Перейти до змісту

Якому авто ви надали б перевагу ?

Гість

Голосувалка  

385 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 138
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Хто стикався з Hyundai H1, які враження?

Я привозив пару штук, але всі пішли одеса-херсон, в нас чомусь не купують.

2007-2008 років авто. Які типові (крім ресор, про які вже читали і того, що вони жорсткі) слабкі місця вони мають? Яка витрата пального? Взагалі дорога машина в обслуговуванні?

Кататись довго не приходилось, все привозилось на замовлення, машина як машина.

Опубліковано

Не можна рівняти Kengoo і Caddy. Абсолютно різні сегменти. Приблизно так само можна обирати "Amulet cherry або Subaru impreza". Для початку визначіться з сегментом, тоді з маркою :_37:

Опубліковано

І в чому тут різний сегмент?

post-7237-0-97136500-1358148145_thumb.jp post-7237-0-59250800-1358148155_thumb.jp

Однакові типи кузовів, це всього лиш зовнішній вигляд. Основна відмінність сегментів - цінова! Це в свою чергу пояснюється обсолютно різними технічними характеристиками та оснащенням базових або ж топових версій. Щоб краще зрозуміти, ще раз задумайтесь над моїм попереднім повідомленням. От ви особисто, щоб б вибрали - Amulet чи Impreza(і та і та є в кузові "седан")??

Опубліковано
Однакові типи кузовів, це всього лиш зовнішній вигляд. Основна відмінність сегментів - цінова!
Йес кеп.
Опубліковано

volkswagen caddy коштує майже як 2 renault kangoo)

для порівняння

http://auto.ria.ua/a...ss_9646927.html

та

http://auto.ria.ua/a...s_10089690.html

Хочу машину на 2-2,5 роки. Проїздить вона в мене приблизно 20-25 тис. км за цей період. Поїздки дальністю максимум 160 км (2 год їзди неспішно) одним махом, а в основному завжди без вантажу на роботу/з роботи, короткі поїздки по місту. До комфорту не вибагливий, але і на Жигулях їздити не охота.

Яка з вище вказаних авто краще?

Опубліковано
Хочу машину на 2-2,5 роки. Проїздить вона в мене приблизно 20-25 тис. км за цей період. Поїздки дальністю максимум 160 км (2 год їзди неспішно) одним махом, а в основному завжди без вантажу на роботу/з роботи, короткі поїздки по місту. До комфорту не вибагливий, але і на Жигулях їздити не охота. Яка з вище вказаних авто краще?
Каді звичайно. Але тут як лотерея, можна взяти Кенгу і не мати проблем, а можна взяти каді і вона тобі за місяць "посиплеться". Тому важливе значення має історія автомобіля.
А, забув сказати. На кармані тисяч з 10, а треба мікровен.
Тоді в тебе немає вибору.
Опубліковано

Хтось мав справу з 1.3 Multijet фіатовськими?

Як двигун?

В мене такий!

Fiat Doblo 2011 р.в.

Як на мене то для короткої бази ідеальний моторчик,тяговитий,економний.Але так як в мене МАХІ то трохи нехватає.Кажуть шо вони хренові але я відїздив 70тисч,нарікань немає.ТО раз в 15 тисч.Машину брав з 0.

За 10 кусків брат взяв Opel Combo CRDI 1.7 2007р.в. в оригінальному пасажирі,то там і кандьор і ДЖПС,салон трансформер,розхід до 5 літрів,кароче за такі гроші песня машина...

Опубліковано
Хочу машину на 2-2,5 роки. Проїздить вона в мене приблизно 20-25 тис. км за цей період. Поїздки дальністю максимум 160 км (2 год їзди неспішно) одним махом, а в основному завжди без вантажу на роботу/з роботи, короткі поїздки по місту. До комфорту не вибагливий, але і на Жигулях їздити не охота. Яка з вище вказаних авто краще?
Каді звичайно. Але тут як лотерея, можна взяти Кенгу і не мати проблем, а можна взяти каді і вона тобі за місяць "посиплеться". Тому важливе значення має історія автомобіля.

Отож то! Можна і на простішому їздити, питання тільки для чого авто купується.

