Перейти до змісту

Програма Au-pair

caramel

Рекомендовані повідомлення

Хотіла запитати наших бордівців. Може Ви чи Ваші знайомі їздили за кордон по програмі Au-pair? Підкажіть, в яку країну краще поїхати(знаю англ.мову на середньому рівні) та через яку агенцію? Наперед дякую за надану інформацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

hank давно занимается програмами Au-pair

сам не ездил, но hank`a знаю лет 10ть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Лаура" там є Алла, вона сама їздила по цій програмі, тепер допомагає ішним. 29 42 53

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я їздила в Німеччину по цій програмі, коли ще була "молода і гарна" :) після закінчення універу у 2002 році. Це хороша можливість для студентів побувати за кордоном та продовжити ще на рік "чудові студентські роки" :rolleyes: . За цей рік ми об'їздили пів Німеччини з екскурсіями, непогано вивчили мову, дехто залишився там вчитися, дехто вийшов заміж - тому у мене зараз там багато друзів і ми досі спілкуємося та їздимо один до одного в гості. Так як ви знаєте англійську, то можете спробувати поїхати по цій програмі в США, хоча досить часто українцям відмовляють у візі, тому краще все-таки вивчити трохи німецьку та чкурнути в Австрію чи Німеччину, тут навряд отримаєте відмову. Якщо цікавлять питання саме по "о-перству" в Німеччині, із задоволенням допоможу ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім дкже дякую! А якщо вже не студент, то є можливість поїхати по цій програмі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім дкже дякую! А якщо вже не студент, то є можливість поїхати по цій програмі?

Так, потрібно тільки щоб вік був до 25 років (для Німеччини)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

для Німеччини до 24, Австрія до 26, Франція до 28.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...