Перейти до змісту

Автомобiлi на запчастини пiд замовлення.(Донори)

donorylutsk

Рекомендовані повідомлення

А я по вашому тут сутками сиджу???

То можна простіше написати, щоб ніхто не задавав зайвих питань: до вартості авто за кордоном додайте 1тис зелених - мій заробіток.

ps імхо така послуга коштує дешевше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я по вашому тут сутками сиджу???

То можна простіше написати, щоб ніхто не задавав зайвих питань: до вартості авто за кордоном додайте 1тис зелених - мій заробіток.

ps імхо така послуга коштує дешевше

Послуга коштує 600$.За умови що машина на Польскій реестрації.

Ви дали ссилку німецької машини.На кордоні за таку дорожче.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1200$.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Актуально!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

э хоч які небуть документи? чи ви їх там всі зпіздили? бо шось то палєво, і доречі форум різні люди читають!

ПЕТЯ ти не волнуйся коли авто проходить польський (європейський) контроль там усе перевірять щоб чотко було как надо. P.S Видно що ти лузер....... :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

э хоч які небуть документи? чи ви їх там всі зпіздили? бо шось то палєво, і доречі форум різні люди читають!

ПЕТЯ ти не волнуйся коли авто проходить польський (європейський) контроль там усе перевірять щоб чотко було как надо. P.S Видно що ти лузер....... :mdr:

ага лузер, мав уже проблеми з опелем вектрою, теж контроль легко пройшла і автор запевняв що все впорядку, машина чиста, але потім довелось його шукати.

Прошу уточнювати який автор,бо я вам Вектру не привозив.

Машина в Польщі знімається з обліку,вона просто не розмитнена.Заїзджає абсолютно законно,документи є,техогляд є,страховка є.

Якщо є питання,а головне зацікавленність-дзвоніть!Не треба тут залишати свої коментарі,якщо ви в темі нічого не розумієте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підкажіть, скільки така буде коштувати? http://moto.allegro.pl/mazda-626-i2287803793.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підкажіть, скільки така буде коштувати? http://moto.allegro....2287803793.html

1700$.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дибільна країна щоб за таке гамно (розмитнене) в нас вивалювати по 4-5 тис. ,а в нормальних вже ніхто на такому їздити не хоче. Підари бл... при владі! :mdr: :mdr: :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Актуально!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...