Перейти до змісту

Якому авто ви надали б перевагу ?

Гість

Голосувалка  

385 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Питання і в мене вимальовується.Поки що,щоб не створювати нову тему,сюди запощу. ТС,100500 вибачень.

Суть питання! (Скоріше до власників бусів). На весну планую міняти чотириколісного коня.Що взяти? Більше схиляюся до Те4ика (Т4),"косорилого".Також подивлююся в бік Віваро,Прімастар,Трафік. І на худий кінець Форд Транзит (під знаком питання),останніх років випуску.

Хто,що думає?

ЗЮ. Бюджет 11000-12000 "вічно зелених".

ЗЗЮ. Цікавить груз (ну можливо комбі кабіна),з подальшою перереєстрацію і переобладнанням на грузопасажир.

ЗЗЗЮ. Хотілося б взяти Віто 111,або Т5 ,але на сайті "АвтоРіа" ціни просто космічні на ці авто.Можливо під замовлення пригнати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...
  • Відповідей 138
  • Створено
  • Остання відповідь

Питання і в мене вимальовується.Поки що,щоб не створювати нову тему,сюди запощу. ТС,100500 вибачень.

Суть питання! (Скоріше до власників бусів). На весну планую міняти чотириколісного коня.Що взяти? Більше схиляюся до Те4ика (Т4),"косорилого".Також подивлююся в бік Віваро,Прімастар,Трафік. І на худий кінець Форд Транзит (під знаком питання),останніх років випуску.

Хто,що думає?

ЗЮ. Бюджет 11000-12000 "вічно зелених".

ЗЗЮ. Цікавить груз (ну можливо комбі кабіна),з подальшою перереєстрацію і переобладнанням на грузопасажир.

ЗЗЗЮ. Хотілося б взяти Віто 111,або Т5 ,але на сайті "АвтоРіа" ціни просто космічні на ці авто.Можливо під замовлення пригнати?

В районi 14к на базарi можна взяти Т4, ось тема, де люди iздили на базар в Луцьк й що з того вийшло http://forum.autoua.net/showflat.php?Cat=0&Number=6813744&an=0&page=2#Post6813744

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавить хто яку б купляв машину для сім"ї, з цього переліку?

З цього переліку для сім"ї жодної.

Зараз вибрали для себе: Мерседес W211 седан 320 СDI з 7-ступінчатим автоматом і 642 двигуном.

Економічно, комфортно, безпечно.

Мій можливий наступний вибір: Мерседес 211 універсал 320 СDI з 7-ступінчатим автоматом і 642 двигуном.

Альтернатива: ML 320 СDI з 7-ступінчатим автоматом і 642 двигуном.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хороший вибір, але й бюджет на купівлю такої машинки і її утримання має бути відповідний.

Маючи $10k нема чого заглядатися (((

От і доводиться заглядатия на бердичівські переробки вантажних бусів чи черевичків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо взяти,щось таке http://auto.ria.ua/auto_fiat_scudo_gruz_10411918.html,як альтернатива Т4,Трафіку? Який там об"єм буди? Хто юзає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хороший вибір, але й бюджет на купівлю такої машинки і її утримання має бути відповідний.

Абсолютно согласен!

Если выходить за пределы данных авто, взял бы заряженый Brabus-ом Гелендваген G V12 S Biturbo Widestar. Тюнинговал бы его повторно на Mansory или Hamann + бронировка по всему периметру, думаю для семьи самый раз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Ford Connect - досить непогана альтернатива

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди скаржаться на паливну апаратуру і по кузову є ряд зауважень

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кажуть, що з запчастинами запара, вони можуть відрізнятися навіть по року випуску.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вже більше як 5 років катаю це авто Fiat scudo,2002 р 1.9D аналогічні йому peugeot expert , citroen / не дорога не вибаглива без усяких наворотыв і датчиків непотрібних . за цих 5 років не було суттеаих проблем замінив тільки свічки накалювання .ремінь і масло , також думаю що цього року прийдеться робити підвіску з урахуванням того що їзджу кожного дня .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Незнаю з якої причини він мені подобається, та кум казав що навіть заміна ременя ГРМ 2000 грн коштує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+ Форд Конект. Не дорога, містка, зручна...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найкраща машина - справна.

Тут Кадік надійніший буде, але ціна набагато вища, для комерції ціна не виправдана.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Незнаю з якої причини він мені подобається, та кум казав що навіть заміна ременя ГРМ 2000 грн коштує.

Міняв на conect (ремені ГРМ та генератора, роликі, масло в двигун і коробку, фільтра на масло,паливо,повітряний + робота) заплатив 2000 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...