Перейти до змісту

24.02 в Києві роздають презервативи "Партії кондомів"

kudrom

Рекомендовані повідомлення

http://uainfo.censor.net.ua/news/11426-zavtra-na-maydane-razdadut-belo-golubye-prezervativy-partii-kondomov-foto.html

КУПР совместно с ГИ «Черный Комитет» на благотворительных началах устроит раздачу презервативов с бело-голубой «Партии кондомов». Об этом сообщает don_katalan

Коллекционные контрацептивы изготовленные специально к второй годовщины улучшение жизни уже сегодня.

Партия кондомов немалая, однако на всех все равно не хватит. Если лично вам не достанется - не грустите и порадуйтесь за тех, кто пришел раньше и успел стать счастливым обладателем уникального сувенира.

Для всех желающих будет проведена бесплатная фотосессия с большим презервативом.

Надеемся, что милиция не расценит социальное мероприятие как проявление экстремизма и не будет чинить препятствий и изымать партию юбилейных изделий.

Акция состоится 24 февраля 2012 в 11:00 на Майдане Независимости возле Главпочтамта.

Так що підтягуйтесь, хто буде в Києві, на халяву :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вони їх хоч до майдана довезуть :_09:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Точно. Автівка, думаю, буде затримана співробітниками ДАІ(такі об*єми явно не в господарських сумках транспортують). попалили товар нащось. Цікаво, хто ж дав гроші на виготовлення. Не думаю, що це хлопці й дівчата самі скинулись членськими внесками.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все закінчилось як і передбачалось:

П'ятьох людей на Майдані затримали через презервативи з Януковичем?

П'ятьох активістів з "Чорного комітету" та КУПРу затримали на Майдані Незалежності за розповсюдження презервативів із зображенням Януковича.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє один із затриманих Сергій Мельниченко.

"Щойно, під час доброчинної роздачі "Партії Кондомів" на Майдані мене та ще чотирьох "волонтерів" затримала міліція. Зараз їду в автозаку. Куди саме ще не знаю", - заявив Мельниченко.

58c41e4-71463a5-11.jpg

Фото "Чорного комітету"

Окрім того, у п’ятницю зранку працівники кримінального розшуку міліції розпочали обшук громадян на Майдані Незалежності.

За словами активістів, на 24 лютого вони запланували акцію з роздачі біло-блакитних презервативів, присвячену другій річниці президента Віктора Януковича. 74d5811-x-8d2b25f5.jpg

Фото "Чорного комітету"

"За годину до початку акції з доброчинної роздачі біло-блакитних презервативів працівники кримінального розшуку розпочали безпрецедентну акцію-облаву на активістів КУПРу і Чорного Комітету", - повідомляє прес-служба КУПРу.

Так, за словами прес-служби, одну з активісток захопили просто в "Макдональдсі" четверо кремезних чоловіків у цивільному і, показавши посвідчення кримінального розшуку, відібрали пакет з 250 коробками презервативів.

Вони наголосили, що дівчину намагалися затримати, але відвідувачі закладу швидкого харчування здійняли ґвалт, тож правоохоронці відступилися.

"Міліція люто виловлює не тільки тих, хто видається операм потенційним учасником акції з роздачі біло-блакитних презервативів, а й громадян, яким вдалося стати володарем колекційного виробу. Перевіряють сумки, пакети, зупиняють автомобілі і обшукують багажники. Ярославу, яку не змогли затримати в Макдональдсі, підкараулили на виході і все ж схопили та відправили до райвідділу", - розповіли у КУПРі.

Це якийсь ппц... Виловлювали людей як німці у війну.

Свобода слова форевер...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачите, який шалений попит в "людєй в чорном" на дані гумові вироби!Вони б попередили, чи що, про оптовий попит, для них би більше зробили спєцом :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ыыыы))))) в России их бы уже давно расстреляли, а тут панькаются, как с малыми детьми.

Ибо нех…

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оце кримінальний розшук поповнив запаси :D От і добре, хай не розмножуються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О! дурни ....... Да это - ж, закомуфлированная акция :) Сначала раздают резину, потом вводят налог на "яйца".

PS. Для тех кто не знает что такое налог на "яйца" - это налог на бездетность. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мабуть людям в чорному ці речі потрібні, бо їхнє керівництво регулярно схиляє їх до інтимних відносин :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот смотрите психологический прикол:если бы вместо морды януковича на упаковке был бы изображен, допустим Иисус, что бы было? Правильно – гвалт и лютая ярость церковников, или околоцерковников, а тут наоборот, народ возмущается поведением силовых структур. А чем янукович лучше или хуже Иисуса? По крайней мере янык - реальный человек, со своими недостатками…

шас опять начнётся шквал минусов :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ыыыы))))) в России их бы уже давно расстреляли, а тут панькаются, как с малыми детьми.

