Перейти до змісту

Куплю ноутбук 15,6 новий! (або легеньке б/у)

Bambaclay

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маю зараз ноут Lenovo B550 (2 ядра, 2 гб. оперативки, 250 вінчестер) Хочу обновити, взяти щось краще, новіше.

Вимоги основні: від 2 ядер, відеокарта чим більше :), вінт від 320гб, Вай фай "н" вітається, НDMI вихід + картридер. Обов'язкова вимога - щоб була циферна клавіатура збоку!!!

Екран 15,6 (не знаю тільки який краще - матовий чи глянцевий)

Пропонуйте! Або порадьте щось ссилками на інет магазини!

Бюджет ~ 400$

Опубліковано

Щось суттєво краще знайти в такому бюджеті практично не реально. А от щось свіжіше - можна.

Якщо говорити про нові буки, то раджу звернути увагу на Samsung 300E5 (NP300E5Z-A01UA). Брав дану модель для знайомих уже 3 рази. Всі дуже задоволені. Процесор бюджетний, але останнього покоління (Sandy Bridge). Відео інтегроване в процесор. Потужності останнього не достатньо для ігор, але з відео справляється любого формату (включаючи BDRemux). Що виділяє дану модель від конкурентів? Стильний дизайн, вузькі грані біля дислею, матовий екран (практично відсутній блік), стильна та практична клавіатура, bluetooth 3.0.

Опубліковано

А де купляв? На тій же Розетці?

Так, брав на "Розетці". По двох причинах: 1) сумка і мишка в подарунок (не самої поганої якості, їхня реальна вартість, як на мене, близько 150 грн.); 2) не має проблем з поверненням товару протягом 14 к.д. (маю досвід).

Хоча, можна знайти й дешевше.

Опубліковано

Хочеш поміняти шило на мило

Твій старий ноут по характеристиках нічим не поступається цьому

http://rozetka.com.u...silver/p179995/

Що не влаштовує в старому? Те що він старий?Щи ще шось

Добавити оперативки і замінити вінт на більший не є проблемою

Та впринципі ти правий, в мому ті ж характеристики, навіть ще кращі. Нема в мому ШДМі і Вай фай "н", та й хотілось би відеокарту трошки потужнішу ніж в мому і проц (працюю в АutoCAD 2010 і CorelDraw)! у мене 1,9Ггц...

Та й надумв щось яскравіше вже взяти, новіше! :_02:

Опубліковано

Можна пошукати аналогічні\схожі пропозиції в стані "легке беу" рівня як зазначив lord

По грошам буде приблизно мінус сотня баксів від нового, та і залишок гарантії я думаю попадеться від попереднього власника

Саме так я поступив зі своїм півторарічним Lenovo, продавши котрого +трохи зверху - отримав досить непогану (хай і не нову) машинку.

Аргументи очевидні. Lenovo за 18 міс. обезцінився на третину вартості, та і вимоги до заліза дещо зросли.

Тому раджу як раціональний варіант, де з найменшею різницею можна отримати бажане...

Опубліковано

Можна пошукати аналогічні\схожі пропозиції в стані "легке беу" рівня як зазначив lord

По грошам буде приблизно мінус сотня баксів від нового, та і залишок гарантії я думаю попадеться від попереднього власника

Саме так я поступив зі своїм півторарічним Lenovo, продавши котрого +трохи зверху - отримав досить непогану (хай і не нову) машинку.

Аргументи очевидні. Lenovo за 18 міс. обезцінився на третину вартості, та і вимоги до заліза дещо зросли.

Тому раджу як раціональний варіант, де з найменшею різницею можна отримати бажане...

Так я ж не проти, пропонуйте варіанти! :0022:

П.С. Що це за процесор такий 1,0 ггц.? Нормальний ноут?

Опубліковано
AMD C50 (серия Ontario) двухъядерный процессор с частотой 1,0 ГГц, который будет включать два ядра Bobcat x86 и интегрированную графику AMD Radeon 6250 с поддержкой DX11 работающую на частоте 280 МГц.

Єдиний плюс - низьке споживання 9W.

