Перейти до змісту

Що краще капітальний ремонт двигуна чи б/у двигун?

Igoryoshek

Рекомендовані повідомлення

Добрий день! Порадьте що краще на сьогоднішній день зробити капітальний ремонт двигуна чи купити б/у двигун. Автомобіль Фольксваген Гольф 2 бензиновий 1.6.

Підскажіть перевірених мотористів з якими мали справу.

А також чи можна без перереєстрації документів замінити двигун на аналогічний?

В техпаспорті номер не вказаний, але знайомий казав що в базі МРЕО він може бути, і виникнуть проблеми при знятті з обліку або продажі авто?

Можливо хтось возить двигуни из закордону.

Дуже дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Будь-який б/у двигун - лотерея. Краще якісна капіталка.

Якщо треба, можу номер одного перевіреного моториста в "лічку" відправити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добрий день! Порадьте що краще на сьогоднішній день зробити капітальний ремонт двигуна чи купити б/у двигун. Автомобіль Фольксваген Гольф 2 бензиновий 1.6. Підскажіть перевірених мотористів з якими мали справу. А також чи можна без перереєстрації документів замінити двигун на аналогічний? В техпаспорті номер не вказаний, але знайомий казав що в базі МРЕО він може бути, і виникнуть проблеми при знятті з обліку або продажі авто? Можливо хтось возить двигуни из закордону. Дуже дякую.
Треба дивитись чи варта овчинка вичинки. Капіталка може обійтись дуже дорого, в залежності від того що треба капіталити. Не один моторист тобі не скаже на вигляд що в твоєму двигуні не так, тільки коли мотор розбереться тоді буде щось більш-менш ясно.

Але ремонт однозначно краще, якщо є така можливість.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Враховуючи вік Вашого авто, враховуючи наявність нормальних запчастин для ремонту Вашого двигуна, враховуючи нескладність ремонту - рекомендую ремонт. тому що знайти двигун від Гольфа/пасата/ауді 1.6 з пробігом до 200тКм нереально.

Якби авто було новіше/двигун складніший я б мав би іншу думку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

краще зробити капіталку потратити трохі грошенят і їздити спокійно.або кіт в мішку :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все крім кузова вважається зачастинами. Тому головне тільки номер кузова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

одразу видно що людина жодного разу з МРеО не мала справ. Будуть так пудрити мізк за номер двигуна.особисто я за останіх 6 місяців ставив та знімав не одне авто приходилось той номер відшукувати .
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо не крепко заїзджений і нормальні старі поршня то.. капіталка з гільзовкою блока буде коштувати орієнтовно 4500гр.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

одразу видно що людина жодного разу з МРеО не мала справ. Будуть так пудрити мізк за номер двигуна.особисто я за останіх 6 місяців ставив та знімав не одне авто приходилось той номер відшукувати .

Тобто ви підтверджуєте, що номер двигуна в МРЕО є, та можуть виникнути проблеми? Як саме пудрять мізки, і як ви вирішили цю проблему?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добрий день! Підскажіть хороших перевірених мотористів, будь ласка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Тобто ви підтверджуєте, що номер двигуна в МРЕО є, та можуть виникнути проблеми? Як саме пудрять мізки, і як ви вирішили цю проблему?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...