Перейти до змісту

Потрібна допомога власників Motorola Atrix

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Купив сьогодні собі Атрікса 4ж, і хочу поставити на нього звичайнго Cyanogen Mod 7 і стабільного, бо я як зайшо на 4 пда то яж мозгі пливуть , і ніде нормальної інструкції так і не знайшов, тому попрошу вас у кого є такий апарат і стоїть кастомна прошивка, напишіть інструкціюяк це найпростіше зробити і як поставити на телефон кастом рекавері!Буду дуже вдячний!

Опубліковано

Купив сьогодні собі Атрікса 4ж, і хочу поставити на нього звичайнго Cyanogen Mod 7 і стабільного, бо я як зайшо на 4 пда то яж мозгі пливуть , і ніде нормальної інструкції так і не знайшов, тому попрошу вас у кого є такий апарат і стоїть кастомна прошивка, напишіть інструкціюяк це найпростіше зробити і як поставити на телефон кастом рекавері!Буду дуже вдячний!

на рахунок 4pda згідний там повний бардак плюс більшість ссилок биті !

Опубліковано

на рахунок 4pda згідний там повний бардак плюс більшість ссилок биті !

вони не биті) просто треба бути зареєстрованим щоб качати) а незареєстрованим каже шо нема файла..

Опубліковано

Автоматичний скріпт від Флая http://www.mobile-in...nt/view/1112/1/, там же ж і інструкція.

Завжди строго слідуємо інструкціям і лишній раз не ризикуємо, особливо коли серійний треба виписати.

1-ше це обовязково анлокнути fastboot (рідний загрузчик).

2-ге пробуємо 2-й пункт -> встановлення CWM + рут.

Там на одній сторінці буде писати, що зажати кнопку "звук тихіше + вкл". Обовязково робимо на цій сторінці, інакше CWM, 1-й раз, так і не запуститься, хоч і написало що записало CWM.

3-тє коли вже на червоній сторінці в телефоні, це і є CWM. Шємо все що завгодно і впринципі, щоб зробити софтбрік, треба дуже постаритись.

Впринципі міг-би провести подібну операцію, десь в барі, ноут всеодно з собою.

• 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...