Перейти до змісту

нож Victorinox Mountaineer

aqvarell

Рекомендовані повідомлення

просьба писать в ICQ : 355-052-057

продам нож Victorinox Mountaineer 3743

состояние б/у на 5 (ножом почти не пользовался, все отлично бреет и работает как и в новеньком)

причина продажи - нож Victorinox Handyman 3773 с другим количеством инструмента

цена 240 грн.

47203.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сделаю скидку

цена 230 грн.

еще фото швейцарского офицерского ножа Victorinox Mountaineer :

47341.jpg47338.jpg

параметры ножа :

- размер 91х27х21 мм

- вес 109 грамм

состав всех инструментов ножа :

- Большое лезвие

- Маленькое лезвие

- Штопор

- Консервный нож - Маленькая отвертка

- Открывалка - Отвертка - Снятие изоляции

- Развертка - Шило

- Пинцет

- Зубочистка

- Ножницы

- Многофункциональный крюк

- Пилочка для ногтей - Напильник - Чистка под ногтями - Пилка по металлу

в комплекте пожизненная гарантия изготовителя и упаковка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ех...Прийдуть модератори-сделают РО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ех...Прийдуть модератори-сделают РО.

поки тiльки попередження

3.7. Заборонено «підйом» («апання») тем як топікстартером, так й іншими користувачами форуму частіше одного разу на тиждень, «апання» чужих тем. «Підйомом» вважатиметься будь-яке малоінформативне в контексті теми оголошення, а також додаткове зазначення топікстартером характеристик товару, чи зміна ціни.

3.7.1 «Ап» теми дозволяється виключно зміною ціни в меншу сторону. Із кроком від 5 грн., (при ціні товару до 500 грн.) та від 10 грн., при ціні товару від 500 грн. Не частіше 1 разу на 3 доби.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

заберу за 180 грн

обгрунтування: новий такий коштує 249 грн (погугли), б/у це відразу - 15-20%, плюс торг і маємо ось таку ціну

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

заберу за 180 грн

обгрунтування: новий такий коштує 249 грн (погугли), б/у це відразу - 15-20%, плюс торг і маємо ось таку ціну

насправді в темі не вказана можливість будь якого торгу (чи обгрунтованого, чи не обгрунтованого) - за таких обставин торгуватись невиховано і безтактовно, але нехай вже буде по-Вашому, якщо для Вас так принципова знижка - можемо поговорити на цю тему ...

відписав Вам до привату

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

заберу за 180 грн

ок.. напишу краще тут в темі, щоб інші потенційні покупці могли також знати всі деталі :_02:

я купив ніж за 277 грн.(+автоперевозка) в цьому інетмагазині - http://swiss.kiev.ua...er-black-37433/, тому, поки що, я налаштований його продати не дешевше ніж за 230-220 грн. (вважаю, таку ціну повністю адекватною всім об'єктивним чинникам)

якщо цікаво, будьласка звертайтесь!

п.с. відносно його стану та знижки в 15-20% можу сказати, що це звичайно не ковбаса :_02:, котра псується та знецінюється з часом, але швейцарський продукт з пожиттєвим терміном гарантії, в котрого з часом ціна має тенденцію скоріше навпаки до росту :_02:,

до того ж, зараз ніж є навіть більш приємний в користанні, чим коли був новий в магазині, через те, що я заматував чорні пластикові накладки для більшої практичності користання - щоб ніж не покривався подряпинами і плямами від пальців, а також кожен інструмент ножа відкривається м'якше/приємніше ніж у нового

дякую за розуміння

з повагою!

п.п.с. враховуючи Ваше бажання придбати ніж подешевше, можу додати таке - якщо б Ви взяли в мене крім ножа ще якийсь товар - думаю, я міг би Вам (як оптовому покупцю) віддати ніж дешевше - за 200 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

продано

новому владельцу радости от пользования

всем спасибо!

тема закрыта

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...