Перейти до змісту

Потрібна допомога власників Motorola Atrix

Рекомендовані повідомлення

Купив сьогодні собі Атрікса 4ж, і хочу поставити на нього звичайнго Cyanogen Mod 7 і стабільного, бо я як зайшо на 4 пда то яж мозгі пливуть , і ніде нормальної інструкції так і не знайшов, тому попрошу вас у кого є такий апарат і стоїть кастомна прошивка, напишіть інструкціюяк це найпростіше зробити і як поставити на телефон кастом рекавері!Буду дуже вдячний!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купив сьогодні собі Атрікса 4ж, і хочу поставити на нього звичайнго Cyanogen Mod 7 і стабільного, бо я як зайшо на 4 пда то яж мозгі пливуть , і ніде нормальної інструкції так і не знайшов, тому попрошу вас у кого є такий апарат і стоїть кастомна прошивка, напишіть інструкціюяк це найпростіше зробити і як поставити на телефон кастом рекавері!Буду дуже вдячний!

на рахунок 4pda згідний там повний бардак плюс більшість ссилок биті !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на рахунок 4pda згідний там повний бардак плюс більшість ссилок биті !

вони не биті) просто треба бути зареєстрованим щоб качати) а незареєстрованим каже шо нема файла..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Автоматичний скріпт від Флая http://www.mobile-in...nt/view/1112/1/, там же ж і інструкція.

Завжди строго слідуємо інструкціям і лишній раз не ризикуємо, особливо коли серійний треба виписати.

1-ше це обовязково анлокнути fastboot (рідний загрузчик).

2-ге пробуємо 2-й пункт -> встановлення CWM + рут.

Там на одній сторінці буде писати, що зажати кнопку "звук тихіше + вкл". Обовязково робимо на цій сторінці, інакше CWM, 1-й раз, так і не запуститься, хоч і написало що записало CWM.

3-тє коли вже на червоній сторінці в телефоні, це і є CWM. Шємо все що завгодно і впринципі, щоб зробити софтбрік, треба дуже постаритись.

Впринципі міг-би провести подібну операцію, десь в барі, ноут всеодно з собою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

kuwkuw кидало , побережіть свій час та гроші, не майте із ним справ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Софтбрік запропонував чи як? Чи просто?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...