Перейти до змісту

Продам б/в вхідні квартирні двері

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам б/в вхідні квартирні двері без коробки. Обшиті. З глазком. Полотно 80 см

Ціна 50 грн.

Самовивіз з пр. Соборності.

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 2 місяця потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

я за такие еще 100гр.наливал что-бы вынесли на мусор :0155:

Точно такі ж? Справді? Та ви, що? Приходили, звіряли? Самі були чи з дружбанами? Буває, розумію. А що без 100 грам нікак?

В сусідньому будинку теж такий живе. З самого ранку "під мухою" і постійно вумнічає. То люди його, те-є-во, відправляють :0155:

Опубліковано

Точно такі ж? Справді? Та ви, що? Приходили, звіряли? Самі були чи з дружбанами? Буває, розумію. А що без 100 грам нікак?

В сусідньому будинку теж такий живе. З самого ранку "під мухою" і постійно вумнічає. То люди його, те-є-во, відправляють :0155:

100гр я наливал таким как ты,что-бы вынесли, а-то самому лень было,вы-же за так и шагу не сделаете,а сам я не пью вообще это что-бы ты не умничал,а еще дай обьявление "продаю мусор, контейнер во дворе"тоже нормально.

Опубліковано

100гр я наливал таким как ты,что-бы вынесли, а-то самому лень было,вы-же за так и шагу не сделаете,а сам я не пью вообще это что-бы ты не умничал,а еще дай обьявление "продаю мусор, контейнер во дворе"тоже нормально.

Заміть, я продаю (віддаю) те, що мені не потрібно. Ніякого б/в барахла не купую і не беру в дар. А ти скуповуєш всіляке б/в (телефони до 200 грн., колонки та інше барахло). Розумію, бракує грошей. В такому разі тихенько живи своїм життям і нікому не вказуй. А то поміняв двері на китайське "гавно" і понтуєшся? Буває.

Бажаю, що б прибавилося і грошей і культури.

P.S. У зв"язку з класним фіналом Євро пробачаю нав"язливість і надокучливість.

• 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...