Перейти до змісту

Продам 2 DVD-RW і HDD

Fin4

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

продам:

1. ASUS DRW-1608P3S IDE - 120грн

2. ASUS DRW-1814BLT Sata - 100грн

HDD Western Digital 80GB - 180грн

099 082 58 00

Опубліковано

HDD Western Digital 80GB - 180грн - продано!

залишились приводи:

2. ASUS DRW-1814BLT Sata - 100грн

хто буде брати одразу два, буде невелика знижка

Опубліковано

ASUS DRW-1608P3S IDE за 70 забираю.

на крайній випадок буду мати на увазі

Опубліковано

продам:

То шо там ?

А там фігня нездорова! Я взяв даний девайс, получилось лише сьогодні перевірити, а в нього: шухляда толком не працює, із-за цього привід тупо випльовує її назад (щоб її закрити, треба "упевнити привід, що ти її хочеш закрити"), коли шухляду вдається закрити, то те саме виходить з її відкриванням - вона там застрягає. Привід з якоюсь метою (не названою топікстартером) вскривався. З нього страшенно воняє "гумонітаркою". Коротше кажучи, тих 100 грн., що я за нього віддав, він не вартує.

З.І.: З топікстартером зв'язатись неможливо, бо "абонент - не абонент"

Опубліковано

коли шухляду вдається закрити, то те саме виходить з її відкриванням - вона там застрягає.

Пасік там просто розтягнувся, замінити на новий або старий натерти каніфоллю для покращення щеплення з шківами от і вся проблема :)

Опубліковано

Пасік там просто розтягнувся, замінити на новий або старий натерти каніфоллю для покращення щеплення з шківами от і вся проблема :)

Дякую за пораду. Тепер вже буду пробувати. Лазер на прводі, вроді би, в нормальному стані. Наразі, ДВД-диск 8-річної давності прочитав, інший - записав, і той диск на іншому приводі успішно читається. Значить проблема тільки в шухлядці.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...