Set Опубліковано 3 Березня, 2012 в 18:00 #1 Опубліковано 3 Березня, 2012 в 18:00 Подарочный сертификат в виде пластиковой карты — это предварительный платеж, который дает возможность приобретать товары, на сумму эквивалентную его номиналу. Продам за 200 грн. Skype: Set187 ICQ#: 482-222-533
roberto007 Опубліковано 3 Березня, 2012 в 19:48 #2 Опубліковано 3 Березня, 2012 в 19:48 Подарочный сертификат в виде пластиковой карты — это предварительный платеж, который дает возможность приобретать товары, на сумму эквивалентную его номиналу. Продам за 200 грн. Skype: Set187 ICQ#: 482-222-533 ну для вас в чому вигода зрозуміла, поміняти картку на гроші, а в чому сенс для "покупців" сертифікату? купити за 200 грн. картку на 200 грн?
timomaas Опубліковано 3 Березня, 2012 в 21:11 #3 Опубліковано 3 Березня, 2012 в 21:11 roberto007 ти б ще зробив висновок якої національності топикастер
denus Опубліковано 3 Березня, 2012 в 22:36 #4 Опубліковано 3 Березня, 2012 в 22:36 Подарочный сертификат в виде пластиковой карты — это предварительный платеж, который дает возможность приобретать товары, на сумму эквивалентную его номиналу. Продам за 200 грн. Skype: Set187 ICQ#: 482-222-533 йому ніхто не обміняє , бо нема смислу, притом ця карта подарункова, і автор за неї не платив
Set Опубліковано 4 Березня, 2012 в 07:25 Автор #5 Опубліковано 4 Березня, 2012 в 07:25 Тю.. продаючи його за ціну сертифікату я зазнаю втрат, адже сертифікат по суті вартує 200+50=250 Грн. а тепер підключаємо логіку чому так? Так тому що ще доставка розетки яка коштує 50 грн. чому його купити, є друзі, подруг хочете зробити подарунок а не знаєте що ось вихід, він придбає те що йому треба (ну це так , такий собі варіант.)Для тих кому потрібна додаткова інфа тицяємо ТУТ Чому продаю да просто потрібні гроші, в чому моя вигода так просто отримати гроші, вигоди нема, є причина продажі треба гроші за нього та і усе....(Простішого варіанту не може бути)
Set Опубліковано 4 Березня, 2012 в 07:32 Автор #6 Опубліковано 4 Березня, 2012 в 07:32 Подарочный сертификат в виде пластиковой карты — это предварительный платеж, который дает возможность приобретать товары, на сумму эквивалентную его номиналу. Продам за 200 грн. Skype: Set187 ICQ#: 482-222-533 йому ніхто не обміняє , бо нема смислу, притом ця карта подарункова, і автор за неї не платив А звідки такі висновки, може вона замовлена мною у якості подарунка, другові, чи подрузі, а свята не склалось, по тим чи іншим причинам. Народ невже Ви на стільки поганої думки один проти одного, що робите висновки з повітря, неначе знаєте мене 100 років.
Zevs_Isver Опубліковано 4 Березня, 2012 в 07:36 #7 Опубліковано 4 Березня, 2012 в 07:36 а зачем все эти понты?не лучше подарить 200 грн одной бумажкой?
Set Опубліковано 4 Березня, 2012 в 07:57 Автор #8 Опубліковано 4 Березня, 2012 в 07:57 а зачем все эти понты?не лучше подарить 200 грн одной бумажкой?Ні про які "понти" мова не йде, а даний спосіб оплати і подарунків придумано давно, і напевно тому що це зручно, і як ніяк практичний подарунок, адже гроші це вже останнє що можна подарувати людині якщо варіант книги не підходить.
