обійшовся в 250 (враховуючи доставку)

а де тут логіка?

я її не бачу?

:)

А Ви прочитайте пост повністю, а не вирізку з газети, і підключить фантазію, якщо не вистачає тексту...

Що у Вас з арифметикою, сертифікат номіналом 200 грн. Він мені обійшовся в 250 (враховуючи доставку)

Set, если ты покупал сертификат на 200 грн. за 250 грн., то кто тебе доктор?... :)

Невже ні хто не розуміє однієї простої речі!, Пост розрахований на людину, яка планує зробити подарунок іншій у вигляді сертифікату, таке практикується не тільки у нашій, а у більшості європейських країнах давно, і не хоче переплачувати за доставку даного сертифіката 50 грн. Він зможе забрати його в мене за еквівалентну суму у 200 грн. не переплачуючи за доставку. Все більше нічого, лікарі у відпустці.

Опубліковано

сертифіката 50 грн. Він зможе забрати його в мене за еквівалентну суму у 200 грн. не переплачуючи за доставку.

и потом переплатить за доставку покупки из розетки

вместо того что бы купить прямо в Луцке, с луцкой гарантией

Опубліковано

мм, сертификат за 200 грн тебе продали за 250 грн - поздравляю, тебя надули :)

и ты его хочешь продать за 200 грн, "тоесть уже в ущерб себе" - где логика?

и хорошо допустим я за этот сертификат что-то купил в розетке, то мне еще придётся заплатить +50 грн за доставку?

или ты сам его заюзаеш - то получится покупка на 100 грн дороже....

Да надули, молодого не досвідченого, м-м-м-м яка прикристь, я вже це давно оплакав, і вернувся до життя... тому зараз не дістає.

Добре знайдіть хоть одну тему де люди не продають тут щось, не в ущерб собі, і продали?Товар який продається виставляється не за ціну покупки, всі щось втрачаєте , аби досягти цілі продати... Логіка є тільки от хтось не бачить її!!!

сертифіката 50 грн. Він зможе забрати його в мене за еквівалентну суму у 200 грн. не переплачуючи за доставку.

и потом переплатить за доставку покупки из розетки

вместо того что бы купить прямо в Луцке, с луцкой гарантией

Немає в Луцьку офіційного продавця розетки, це сайт з магазином у Києві, а те що маскують це не то, в любому випадку купляючи будь-що через інтернет Ви платите за доставку, невже про це знаю лише я один.. Інформація про магазини
Опубліковано

Немає в Луцьку офіційного продавця розетки, це сайт з магазином у Києві, а те що маскують це не то,

ну нет представителя розетки в Луцке - ну и фиг с ним :)

в любому випадку купляючи будь-що через інтернет Ви платите за доставку, невже про це знаю лише я один.. Інформація про магазини

похоже только ты один знаешь :), все остальные лохи

а что в Луцке уже и купить негде, что обязательно в инете покупать?

Опубліковано

Немає в Луцьку офіційного продавця розетки, це сайт з магазином у Києві, а те що маскують це не то,

ну нет представителя розетки в Луцке - ну и фиг с ним :)

в любому випадку купляючи будь-що через інтернет Ви платите за доставку, невже про це знаю лише я один.. Інформація про магазини

похоже только ты один знаешь :), все остальные лохи

а что в Луцке уже и купить негде, что обязательно в инете покупать?

В мене просто не вистачає слів, і переповнюють емоції

CaptainFacepalm.png

Опубліковано

Ну от я часто для прикладу купую комп'ютерну техніку в Нотіксі (інтернет магазин Луцький).

Газову плитку і ТВ купував на 5ок, тут офіс в них і ні за яку доставку не платив - газову плитку прямо до хати завезли, а телевізор самі забрали в них офіс на Рівненській, при тому, що ціни якраз на ті товари були на 5ок одні з найдешевших в інтернеті.

Тому не скрізь потрібно платити за доставку....

Опубліковано

Незміг дочитати до кінця, одні флудера. Ви в бабусі коли "семки" купляєте також цікавитеся за скільки вона їх купила і з якою ціллю їх продає? Людина сказала що продає, не купляєш - іди лісом. На кожен товар свій покупець.

Опубліковано

продам 200 грн одной бумажкой,

за 200 грн + доставка "новой почтой"

как-то так получается :)

Тепер виключаемо тупість і включаемо логіку. Система подарункових сертефікатів потужно розвивається і як альтернатива подарунку - непоганий варіант, річ яка в Луцьку коштує 200 грн. цілком ймовірно буде коштувати на розетці 150 + 50 доставка - маємо те саме. Скажете "гемарно", чому не подарити 200 грн. і людина сама зможе купити за 200 в Луцьку? Це останній варіант, банальний тупий і неоригінальний.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...