rulon Опубліковано 18 Березня, 2012 в 18:29 #26 Опубліковано 18 Березня, 2012 в 18:29 ...Кстати, она уже осознала, что за такую цену она не будет пока иметь Хаски, но детский ум не мог смирится, что причина лишь в цене и дочь мне на днях сказала: "Тато, ти знаєш, я подумала - ті дорогі Хаскі і так хтось купить і вони будуть в теплі, а я краще візьму песика з притулку, вони там самотні і нікому не потрібні. Краще я когось з них ощасливлю"...Вот так.дай бог всем таких дочерей и такого воспитаня!!!!й мушу виразити свою думку на рахунок Хаскі ціна є ринковою,й тут сперечатись можна дуже довго ,вона формувалася вже дуже давно навіть ще коли не було інтернету це точно.А сама порода в нашому чи Вашому місті це понти 100%,тому що кожен обізнаний, скажімо так так форумчанин,зна. ціну на песиків даної породи,АЛЕ собака славиться своєю витривалістю та живучістю й використовується виключно для їзди в пряжці по снігам аляски й т.т.п,тобто то не є її середовище,й виходить собака вмиключно для статусу хазяїна адже користі як з маленьких ручних песиків -0,хіба що естетичне задоволення.але поганяти на санях з хаскі це все-ж таки прикольно......
Romawka Опубліковано 18 Березня, 2012 в 19:58 #27 Опубліковано 18 Березня, 2012 в 19:58 ...Кстати, она уже осознала, что за такую цену она не будет пока иметь Хаски, но детский ум не мог смирится, что причина лишь в цене и дочь мне на днях сказала: "Тато, ти знаєш, я подумала - ті дорогі Хаскі і так хтось купить і вони будуть в теплі, а я краще візьму песика з притулку, вони там самотні і нікому не потрібні. Краще я когось з них ощасливлю"...Вот так.дай бог всем таких дочерей и такого воспитаня!!!!й мушу виразити свою думку на рахунок Хаскі ціна є ринковою,й тут сперечатись можна дуже довго ,вона формувалася вже дуже давно навіть ще коли не було інтернету це точно.А сама порода в нашому чи Вашому місті це понти 100%,тому що кожен обізнаний, скажімо так так форумчанин,зна. ціну на песиків даної породи,АЛЕ собака славиться своєю витривалістю та живучістю й використовується виключно для їзди в пряжці по снігам аляски й т.т.п,тобто то не є її середовище,й виходить собака вмиключно для статусу хазяїна адже користі як з маленьких ручних песиків -0,хіба що естетичне задоволення.але поганяти на санях з хаскі це все-ж таки прикольно......вот и я про тоже....в наших широтах Хаски исключительно понтыjack74 Вы папа не совсем понимаете предназначение этой собаки и что ребенок с такой собакой может остаться без рук, если собачку содержать не правильно, а похоже Вы вообще не понимаете предназначение таких собак и что они далеко не игрушка. И если у Вас нет денег на ездовую собаку, то это не значит, что ездовая собака дорого стоит. Хаски -это как карликовый конь....купите ребенку коня за 200 грн....
vampirich Опубліковано 18 Березня, 2012 в 20:32 #28 Опубліковано 18 Березня, 2012 в 20:32 це теж ззовні схоже на ферарі і недорого вартує тут я згідний з Сашулею - чиста порода варта грошей. Але я з нею незгідний в тому, що заводчикам це невигідно. Було б невигідно - стерилізували б нафік, щоб не партися. А раз таки тим займаються - значить вигідно.
sashulya Опубліковано 18 Березня, 2012 в 20:34 #29 Опубліковано 18 Березня, 2012 в 20:34 Ну кто-то любит это дело))))) У большинства заводчиков - это просто дорогое хобби, кто-то работает с собаками.......
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.