Є знайомі, хто позичив гроші на покупку свіжого Кадді, але їздить в рік 2-3 тисячі км, в основному стоїть у дворі, але через день вимита.

Одним словом, хто як і чим самостверджується.

Опубліковано
Можна і на АЗЛК "Черевикові" іздити, дешево і сердито, але ж хочеться з комфортом і щоб тільки паливо заливати.
Опубліковано
Можна і на АЗЛК "Черевикові" іздити, дешево і сердито, але ж хочеться з комфортом і щоб тільки паливо заливати.

Тому, порівняно з АЗЛК, те ж Кенгу не таке вже і погане. Можна сказати краще, бо те, що треба від авто в тій чи іншій мірі воно задовільняє, от тільки дешевше Кадді.

А в загалі, то для когось і Кадді не машина. Бо грошей на Мерс вистачає)) Кожному по карману.

Опубліковано

В мене такий! Fiat Doblo 2011 р.в. Як на мене то для короткої бази ідеальний моторчик, тяговитий, економний. Але так як в мене МАХІ то трохи нехватає. Кажуть шо вони хренові але я відїздив 70тисч, нарікань немає.ТО раз в 15 тисч. Машину брав з 0.

Да я вже оцінив двигун, по місту супер, по трасі правда коли 110-120 це 3000 обертів з 500 кг вантажу, а більше не крутив. В мене стандартна база, бо щось мені МАХІ задовга, не гарно. :_08:

P.S. Якого коліру машинка. якщо не секрет? Бо в нас в Луцьку Нових добликів тільки 5-6 десь.

За такі гроші, я б подивився в сторону Fiat Fiorino. Можна взяти грузового 2010-11 років. Бо каддік буде старенький і замучений.

На рахунок citroen/reno/opel - кажуть, що все воно однакове, просто в кого до чого душа лежить.

Фіати правда в обслуговуванні трохи дорожче, Італія :smile3:

Опубліковано

На рахунок citroen/reno/opel - кажуть, що все воно однакове, просто в кого до чого душа лежить.

Пежо/Сітроен/Фіат - одна парафія і в обслуговуванні приблизно одинакові.

Рено/Опель - інша парафія аналогічно.

Опубліковано

Пежо/Сітроен/Фіат - одна парафія і в обслуговуванні приблизно одинакові. Рено/Опель - інша парафія аналогічно.

Можливо. :)

Опубліковано

Якщо мова про Opel Vivaro, Renault Trafic i Nissan Prіmastar - то це фактично одна й та ж сама машина. Автомобілі збираються на одному заводі, на одному конвеєрі. Відмінності є, але не суттєві. Якщо взяти трохи більші буси, то є трійка Opel Movano, Renault Master i Nissan Interstar.

Аналогічна ситуація з Citroen Jumpy, Peugeot Expert та Fiat Scudo.

Так само Renault Kangoo має двійника Nissan Kubistar.

Прикладів подібної кооперації багато.

Опубліковано

В мене такий! Fiat Doblo 2011 р.в. Як на мене то для короткої бази ідеальний моторчик, тяговитий, економний. Але так як в мене МАХІ то трохи нехватає. Кажуть шо вони хренові але я відїздив 70тисч, нарікань немає.ТО раз в 15 тисч. Машину брав з 0.

Да я вже оцінив двигун, по місту супер, по трасі правда коли 110-120 це 3000 обертів з 500 кг вантажу, а більше не крутив. В мене стандартна база, бо щось мені МАХІ задовга, не гарно. :_08:

P.S. Якого коліру машинка. якщо не секрет? Бо в нас в Луцьку Нових добликів тільки 5-6 десь.

За такі гроші, я б подивився в сторону Fiat Fiorino. Можна взяти грузового 2010-11 років. Бо каддік буде старенький і замучений.

Біла,Дніпровські номера...

Опубліковано

Свої 5 коп. в тему.

Голосував за fiat doblo. Щоб довго не розписувати чому, так сказати стикався з цим авто частіше за ін. зі списку.

В гаражі маю ВАЗ-21099, 2008 р.в., 1,6. - поки задовільняє.

Хочу/мрію Т4.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...