Перейти до змісту

Якому авто ви надали б перевагу ?

Гість

Голосувалка  

385 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 138
  • Створено
  • Остання відповідь

Хто стикався з Hyundai H1, які враження?

Я привозив пару штук, але всі пішли одеса-херсон, в нас чомусь не купують.

2007-2008 років авто. Які типові (крім ресор, про які вже читали і того, що вони жорсткі) слабкі місця вони мають? Яка витрата пального? Взагалі дорога машина в обслуговуванні?

Кататись довго не приходилось, все привозилось на замовлення, машина як машина.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не можна рівняти Kengoo і Caddy. Абсолютно різні сегменти. Приблизно так само можна обирати "Amulet cherry або Subaru impreza". Для початку визначіться з сегментом, тоді з маркою :_37:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не можна рівняти Kengoo і Caddy. Абсолютно різні сегменти.

І в чому тут різний сегмент?

post-7237-0-97136500-1358148145_thumb.jp post-7237-0-59250800-1358148155_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І в чому тут різний сегмент?

post-7237-0-97136500-1358148145_thumb.jp post-7237-0-59250800-1358148155_thumb.jp

Однакові типи кузовів, це всього лиш зовнішній вигляд. Основна відмінність сегментів - цінова! Це в свою чергу пояснюється обсолютно різними технічними характеристиками та оснащенням базових або ж топових версій. Щоб краще зрозуміти, ще раз задумайтесь над моїм попереднім повідомленням. От ви особисто, щоб б вибрали - Amulet чи Impreza(і та і та є в кузові "седан")??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Однакові типи кузовів, це всього лиш зовнішній вигляд. Основна відмінність сегментів - цінова!
Йес кеп.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що б ви вибрали Кенго 1.5 чи Комбо 1.3 ???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

volkswagen caddy коштує майже як 2 renault kangoo)

для порівняння

http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_caddy_pass_9646927.html

та

http://auto.ria.ua/auto_renault_kangoo_pass_10089690.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

volkswagen caddy коштує майже як 2 renault kangoo)

для порівняння

http://auto.ria.ua/a...ss_9646927.html

та

http://auto.ria.ua/a...s_10089690.html

Хочу машину на 2-2,5 роки. Проїздить вона в мене приблизно 20-25 тис. км за цей період. Поїздки дальністю максимум 160 км (2 год їзди неспішно) одним махом, а в основному завжди без вантажу на роботу/з роботи, короткі поїздки по місту. До комфорту не вибагливий, але і на Жигулях їздити не охота.

Яка з вище вказаних авто краще?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А, забув сказати. На кармані тисяч з 10, а треба мікровен.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочу машину на 2-2,5 роки. Проїздить вона в мене приблизно 20-25 тис. км за цей період. Поїздки дальністю максимум 160 км (2 год їзди неспішно) одним махом, а в основному завжди без вантажу на роботу/з роботи, короткі поїздки по місту. До комфорту не вибагливий, але і на Жигулях їздити не охота. Яка з вище вказаних авто краще?
Каді звичайно. Але тут як лотерея, можна взяти Кенгу і не мати проблем, а можна взяти каді і вона тобі за місяць "посиплеться". Тому важливе значення має історія автомобіля.
Тоді в тебе немає вибору.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хтось мав справу з 1.3 Multijet фіатовськими?

Як двигун?

В мене такий!

Fiat Doblo 2011 р.в.

Як на мене то для короткої бази ідеальний моторчик,тяговитий,економний.Але так як в мене МАХІ то трохи нехватає.Кажуть шо вони хренові але я відїздив 70тисч,нарікань немає.ТО раз в 15 тисч.Машину брав з 0.

За 10 кусків брат взяв Opel Combo CRDI 1.7 2007р.в. в оригінальному пасажирі,то там і кандьор і ДЖПС,салон трансформер,розхід до 5 літрів,кароче за такі гроші песня машина...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочу машину на 2-2,5 роки. Проїздить вона в мене приблизно 20-25 тис. км за цей період. Поїздки дальністю максимум 160 км (2 год їзди неспішно) одним махом, а в основному завжди без вантажу на роботу/з роботи, короткі поїздки по місту. До комфорту не вибагливий, але і на Жигулях їздити не охота. Яка з вище вказаних авто краще?
Каді звичайно. Але тут як лотерея, можна взяти Кенгу і не мати проблем, а можна взяти каді і вона тобі за місяць "посиплеться". Тому важливе значення має історія автомобіля.

