Перейти до змісту

Куплю морську свинку (дитинча)

Yava

Рекомендовані повідомлення

Куплю морську свинку (дитинча)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чого саме дитинча?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чого саме дитинча?

А того, що довше жити буде))) - по своїх мишках знаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оксано, и так и так свині проживуть 8-9 років.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оксано, и так и так свині проживуть 8-9 років.

в ідеалі "так", а практично живуть менше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Karabasbarabas, яке в попу теоретично? У мене вісім свинок, а свинок тримаю уже десять років, я знаю, що пишу.

У мого знайомого якраз дожила до 9 років. Просто їх жття цілком залежить від харчування і стрессових ситуацій. Після п'яти- шести років високий ризик інфаркту, розрив може статися навіть від різкого взяття на руки. Отже з ними требя просто аккуратніше бути. А ще вони лікують та беруть хворобу на себе. Якось я подарувала шестимісячнгого свина

дівцинці-інваліду. Свин тільки місяц у неї прожив "і того". Дівчинці стало краще після того. Чотири роки назад брат зламав ключицю і брав клав собі на груди шести-річну свинку. Вона тоді дуже крутилася і піщала дуже. Після того прожила тиждень. Зараз у мене захворіла інша тваринка. Вчора я підкладала її під живіт свинулі, щоб та зігрівала хворе звірятко. Свинуля теж вчора дуже крутилася, підстрибувала і піщала.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Karabasbarabas, яке в попу теоретично? У мене вісім свинок, а свинок тримаю уже десять років, я знаю, що пишу.

У мого знайомого якраз дожила до 9 років. Просто їх жття цілком залежить від харчування і стрессових ситуацій. Після п'яти- шести років високий ризик інфаркту, розрив може статися навіть від різкого взяття на руки. Отже з ними требя просто аккуратніше бути. А ще вони лікують та беруть хворобу на себе. Якось я подарувала шестимісячнгого свина

дівцинці-інваліду. Свин тільки місяц у неї прожив "і того". Дівчинці стало краще після того. Чотири роки назад брат зламав ключицю і брав клав собі на груди шести-річну свинку. Вона тоді дуже крутилася і піщала дуже. Після того прожила тиждень. Зараз у мене захворіла інша тваринка. Вчора я підкладала її під живіт свинулі, щоб та зігрівала хворе звірятко. Свинуля теж вчора дуже крутилася, підстрибувала і піщала.

а шо Ви так нервуєтесь? я Вам нагрубив?

я прекрасно все це знаю. щиро радий, що у Вас свинки так довго живуть. ось у мене не склалось, нажаль

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...