witness Опубліковано 20 Червня, 2007 в 15:40 #76 Опубліковано 20 Червня, 2007 в 15:40 У меня есть один чувачок, он сказал что может помочь на счёт организации, т.е. подключить ГорСовет. Встречусь с ним завтра, и вечером скажу результат. Точно не знаю чем там ГорСовет может помочь, но думаю с местом проведения это точно!!! Так что в ожидании господа, может не всё потеряно
fenom Опубліковано 20 Червня, 2007 в 16:48 Автор #77 Опубліковано 20 Червня, 2007 в 16:48 Спонсорів чекаєм та ШУКАЄМ!!!причому всі, хто небайдужий до клубної культури на Волині!!!Але те, що 23 оупена не буде - це факт!!!ПЕРЕНОСИТЬСЯ НА НЕВИЗНАЧЕНИЙ ТЕРМІН!!!Є пропозиція!!! Давайте заплануємо все на 21 липня!!!За місяць, думаю, реально знайти спонсорів та зробити нормальну рекламу (розклеїти афіши, рознести листівки)
witness Опубліковано 20 Червня, 2007 в 16:51 #78 Опубліковано 20 Червня, 2007 в 16:51 Полностью с тобой согласен fenom! Возможно на 21. Короче завтра я тебе звякну насчёт результатов.
Therion Опубліковано 20 Червня, 2007 в 16:58 #79 Опубліковано 20 Червня, 2007 в 16:58 Привет всем!. Извините что с запозданием. Говорю заранее, НИЧЕГО ОБЕЩАТЬ НЕ БУДУ, но со спонсорством постараюсь помочь, но на это пойдет время. Меня интерисует, что возможно будет получить за спонсорство. Просьба, дайте реальные ответы, а не размытые фразы, так как это пойдет в служебку на Киев, и от этого будет зависить возможность спонсорства как такого. P.S. Ну сумму , какая заканает не потруднитесь указать :-)
dj mix Опубліковано 20 Червня, 2007 в 18:00 #80 Опубліковано 20 Червня, 2007 в 18:00 Назва спонсора, перш за все, буде зазначатись у всіх видах реклами опей-ейра, це радіо, газети, афіши по всьму Луцьку та Рожищах, далі, баннер буде висіти на сцені, також під час проведення можна роздавати якісь флаєри, рекламні буклети і.т.д., все залежить від того який спонсор, та чим він займається. Скажімо, якщо це алкогольна марка можна поставити лотки і провадавати там якусь продукцію, або зробити бармен-шоу з котелями....Як бачите можна зробити все чого душа бажає... Так що чекаємо спонцорів та ваших ідей..Сума... Скажу так, оренда сцени коштує приблизно 800 у.е. + витрати на рекламу... Це не означає що нам потрібен спонсор, який оплатить все одразу, навіть 100-200 у.е. це вже щось... Ми це робимо не для наживи а на благо клубної культури Волині, навіть всі Dj's грають безкоштовно...
SAGANTIP Опубліковано 21 Червня, 2007 в 09:11 #81 Опубліковано 21 Червня, 2007 в 09:11 Народ голосуємо за мікс Dj Tokyo (Луцк) і підключаємо максимум знайомих, через Аську, форуми.... Дуже важливо !!!! http://www.kissfm.ua/v2/ Розділ KAZAHTИП DJs 017 DJ Tokyo - Луцк ................... ставим галочку і потім нажимаємо "проголосовать". Зарання ДЯКУЮ!!!
fantazy Опубліковано 21 Червня, 2007 в 10:01 #82 Опубліковано 21 Червня, 2007 в 10:01 проголосував. done.
Mazzgor Опубліковано 21 Червня, 2007 в 13:29 #84 Опубліковано 21 Червня, 2007 в 13:29 tokoj vidav golos zza Tokyo!klasno, VOlYN bude maty posla na ZTakoj vidav golos zza Tokyo!klasno, VOlYN bude maty posla na Z
Mazzgor Опубліковано 21 Червня, 2007 в 14:42 #85 Опубліковано 21 Червня, 2007 в 14:42 Хто куди а я на Skygravity.... ,був минулого літа, дуже сподобалось. Всім бажаючим відвідати "Новий Вимір" телефонуйте 8050 438 0205 - ЕггоР. 8050 788 4842 - Андро. Кількість флаєрів обмежена...... icq 196 442 752 «Небесное Притяжение» - фестиваль, который вот уже в третий раз соберет всех любителей авангардной электронной музыки со всей страны и не только! Несмотря на относительную молодость, фестиваль уже завоевал международный статус, о чем свидетельствует ежегодно обновляемый line up, в котором помимо украинских диджеев и музыкантов уже успели побывать гости из Словакии, Македонии, Мексики, Франции и России. Кроме того, 2006 г ознаменовался успешным выходом в свет первой компиляции “VA Skygravity”, собранной полностью из самых достойных треков от транс проектов Украины. Что же это такое – «Небесное Притяжение»? Прежде всего – это нечто большее, чем просто фестиваль танцевальной музыки. Стоит отметить, что под его крышей мы пытаемся собрать не только любителей психоделического транса и танцевальной электроники, но и ценителей релаксивной чиллаутной музыки, авангардной экспериментальной музыки и нойза. Мягкие вибрации и обволакивающие звуки, расслабляющие мелодии и успокаивающие ритмы в стиле ambient, dub, downtempo, idm, electronica, experimental, raggey, noise – неотъемлемая составляющая палитры музыкальных стилей фестиваля. И, конечно же, разновидности транс-музыки: psychedelic, goa, suomi, full-on, progressive, dark, minimal trance. Fire show и танцы вокруг костров, живые перкуссии на барабанах и различных этнических инструментах – все это придает действу особый неповторимый колорит. Более подробную информацию ищите на сайте http://www.skygravity.org
olaok Опубліковано 21 Червня, 2007 в 15:48 #86 Опубліковано 21 Червня, 2007 в 15:48 Народ, так буде OpenAir чи ні? а то одні стверджують, що вже апаратура везеться, а другі кажуть, що перенесене...Скажіть фінальну інфу...