Отож то! Можна і на простішому їздити, питання тільки для чого авто купується.

Є знайомі, хто позичив гроші на покупку свіжого Кадді, але їздить в рік 2-3 тисячі км, в основному стоїть у дворі, але через день вимита.

Одним словом, хто як і чим самостверджується.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна і на АЗЛК "Черевикові" іздити, дешево і сердито, але ж хочеться з комфортом і щоб тільки паливо заливати.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна і на АЗЛК "Черевикові" іздити, дешево і сердито, але ж хочеться з комфортом і щоб тільки паливо заливати.

Тому, порівняно з АЗЛК, те ж Кенгу не таке вже і погане. Можна сказати краще, бо те, що треба від авто в тій чи іншій мірі воно задовільняє, от тільки дешевше Кадді.

А в загалі, то для когось і Кадді не машина. Бо грошей на Мерс вистачає)) Кожному по карману.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене такий! Fiat Doblo 2011 р.в. Як на мене то для короткої бази ідеальний моторчик, тяговитий, економний. Але так як в мене МАХІ то трохи нехватає. Кажуть шо вони хренові але я відїздив 70тисч, нарікань немає.ТО раз в 15 тисч. Машину брав з 0.

Да я вже оцінив двигун, по місту супер, по трасі правда коли 110-120 це 3000 обертів з 500 кг вантажу, а більше не крутив. В мене стандартна база, бо щось мені МАХІ задовга, не гарно. :_08:

P.S. Якого коліру машинка. якщо не секрет? Бо в нас в Луцьку Нових добликів тільки 5-6 десь.

За такі гроші, я б подивився в сторону Fiat Fiorino. Можна взяти грузового 2010-11 років. Бо каддік буде старенький і замучений.

На рахунок citroen/reno/opel - кажуть, що все воно однакове, просто в кого до чого душа лежить.

Фіати правда в обслуговуванні трохи дорожче, Італія :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок citroen/reno/opel - кажуть, що все воно однакове, просто в кого до чого душа лежить.

Пежо/Сітроен/Фіат - одна парафія і в обслуговуванні приблизно одинакові.

Рено/Опель - інша парафія аналогічно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трохи старенька ілюстрація:

post-7237-0-63986800-1358493676_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пежо/Сітроен/Фіат - одна парафія і в обслуговуванні приблизно одинакові. Рено/Опель - інша парафія аналогічно.

Можливо. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо мова про Opel Vivaro, Renault Trafic i Nissan Prіmastar - то це фактично одна й та ж сама машина. Автомобілі збираються на одному заводі, на одному конвеєрі. Відмінності є, але не суттєві. Якщо взяти трохи більші буси, то є трійка Opel Movano, Renault Master i Nissan Interstar.

Аналогічна ситуація з Citroen Jumpy, Peugeot Expert та Fiat Scudo.

Так само Renault Kangoo має двійника Nissan Kubistar.

Прикладів подібної кооперації багато.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене такий! Fiat Doblo 2011 р.в. Як на мене то для короткої бази ідеальний моторчик, тяговитий, економний. Але так як в мене МАХІ то трохи нехватає. Кажуть шо вони хренові але я відїздив 70тисч, нарікань немає.ТО раз в 15 тисч. Машину брав з 0.

Да я вже оцінив двигун, по місту супер, по трасі правда коли 110-120 це 3000 обертів з 500 кг вантажу, а більше не крутив. В мене стандартна база, бо щось мені МАХІ задовга, не гарно. :_08:

P.S. Якого коліру машинка. якщо не секрет? Бо в нас в Луцьку Нових добликів тільки 5-6 десь.

За такі гроші, я б подивився в сторону Fiat Fiorino. Можна взяти грузового 2010-11 років. Бо каддік буде старенький і замучений.

Біла,Дніпровські номера...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Свої 5 коп. в тему.

Голосував за fiat doblo. Щоб довго не розписувати чому, так сказати стикався з цим авто частіше за ін. зі списку.

В гаражі маю ВАЗ-21099, 2008 р.в., 1,6. - поки задовільняє.

Хочу/мрію Т4.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Doblo победит зло!!!

+1 за Fiat

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про добло. Неоправдано дорого. Навіть порівняно зі Скудо. Чи це так здається?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...