Перейти до змісту

Потрібна допомога власників Samsung Galaxy mini GT-S5570

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хтось знає як зробити GPS безкоштовним?

А з яких пір він став платним? (якщо мається на увазі google maps, то платний інтернет трафік, а не GPS) Чи то знов набивання постів дивними темами :D

Опубліковано

Хтось знає як зробити GPS безкоштовним?

А з яких пір він став платним? (якщо мається на увазі google maps, то платний інтернет трафік, а не GPS) Чи то знов набивання постів дивними темами :D

Можна тоді скачати карти якісь зразу, щоб трафіка не потребували?

Опубліковано

качається не карта, а навігаційна програма з картами , в даному випадку певно найкраще буде Навітел, вбий в google там все розказано про встановлення. Залежно від версії Android, потужності проца і відповідна прога ставиться

Опубліковано

якшо в апараті тільки А-ЖПС, то скоріше всього ніяк....а якшо просто ЖПС імєється, то в настройках і/або методах позиціонування тре вибрати інтегровану жпс і відключити "на базі мережі".

Опубліковано

якшо в апараті тільки А-ЖПС, то скоріше всього ніяк....а якшо просто ЖПС імєється, то в настройках і/або методах позиціонування тре вибрати інтегровану жпс і відключити "на базі мережі".

Спочатку читаємо і тільки потім пишемо.

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=220627

Интересно, как на нем будет работать Skype и навигация типа Навител или iGO ???
Навител, Ситигид идут стабильно, спокойно. Навител быстрее, Ситигид помедленнее.
Опубліковано

качається не карта, а навігаційна програма з картами , в даному випадку певно найкраще буде Навітел, вбий в google там все розказано про встановлення. Залежно від версії Android, потужності проца і відповідна прога ставиться

Дякую, скачаю попробую!

допоміг я довго шукав нічого підходящого не мій найти :0155:

Опубліковано

Дякую, скачаю попробую!

допоміг я довго шукав нічого підходящого не мій найти :0155:

Ставиш Навітел 40 Мб(макс, є лайт 4мб.) + карти (Україна, ...) 300 Мб. Працює оффлайн - тобто карти на телефоні, GPS визначає твої координати без інету по супутниках.

Або ставиш GPS навигацію (програму) з підтримкою offline карт і створюеш (кешуєш) свої карти.

Програми і т.д.

Якщо телефон з А-GPS (Google Maps і т.д.) то по базових станціях і трафік з інета.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...