DMK Опубліковано 22 Січня, 2012 в 14:45 #1 Опубліковано 22 Січня, 2012 в 14:45 Хочу поділитись з водіями, що користуються "метаном", та інформацією про заправку, яка знаходиться в піддубцях. Придбав авто, з заводською установкою метану. Заправитись було нереально, об'їздив всі заправки, всі контори, які займаються газом - все марно. І через деякий час, на цій заправці, з'явився перехідник, який вставляється в євро стандарт, і під нашу заправку. Після розмови, з робітниками, я так зрозумів, що він був привезений з Німеччини, в Луцьк і Ковель. Більше, таких девайсів - немає. Ціну вони назвали, аж в 300 ЕВРО!! Я промовчав, і тихенько посміявся)Ну думаю, все, проблема вирішена - все добре... Приїхав раз, другий, п'ятий заправлятись... І зрозумів, що персонал на данній заправці - це одне бидло, і хамство - вибачте на слові. Спочатку, менеджери почали хамським тоном говорити "КОЛИ ВИ ВЖЕ СОБІ КУПИТЕ, ЦЕЙ ПЕРЕХІДНИК"? Про чеки, та допомгу по самому процесу заправки - я мовчу. Чекі там дають тільки тим, хто за них пропонує гроші, або з "наєздами" - дайте чек. Але коли вони починають так нагло вилазити на голову - ви вибачте. До того всього, настала зима, при проханні зачекати, поки балони охолонуть, щоб заправитись "повільно", для більшого вміщення кубів - в відповідь, отримуємо таку ж , наглу й хамську відповідь. Тому, кажу всім - об'їжайте цю заправочну станцію 10ми дорогами.
SOAD Опубліковано 22 Січня, 2012 в 15:31 #2 Опубліковано 22 Січня, 2012 в 15:31 недали чек, шуруй в податкову))) вони з ними розберутсья)))
Ruslyk Опубліковано 22 Січня, 2012 в 16:08 #3 Опубліковано 22 Січня, 2012 в 16:08 А хіба в Піддубцях є газова заправка?????
invited Опубліковано 22 Січня, 2012 в 16:41 #4 Опубліковано 22 Січня, 2012 в 16:41 недали чек, шуруй в податкову))) вони з ними розберутсья)))податковій потрібні факти (документальні), а ти що скажеш: "мені там чек не дали", і які докази цього "безобразія"?
SOAD Опубліковано 22 Січня, 2012 в 16:59 #5 Опубліковано 22 Січня, 2012 в 16:59 недали чек, шуруй в податкову))) вони з ними розберутсья)))податковій потрібні факти (документальні), а ти що скажеш: "мені там чек не дали", і які докази цього "безобразія"?Привіт, ну так це само собою, 2 свідка, або відео запис на моб. телефон) й все.а так як в нас люди до біса понтовиті й не компетентні, що я бачив на свої очі... до можна дуже сильно поплатитись за свої вибрики...
DMK Опубліковано 22 Січня, 2012 в 21:14 Автор #6 Опубліковано 22 Січня, 2012 в 21:14 Завтра буду сваритись з керівництвом... Роскажу, що і як було. Свідки є. І те, що вони продають чеки, і те, що в них слово як "копійки" - не існує.
Dream Опубліковано 23 Січня, 2012 в 20:32 #7 Опубліковано 23 Січня, 2012 в 20:32 І те, що вони продають чеки, і те, що в них слово як "копійки" - не існує. )) Це на всіх заправках так. І керівництво про це, більш ніж переконаний, знає ) Щодо копійок. Просто, коли плануєш заправлятись, намагайся заправляти не в літрах, а в грн.
Sp_RoNdo Опубліковано 23 Січня, 2012 в 20:39 #8 Опубліковано 23 Січня, 2012 в 20:39 І те, що вони продають чеки, і те, що в них слово як "копійки" - не існує. )) Це на всіх заправках так. І керівництво про це, більш ніж переконаний, знає ) Щодо копійок. Просто, коли плануєш заправлятись, намагайся заправляти не в літрах, а в грн. Та я ось завжди в грн. заправляюсь, буквально 2 год. назад влив собі на 100 грн. в касі, а отримав 99.92 грн. на показнику З копійками завжди був бардак...
Dream Опубліковано 23 Січня, 2012 в 20:46 #9 Опубліковано 23 Січня, 2012 в 20:46 Та я ось завжди в грн. заправляюсь, буквально 2 год. назад влив собі на 100 грн. в касі, а отримав 99.92 грн. на показнику це де так? Оо Скажіть - я туди їздити не буду. На ОККО при ціні 10,49 намагаюсь заправлятись, наприклад, на 105 грн - в бак отримую 10,01л.
r0ma Опубліковано 3 Березня, 2012 в 23:37 #10 Опубліковано 3 Березня, 2012 в 23:37 Хочу поділитись з водіями, що користуються "метаном", та інформацією про заправку, яка знаходиться в піддубцях. Придбав авто, з заводською установкою метану. Заправитись було нереально, об'їздив всі заправки, всі контори, які займаються газом - все марно. І через деякий час, на цій заправці, з'явився перехідник, який вставляється в євро стандарт, і під нашу заправку. Після розмови, з робітниками, я так зрозумів, що він був привезений з Німеччини, в Луцьк і Ковель. Більше, таких девайсів - немає. Ціну вони назвали, аж в 300 ЕВРО!! Я промовчав, і тихенько посміявся)Ну думаю, все, проблема вирішена - все добре... Приїхав раз, другий, п'ятий заправлятись... І зрозумів, що персонал на данній заправці - це одне бидло, і хамство - вибачте на слові. Спочатку, менеджери почали хамським тоном говорити "КОЛИ ВИ ВЖЕ СОБІ КУПИТЕ, ЦЕЙ ПЕРЕХІДНИК"? Про чеки, та допомгу по самому процесу заправки - я мовчу. Чекі там дають тільки тим, хто за них пропонує гроші, або з "наєздами" - дайте чек. Але коли вони починають так нагло вилазити на голову - ви вибачте. До того всього, настала зима, при проханні зачекати, поки балони охолонуть, щоб заправитись "повільно", для більшого вміщення кубів - в відповідь, отримуємо таку ж , наглу й хамську відповідь. Тому, кажу всім - об'їжайте цю заправочну станцію 10ми дорогами.якщо мова про метан, то перехідник може зробити будь-який толковий токар. на вигляд не євро, але служить вже два роки без проблем
DMK Опубліковано 14 Березня, 2012 в 23:41 Автор #11 Опубліковано 14 Березня, 2012 в 23:41 Дай нашим майстрам "лижню" - то потім замучішся переробляти. Я як заїхав на "хфірми", які ставлять газове обладнання - то вони мені сказали, щоб зняти сам механізм, до якого кріпиться шланг - то треба розібрати чуть не пів авто) Тим паче, кажуть точіти різьбу прямо на цьому мунштуку. Це мене не цікавить, бо час від часу потрапляю закордон
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.