witness Опубліковано 21 Червня, 2007 в 20:57 #87 Опубліковано 21 Червня, 2007 в 20:57 понсорів чекаєм та ШУКАЄМ!!!причому всі, хто небайдужий до клубної культури на Волині!!!Але те, що 23 оупена не буде - це факт!!!ПЕРЕНОСИТЬСЯ НА НЕВИЗНАЧЕНИЙ ТЕРМІН!!!Є пропозиція!!! Давайте заплануємо все на 21 липня!!!За місяць, думаю, реально знайти спонсорів та зробити нормальну рекламу (розклеїти афіши, рознести листівки)Тут всё ясно написано.
mass Опубліковано 21 Червня, 2007 в 21:31 #88 Опубліковано 21 Червня, 2007 в 21:31 жаль а ми вже собрались їхати!! ((
Sereguk Опубліковано 22 Червня, 2007 в 15:02 #89 Опубліковано 22 Червня, 2007 в 15:02 Народ голосуємо за мікс Dj Tokyo (Луцк) і підключаємо максимум знайомих, через Аську, форуми.... Дуже важливо !!!!http://www.kissfm.ua/v2/ Розділ KAZAHTИП DJs 017 DJ Tokyo - Луцк ................... ставим галочку і потім нажимаємо "проголосовать". Зарання ДЯКУЮ!!! Дайте ще пару раз кляцнуть *)
Goami Опубліковано 22 Червня, 2007 в 16:55 #90 Опубліковано 22 Червня, 2007 в 16:55 Хто куди а я на Skygravity.... ,був минулого літа, дуже сподобалось.Всім бажаючим відвідати "Новий Вимір" телефонуйте 8050 438 0205 - ЕггоР. 8050 788 4842 - Андро. Кількість флаєрів обмежена...... icq 196 442 752 «Небесное Притяжение» - фестиваль, который вот уже в третий раз соберет всех любителей авангардной электронной музыки со всей страны и не только! Несмотря на относительную молодость, фестиваль уже завоевал международный статус, о чем свидетельствует ежегодно обновляемый line up, в котором помимо украинских диджеев и музыкантов уже успели побывать гости из Словакии, Македонии, Мексики, Франции и России. Кроме того, 2006 г ознаменовался успешным выходом в свет первой компиляции “VA Skygravity”, собранной полностью из самых достойных треков от транс проектов Украины. Что же это такое – «Небесное Притяжение»? Прежде всего – это нечто большее, чем просто фестиваль танцевальной музыки. Стоит отметить, что под его крышей мы пытаемся собрать не только любителей психоделического транса и танцевальной электроники, но и ценителей релаксивной чиллаутной музыки, авангардной экспериментальной музыки и нойза. Мягкие вибрации и обволакивающие звуки, расслабляющие мелодии и успокаивающие ритмы в стиле ambient, dub, downtempo, idm, electronica, experimental, raggey, noise – неотъемлемая составляющая палитры музыкальных стилей фестиваля. И, конечно же, разновидности транс-музыки: psychedelic, goa, suomi, full-on, progressive, dark, minimal trance. Fire show и танцы вокруг костров, живые перкуссии на барабанах и различных этнических инструментах – все это придает действу особый неповторимый колорит. Более подробную информацию ищите на сайте http://www.skygravity.org Я!!! Я туда хочу попасть!!! Я как ярый фанат психодэлик транса просто мечтаю туда попасть!!! Я только месяца два назад узнал об этом фесте, когда мне один диджей вручил флаер на дни рождении Moon Koradji Просто хотелось бы услышать мнение кого-то, кто там был... Чтобы знать как, почём, что брать, что нада что не нада, сколько денег минимум надо и тд и тп!!! Блин!! ХОЧУ ХОЧУ ХОЧУ ТУДА ПОПАСТЬ!!!
atoller Опубліковано 24 Червня, 2007 в 13:03 #91 Опубліковано 24 Червня, 2007 в 13:03 А я вночі прибув зі Світязя. Зефір оупен-ейр. "Такого ще не було " Детально нехай описують піарщики. А я лише про загальне. Організація: трійка з мінусом. Музика: десь на 3+, бо за 8 годин "електро" було переросло з приємного в ненависне. ІМХО, не можна на оупені 8 годин слухати 3 діджея, які грають один стиль. Ще й до того ефектами перенасичувати музику. Ідея: 5+ Усі прорахунки - це привід для гарної роботи в майбутньому.