А так, бюджетна до ужаса система....

Опубліковано

Домашній ноут - Acer Aspire 5553G-N833G64Mn (більше 1,5 року). Робочий (службовий) - Lenovo G555 (дуже схожий на твій).

Так от, Lenovo в порівнянні з Acer повне лайно! Важкий, тачпад малий до непристойності, а нестандартна розкладка клавіатури (Fn зліва від Ctrl) мене просто вбиває. Коротко кажучи, одне діло "зроблено в Китаї", а друге діло "ПРИДУМАНО в Китаї".

HP варті уваги лише середнього цінового сегменту і вище. Їхні бюджетні моделі - це просто убогість: клавіатура прогинається, якість матеріалів нікудишня (за дизайн мовчу).

Toshiba теж не подобається. В друга і директора буки даного бренду (на обох достатньо попроцював). Якісь вони мені дичаві. Особливо мене вражає їхня товщина, це "привіт" з минулого десятиліття.

На Asus теж дивився б при умові бюджету лише >400$. Брав одного разу бюджетник - власник і я були розчаровані.

З позавчора у Фокстроті акція на цікавий бук.

Декілька годин назад взяв даний бук для брата. В даний момент встановлюю ОС. За 3300 грн.: 500 ГБ хард, 3 ГБ ОЗУ, Pentium Sandy Bridge та Lan 1 Гбіт, - покажіть хоча б аналог!

Опубліковано

MaestroA, ти пропустив одну деталь:

працюю в АutoCAD 2010 і CorelDraw

а відеокарту в ноуті змінити ну-у-у-у ду-у-у-у-у-уже важко

Опубліковано
Декілька годин назад взяв даний бук для брата. В даний момент встановлюю ОС. За 3300 грн.: 500 ГБ хард, 3 ГБ ОЗУ, Pentium Sandy Bridge та Lan 1 Гбіт, - покажіть хоча б аналог!

Вказано нереальні переваги бюджетного ноута?

Опубліковано

MaestroA, ти пропустив одну деталь:

працюю в АutoCAD 2010 і CorelDraw

а відеокарту в ноуті змінити ну-у-у-у ду-у-у-у-у-уже важко

А як замінити інтегровану відеокарту в ноуті, підскажіть?

Опубліковано

ти бачив скільки "у"? ЖВ

Та бачив я :_02: , просто думав що інтегровану відеокарту взагалі не можна змінити! :_04:

А, виЯвляється її просто "змінити ну-у-у-у ду-у-у-у-у-уже важко" :_04:

Опубліковано

Цікаить думка знатоків і користувачів цього ноута?

Параметри, вродь нормальні...та й є у ньому все+ціна?

Хтось зможе такий продати?

Це застаріла модель. Процессор і відео - 2010-го року.

Опубліковано

а на ХАПЕ не хочеш звернути увагу?

http://rozetka.com.u...d549ea/p122013/

Да, хороший ноут(впринципі за таку ціну не він останній), але одна з великих вимог - це намлок пад (циферна клавіатура), а в НР їх у більшості немає, сам не розумію чого!

Опубліковано

а на ХАПЕ не хочеш звернути увагу?

http://rozetka.com.u...d549ea/p122013/

До речі, в цій моделі процессор теж 10-го року. А Radeon уже є 7-ї серії.

Новіше - це практично завжди ефективніше, швидше, холодніше, менш енергозатратніше. Саме тому при виборі нових (не б/в) ІТ-девайсів, вибираю лише серед "найсвіжішого"!

а для чого воно треба? хіба простих цифер бракує?

з нею тільки клавіші меньші

Якщо грати в ігри чи серфити в неті, то можливо й так. А якщо приходиться працювати з цифрами (Excel, 1C і т.д.), то бук без додаткового блоку клавіш для мене - інвалід!

Опубліковано

а для чого воно треба? хіба простих цифер бракує?

з нею тільки клавіші меньші

Вище я писав вже - "працюю в АutoCAD 2010 і CorelDraw............"

Я, думаю люди які знайомі з цими програмами мене зрозуміють! Це - основна з вимог!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...