Перейти до змісту

проДам Виробниче приміщення під автосервіс.

fred78

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продається приміщення колишнього ПМК. Площею 200 м2. Територія 0.2 га. Територія огороджена.Підведено газ,вода,електрика. 17 км від Луцька.Зручний під"їзд.

post-14938-0-87581500-1330463042_thumb.j

Опубліковано

2.4. Оголошення повинні складатися таким чином, щоб не викликати додаткових питань — тому обов’язково зазначайте ціну, а також інші характеристики: фізичний стан, кількість, причини продажу, несправності, властивості, характеристики, фото і т.д. Допускається розміщення зовнішнього посилання на ресурс, який містить характеристики, фото, контактні дані і т.п. інформацію.

2.5. Оголошення обов’язково повинне містити ціну. Оголошення без ціни можуть/будуть видалятися або закриватися без попередження.

Опубліковано

ціна? точніше місцезнаходження? довжина бокса і висота воріт?

Знаходиться в с.Острожець.Довжина бокса 10м.Висота воріт 4м.Ціна біля 60000 у.о.

• 2 тижня потому...
  • 8 місяців потому...
Опубліковано

ціна? точніше місцезнаходження? довжина бокса і висота воріт?

Знаходиться в с.Острожець.Довжина бокса 10м.Висота воріт 4м.Ціна біля 60000 у.о.

Уважніше читаєм йопт.
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

нуль в цiнi не лишнiй ? :)

Повірте,що нуль не лишній, а от 5000 можна скинути. Дайте ссилку на територію з приміщенням за 6000 у.о.
Опубліковано

та в селах такi примiщення безплатно розвалюются, десь 1к$ мабуть щоб в голови сiльради викупити й декiлька к$ щоб до ладу привести. То все мое iмхо, мо насправдi справи не так обстоять, але розвалених будiвель по примiських селах доволi багато, тому й здивувався цiнi якби в мiстi це було то може б й вартувало б стiльки, а тут бiля 20км вiд мiста, не знаю, якi послуги треба надавати, щоб змусити автовласникiв аж туди iхати. Але то все думки вслух, вдалого продажу :)

Опубліковано

На кожен товар є покупець. Ціна адекватна для нашого регіону. +/- 5-6 тис. Якщо ви були в Острожці, повинні це розуміти.

Автосервіс я взяв за приклад. Тут можна влаштувати інший вид діяльності.(все сказане не є апом теми)

Опубліковано

На кожен товар є покупець. Ціна адекватна для нашого регіону. +/- 5-6 тис. Якщо ви були в Острожці, повинні це розуміти.

Автосервіс я взяв за приклад. Тут можна влаштувати інший вид діяльності.(все сказане не є апом теми)

:) Да ДА можно просто открыть пункт продажи "мариВанны" - окупится за пару недель.... потом придётся всё бросить и убежать :)

ЗЫ. Это я в качестве шутки и для АпА темы :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...