Zevs_Isver Опубліковано 4 Березня, 2012 в 08:09 #9 Опубліковано 4 Березня, 2012 в 08:09 Ні про які "понти" мова не йде, а даний спосіб оплати і подарунків придумано давно, і напевно тому що це зручно, і як ніяк практичний придуман давно владельцами магазиновдаря такую штуку - привязываешь человека именно к розеткеа даря просто 200 грн - купит что хочет и где хочет
Set Опубліковано 4 Березня, 2012 в 08:29 Автор #10 Опубліковано 4 Березня, 2012 в 08:29 Ні про які "понти" мова не йде, а даний спосіб оплати і подарунків придумано давно, і напевно тому що це зручно, і як ніяк практичний придуман давно владельцами магазиновдаря такую штуку - привязываешь человека именно к розеткеа даря просто 200 грн - купит что хочет и где хочетТак ні хто особисто Вам його не нав'язує, не треба Вам проходьте повз, є безліч тем де Ви можете відмітитись флудом...З.І.: Якщо думати як ви то гроші теж нас з Вами прив'язують до певної країни, де ми можемо їх потратити.... судячи з Вашої "Логіки".
Zevs_Isver Опубліковано 4 Березня, 2012 в 08:39 #11 Опубліковано 4 Березня, 2012 в 08:39 З.І.: Якщо думати як ви то гроші теж нас з Вами прив'язують до певної країни, де ми можемо їх потратити.... судячи з Вашої "Логіки". точно, поэтому и никто не дарит у нас "тугрики", а в основном "ГРН" или "СКВ" а дарить сертификат "розетки" всё равно что "тугрики" Так ні хто особисто Вам його не нав'язує, не треба Вам проходьте повз, є безліч тем де Ви можете відмітитись флудом... а я за идею борюсь не люблю когда что-то рекламное пытаются продать если бы сертификат продавали за 100, например, то получается 100 + 50 (доставка) = получится 50 экономии это еще куда не шло p.s. переход на ВЫ и употребление слова "флуд" меня пугают
Set Опубліковано 4 Березня, 2012 в 08:49 Автор #12 Опубліковано 4 Березня, 2012 в 08:49 Так ні хто особисто Вам його не нав'язує, не треба Вам проходьте повз, є безліч тем де Ви можете відмітитись флудом... а я за идею борюсь не люблю когда что-то рекламное пытаются продать если бы сертификат продавали за 100, например, то получается 100 + 50 (доствка) = получится 50 економии это еще куда не шло p.s. переход на ВЫ и употребление слова "флуд" меня пугают Ідея чого?Що саме рекламне, я ж не пропоную косметику чи книжки свідків єгови, а перелік товарів, у них суттєвий (це так не в цілях реклами). Стоп, стоп? Що у Вас з арифметикою, сертифікат номіналом 200 грн. Він мені обійшовся в 250 (враховуючи доставку), а ви що пропонуєте його продати, аж в потрійний ущерб собі, де здорова логіка? Чи я ворог сам собі, і своєму фінансовому становищу. Придбавши будь що на розетці і так прийдеться платити за доставку, у будь-якому випадку, тому Ваша арифметика ну ніяк.... З.І.: Ми з Вами мимовільні співрозмовники, і з ввічливості я спілкуюсь відповідно, (як з будь-якою не знайомою мені людиною). Як у Вас (і решти людей) є своя думка, і на мою думку це відвертий Флуд (без образ), але так і є.
Deemon Опубліковано 4 Березня, 2012 в 08:57 #13 Опубліковано 4 Березня, 2012 в 08:57 сертифікат номіналом 200 грн. Він мені обійшовся в 250 (враховуючи доставку) а де тут логіка? я її не бачу?
Set Опубліковано 4 Березня, 2012 в 08:58 Автор #14 Опубліковано 4 Березня, 2012 в 08:58 З.І.: Якщо думати як ви то гроші теж нас з Вами прив'язують до певної країни, де ми можемо їх потратити.... судячи з Вашої "Логіки".точно,поэтому и никто не дарит у нас "тугрики", а в основном "ГРН" или "СКВ"а дарить сертификат "розетки" всё равно что "тугрики"Це вибір кожного особисто,що подарувати, тут ніхто НЕ НАШТОВХУЄ , на саме цей подарунок, як кажуть у кожного свої уподобання, і повірте якщо сертифікати є і їх купляють, то це все ж таки когось цікавить, комусь вони потрібні, ось і я шукаю того кому він знадобиться.З.І.: і це не рекламна акція, це спосіб частково вернути затрачені кошти, на даний "товар". Ваш ентузіазм ну зовсім тут не в тему...
