Перейти до змісту

Аналіз грунтів


ostapus

Рекомендовані повідомлення

Кілька років вирощую біля дому овочі на грядці. Склалась тенденція, що добрі урожаї тих овочевих культур, що плодоносять над землею (помідолри, огірки, полуниця, капуста)... А ті культури, які треба викопувати - досить незграбні і маловрожайні, незалежно від виду і сорту (буряк, морква, салєра, картопля...)

Земля підживлюється курячим і перепілченим послідом, дається компост в лунки і грядки, проводились заходи знекислення (вапнування).

Мабуть треба зробити аналіз грунтів. Хто можливо знає де це можна зробити, як, скільки коштує і хто може розшифрувати той аналіз і дати "ліки" для вирівнювання врожайності?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ОБЛДЕРЖРОДЮЧІСТЬ, ВОЛИНСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ДЕРЖАВНИЙ ПРОЕКТНО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР ОХОРОНИ РОДЮЧОСТІ ГРУНТІВ І ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ

Адреса 43010, ЛУЦЬК, вул. Глушець , 49

Телефон (332) 78-59-45

Факс (3322) 78-32-92

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дозвонився... 1 кг. грунту - роблять аналіз і дають заключення по добривах і підживках по кожній культурі. Вартість 30 -50 грн. Розтане сніг - обовязково зроблю. Кажуть що треба це зробити за місяць до висівання культур , щоб зробити агротехнічні заходи ... Во як вумно.

zluden' дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...

Зробив аналіз грунту. Кислотність - норма, фосфор - дуже багато, калій - багато, азот - дуже мало. Кандидат наук пів години розказувала шо і як робити і коли підсипати. Дали таблички і результати аналізів. Відношення - хороше.

Рекомендую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...