Перейти до змісту

Програма Au-pair

caramel

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хотіла запитати наших бордівців. Може Ви чи Ваші знайомі їздили за кордон по програмі Au-pair? Підкажіть, в яку країну краще поїхати(знаю англ.мову на середньому рівні) та через яку агенцію? Наперед дякую за надану інформацію.

Опубліковано

Я їздила в Німеччину по цій програмі, коли ще була "молода і гарна" :) після закінчення універу у 2002 році. Це хороша можливість для студентів побувати за кордоном та продовжити ще на рік "чудові студентські роки" :rolleyes: . За цей рік ми об'їздили пів Німеччини з екскурсіями, непогано вивчили мову, дехто залишився там вчитися, дехто вийшов заміж - тому у мене зараз там багато друзів і ми досі спілкуємося та їздимо один до одного в гості. Так як ви знаєте англійську, то можете спробувати поїхати по цій програмі в США, хоча досить часто українцям відмовляють у візі, тому краще все-таки вивчити трохи німецьку та чкурнути в Австрію чи Німеччину, тут навряд отримаєте відмову. Якщо цікавлять питання саме по "о-перству" в Німеччині, із задоволенням допоможу ;)

Опубліковано

Всім дкже дякую! А якщо вже не студент, то є можливість поїхати по цій програмі?

Опубліковано

Всім дкже дякую! А якщо вже не студент, то є можливість поїхати по цій програмі?

Так, потрібно тільки щоб вік був до 25 років (для Німеччини)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...