Zevs_Isver Опубліковано 4 Березня, 2012 в 08:59 #15 Опубліковано 4 Березня, 2012 в 08:59 Стоп, стоп? Що у Вас з арифметикою, сертифікат номіналом 200 грн. Він мені обійшовся в 250 (враховуючи доставку), а ви що пропонуєте його продати, аж в потрійний ущерб собі, де здорова логіка? Чи я ворог сам собі, і своєму фінансовому становищу. Придбавши будь що на розетці і так прийдеться платити за доставку, у будь-якому випадку, тому Ваша арифметика ну ніяк.... мм, сертификат за 200 грн тебе продали за 250 грн - поздравляю, тебя надули и ты его хочешь продать за 200 грн, "тоесть уже в ущерб себе" - где логика? и хорошо допустим я за этот сертификат что-то купил в розетке, то мне еще придётся заплатить +50 грн за доставку? или ты сам его заюзаеш - то получится покупка на 100 грн дороже....
georg Опубліковано 4 Березня, 2012 в 08:59 #16 Опубліковано 4 Березня, 2012 в 08:59 Що у Вас з арифметикою, сертифікат номіналом 200 грн. Він мені обійшовся в 250 (враховуючи доставку) Set, если ты покупал сертификат на 200 грн. за 250 грн., то кто тебе доктор?...
Set Опубліковано 4 Березня, 2012 в 09:05 Автор #17 Опубліковано 4 Березня, 2012 в 09:05 сертифікат номіналом 200 грн. Він мені обійшовся в 250 (враховуючи доставку) а де тут логіка? я її не бачу? А Ви прочитайте пост повністю, а не вирізку з газети, і підключить фантазію, якщо не вистачає тексту... Що у Вас з арифметикою, сертифікат номіналом 200 грн. Він мені обійшовся в 250 (враховуючи доставку) Set, если ты покупал сертификат на 200 грн. за 250 грн., то кто тебе доктор?... Невже ні хто не розуміє однієї простої речі!, Пост розрахований на людину, яка планує зробити подарунок іншій у вигляді сертифікату, таке практикується не тільки у нашій, а у більшості європейських країнах давно, і не хоче переплачувати за доставку даного сертифіката 50 грн. Він зможе забрати його в мене за еквівалентну суму у 200 грн. не переплачуючи за доставку. Все більше нічого, лікарі у відпустці.
Zevs_Isver Опубліковано 4 Березня, 2012 в 09:10 #18 Опубліковано 4 Березня, 2012 в 09:10 сертифіката 50 грн. Він зможе забрати його в мене за еквівалентну суму у 200 грн. не переплачуючи за доставку.и потом переплатить за доставку покупки из розеткивместо того что бы купить прямо в Луцке, с луцкой гарантией
Set Опубліковано 4 Березня, 2012 в 09:15 Автор #19 Опубліковано 4 Березня, 2012 в 09:15 Стоп, стоп? Що у Вас з арифметикою, сертифікат номіналом 200 грн. Він мені обійшовся в 250 (враховуючи доставку), а ви що пропонуєте його продати, аж в потрійний ущерб собі, де здорова логіка? Чи я ворог сам собі, і своєму фінансовому становищу. Придбавши будь що на розетці і так прийдеться платити за доставку, у будь-якому випадку, тому Ваша арифметика ну ніяк.... мм, сертификат за 200 грн тебе продали за 250 грн - поздравляю, тебя надули и ты его хочешь продать за 200 грн, "тоесть уже в ущерб себе" - где логика? и хорошо допустим я за этот сертификат что-то купил в розетке, то мне еще придётся заплатить +50 грн за доставку? или ты сам его заюзаеш - то получится покупка на 100 грн дороже.... Да надули, молодого не досвідченого, м-м-м-м яка прикристь, я вже це давно оплакав, і вернувся до життя... тому зараз не дістає. Добре знайдіть хоть одну тему де люди не продають тут щось, не в ущерб собі, і продали?