Seva Опубліковано 24 Червня, 2007 в 13:29 #92 Опубліковано 24 Червня, 2007 в 13:29 будемо знати, що робити на оупені, а що ні
lumax Опубліковано 25 Червня, 2007 в 03:31 #93 Опубліковано 25 Червня, 2007 в 03:31 А кто из диджеев там играл?
fenom Опубліковано 25 Червня, 2007 в 06:23 Автор #94 Опубліковано 25 Червня, 2007 в 06:23 тоМУ Я І КАЖУ, ЩО НА ОУПЕНІ ПОТРІБНО, ЩОБ ГРАЛИ ДІДЖЕЇ - ПРИХИЛЬНИКИ РІЗНИХ НАПРЯМІВ!!!Оранж - трансовикЯ - хаус та електроВелл - зможеш РНБ?Взагалі, у нас планують прийняти участь 10 дж, а це вже більше розмаїття!!!
atoller Опубліковано 25 Червня, 2007 в 07:19 #95 Опубліковано 25 Червня, 2007 в 07:19 А кто из диджеев там играл?DJ TokyoDJ Artem NebaDJ МаякDJ Сергей Клевері по-моєму чуток DJ Well - я в той момент пішов спати, бо на танцполі залишилось до 10 чол.А на рахунок напрямків скажу, що МС мав працювати на всі 100, щоб народ не розбігався.
balltongue Опубліковано 25 Червня, 2007 в 08:48 #96 Опубліковано 25 Червня, 2007 в 08:48 РНБ на оупені -це жесть Є ж чимало електронної музики ,крім електро . РНБ - для клубів ,і то гламурненьких,вилизаних і розцяцькованих. Крім того , ще й спец.орієнтованих на таку публіку, і таку музику. РНБ - музика шкіряних червоних диванів і цицьок з брюліками. Та і в тому ж "Метро" дратує . Особливо, коли дж "нарощує оберти", а потім - бздинь..і РНБ зазвучало. До чого ? А Open Air -це позитив, природа,відрив, танці! А "рожеві" оберти сідницями, хай залишаються в місті, де їм і місце.
Mazzgor Опубліковано 25 Червня, 2007 в 10:25 #97 Опубліковано 25 Червня, 2007 в 10:25 2 AMi :Фест прходить в комплексі відпочинку, є всі умови в залежності від наповнення кишень. Минулого року був там з друзями, жили в палатці (своїй) в палаточному містечку на березі моря, місце вартує 5 грн з чёла за добу.За тереторією комплексу можна безкоштовно розбити табір...Також працуює на території комплексу столова відносно не дорога та добротна , смачного борщу по-поїсти мона.Вся інфа про лайнап,організацію та вартість входу на Данцполи є вже на сайті http://www.skygravity.org/P/S.Всім бажаючим відвідати "Новий Вимір" телефонуйте 8050 438 0205 - ЕггоР. 8050 788 4842 - Андро. Кількість флаєрів обмежена...... icq 196 442 752
well Опубліковано 25 Червня, 2007 в 14:26 #98 Опубліковано 25 Червня, 2007 в 14:26 quote name='atoller' date='Jun 25 2007, 12:19 PM' post='98006'] А кто из диджеев там играл? DJ Tokyo DJ Artem Neba DJ Маяк DJ Сергей Клевер і по-моєму чуток DJ Well - я в той момент пішов спати, бо на танцполі залишилось до 10 чол. А на рахунок напрямків скажу, що МС мав працювати на всі 100, щоб народ не розбігався. Я повністю згіден з Толіком.додам пару фоток шоб самі всьо заценили,вибачайте за якість під рукой було 2 МРХ і то в ночі і ще після оупена 2 підранка а на рунок Р&Б то я проти,я краще дрмік і бейсік пограю,для Р&Б в нас е Dasti. всім респект(як вставити фотку над ніком??? )
atoller Опубліковано 25 Червня, 2007 в 14:51 #99 Опубліковано 25 Червня, 2007 в 14:51 Я за те, щоб на оупені були представлені хаус, транс, драмнбейс, брейкбіт.А на рахунок аренбі- треба питати народ. Все-таки це робиться не для діджеїв.
VitaliyV Опубліковано 25 Червня, 2007 в 15:52 #100 Опубліковано 25 Червня, 2007 в 15:52 Мое мнение таково.... Мероприятие должно проводиься для гостей, и все должно быть направленым на гостя...ди джеям... есть один маленький нюанс, на таких мероприятиях не льзя быть монотонным (направление), не мне вам рассказывать что стиль должен меняться, в соответствии с временем суток. К тому же - не ровняйте данные вещи с КаЗаНтИпОм, там уже есть стержень, и они могут диктовать правила. На этом мероприятии не был, так что то конкретно сказать не могу... очень бы хотелось побывать, но работа не пускает...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.