Ибо нех…

*Вибачне не стримався*

у мене цей примітивізм, убогість і тупість вганяє в штопор.. зразу згадую анекдот про підійти, подивитись в очі і щиро запитати: "ну як же ш ти от так..."...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гетто, ти не прав, Яник - якраз той де його і зобразили ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гетто, ти не прав, Яник - якраз той де його і зобразили

а хиба я заперечую ? :)

у мене цей примітивізм, убогість і тупість вганяє в штопор.. зразу згадую анекдот про підійти, подивитись в очі і щиро запитати: "ну як же ш ти от так..."..

150px-Korkenzieher_01_KMJ.jpg

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Україна може повернути податок на бездітність
в Києві роздають презервативи

тому що, послідомні... :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот смотрите психологический прикол:если бы вместо морды януковича на упаковке был бы изображен, допустим Иисус, что бы было? Правильно – гвалт и лютая ярость церковников, или околоцерковников, а тут наоборот, народ возмущается поведением силовых структур. А чем янукович лучше или хуже Иисуса? По крайней мере янык - реальный человек, со своими недостатками…

шас опять начнётся шквал минусов :)

ось власне в цьому і питання - якби замість морди яника було чиєсь інше обличчя, то як би повелась міліція. чи були б затримання?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ось власне в цьому і питання - якби замість морди яника було чиєсь інше обличчя, то як би повелась міліція. чи були б затримання?

Если облыччя какого то святого, то сначала был бы кипиш верующих, возможны судебные преследования "за осквернение"

если бы кто нить другой - менты бы и не среагировали...

А тут презик, а презик косит под рашку, а в рашке за такое расстреливают, вот вам и вся сказка...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А тут презик, а презик косит под рашку, а в рашке за такое расстреливают, вот вам и вся сказка...

н-да

ясно, дякую, питань до вас більше немає....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гетто, чихни, а то в тебе багато пилу в голові. Так сказать - іздєржкі проізводства.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гетто, чихни, а то в тебе багато пилу в голові.

А в чём, собственно, проблема то? разве я в чём то не прав? Я же говорю - всё по сути. Сами выбрали себе президента, сами потом и плюётесь на него.

Президент - глава державы, лицо, так сказать, нации. Милиция - кулак державы, кто начнёт издеваться над лицом державы, должен получить кулаком в своё лицо.Что и делается... и за футболки, и за презервативы, и за футбольные речёвки про "Спасибо жителям..."

Демократия н*х - как она есть...

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... а в рашке за такое расстреливают, вот вам и вся сказка...

- Дорогая, я дома!

- Почему так поздно?

- По дороге медведь ногу вывихнул - пришлось водкой отпаивать.

- Садитесь все! Давайте выпьем водки.

- Мам, я пойду поиграю с медведем.

- Хорошо, только стачала выпей водки.

- А где наш дедушка?

- Он вторую неделю стоит в очереди за талонами на талоны.

- Хорошо, что он перед этим выпил водки. И ты без дела не сиди - иди тоже выпей водки.

- Ладно, иди, погуляй, сынок, и не забудь написать вечером отчёт в

КГБ! А по пути домой не забудь купить водки - она заканчивается.

- Дорогая, что-то жарко. Выключи, пожалуйста, атомный реактор.

- Сейчас водку допью и выключу, а ты пока сыграй на балалайке.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zeuss, Ты ещё забыл названия этой сказки огласить: "Русская семья в представлении американской" :)

Хотя... не люблю я ни рашку и гамерику...

Я украинец, и горжусь этим, и люблю и уважаю свою Родину, и презираю руководство этой страны, как теперешнее, так и прошлое.И уверен, что очень нескоро (а может и никогда) наступит то время, когда любой житель Украины скажет:Да, я выбрал этого кандидата, и я не ошибся"

Свой перфоманс хочу завершить цитатой моего институтского товарища:

"Ось така наша країна, і така вся нація, коли молодь задушила чорна деградація!!!"

селяві...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вы прослушали передачу: "Как развести хохлосрач в теме про раздачу бесплатных презервативов".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для того, щоб вернути тему з офтопіка :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для того, щоб вернути тему з офтопіка :)

Мєнти-гандони відбирають презервативи у людей... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...