Товар який продається виставляється не за ціну покупки, всі щось втрачаєте , аби досягти цілі продати... Логіка є тільки от хтось не бачить її!!! сертифіката 50 грн. Він зможе забрати його в мене за еквівалентну суму у 200 грн. не переплачуючи за доставку. и потом переплатить за доставку покупки из розетки вместо того что бы купить прямо в Луцке, с луцкой гарантией Немає в Луцьку офіційного продавця розетки, це сайт з магазином у Києві, а те що маскують це не то, в любому випадку купляючи будь-що через інтернет Ви платите за доставку, невже про це знаю лише я один.. Інформація про магазини
Zevs_Isver Опубліковано 4 Березня, 2012 в 10:42 #20 Опубліковано 4 Березня, 2012 в 10:42 Немає в Луцьку офіційного продавця розетки, це сайт з магазином у Києві, а те що маскують це не то, ну нет представителя розетки в Луцке - ну и фиг с ним в любому випадку купляючи будь-що через інтернет Ви платите за доставку, невже про це знаю лише я один.. Інформація про магазини похоже только ты один знаешь , все остальные лохи а что в Луцке уже и купить негде, что обязательно в инете покупать?
Set Опубліковано 4 Березня, 2012 в 11:52 Автор #21 Опубліковано 4 Березня, 2012 в 11:52 Немає в Луцьку офіційного продавця розетки, це сайт з магазином у Києві, а те що маскують це не то, ну нет представителя розетки в Луцке - ну и фиг с ним в любому випадку купляючи будь-що через інтернет Ви платите за доставку, невже про це знаю лише я один.. Інформація про магазини похоже только ты один знаешь , все остальные лохи а что в Луцке уже и купить негде, что обязательно в инете покупать? В мене просто не вистачає слів, і переповнюють емоції
SaShurik Опубліковано 4 Березня, 2012 в 12:04 #22 Опубліковано 4 Березня, 2012 в 12:04 Ну от я часто для прикладу купую комп'ютерну техніку в Нотіксі (інтернет магазин Луцький).Газову плитку і ТВ купував на 5ок, тут офіс в них і ні за яку доставку не платив - газову плитку прямо до хати завезли, а телевізор самі забрали в них офіс на Рівненській, при тому, що ціни якраз на ті товари були на 5ок одні з найдешевших в інтернеті.Тому не скрізь потрібно платити за доставку....
kellax Опубліковано 5 Березня, 2012 в 09:00 #23 Опубліковано 5 Березня, 2012 в 09:00 Незміг дочитати до кінця, одні флудера. Ви в бабусі коли "семки" купляєте також цікавитеся за скільки вона їх купила і з якою ціллю їх продає? Людина сказала що продає, не купляєш - іди лісом. На кожен товар свій покупець.
Zevs_Isver Опубліковано 5 Березня, 2012 в 09:19 #24 Опубліковано 5 Березня, 2012 в 09:19 продам 200 грн одной бумажкой, за 200 грн + доставка "новой почтой" как-то так получается
kellax Опубліковано 5 Березня, 2012 в 09:30 #25 Опубліковано 5 Березня, 2012 в 09:30 продам 200 грн одной бумажкой, за 200 грн + доставка "новой почтой" как-то так получается Тепер виключаемо тупість і включаемо логіку. Система подарункових сертефікатів потужно розвивається і як альтернатива подарунку - непоганий варіант, річ яка в Луцьку коштує 200 грн. цілком ймовірно буде коштувати на розетці 150 + 50 доставка - маємо те саме. Скажете "гемарно", чому не подарити 200 грн. і людина сама зможе купити за 200 в Луцьку? Це останній варіант, банальний тупий і неоригінальний.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.