Перейти до змісту

Firefox

arimantaras

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

дуже вісне Firefox, не знаю через шо, вже і переустанавлював, і іншу версію ставив, нічого не допомагає, шо це може бути??

Опубліковано

думаю що все через те що він жре памяті багато.

в мене коли на роботі стояла тільки гігова планка, так фаєр умудрявся забирати на себе 700-900 мб.

коли поставив ще 2 гб оперативки трабли пропали.

вдома при 4 гб бере 750мб і більше.

Опубліковано

ну тож все було нормально, точно не скажу але здається почалось все після того як оновив версію

Все вроді почалось після того як фаєр обновився з 6ї версії. Вже з 7 і вище грузили комп

Опубліковано

Хм, 9.0.1 до 10 відкритих вкладок забирає в межах 300-400 Мб.

дуже вісне Firefox, не знаю через шо, вже і переустанавлював, і іншу версію ставив, нічого не допомагає, шо це може бути??

може проблема в ЖД? в мене коли помирав теж так було.

Опубліковано

Ну, в мене, принаймні так жере, як я і написав, АЛЕ, в мене зовсім не вінда, в мене відкрито 24 вкладки, установлено 22 аддони...

І мені 600 Мб на це все не шкода, так як ОЗУ достатньо. :)

P.S. georg, в тебе аадони зовсім не установлені?

P.P.S. arimantaras, знайди в Фаєрфоксі меню "Плагіни" і спробуй всі відключити, побачиш чи пришвидшиться робота чи ні.

Опубліковано

думаю що все через те що він жре памяті багато.

в мене коли на роботі стояла тільки гігова планка, так фаєр умудрявся забирати на себе 700-900 мб.

коли поставив ще 2 гб оперативки трабли пропали.

вдома при 4 гб бере 750мб і більше.

Ну чього всі кажуть шо фаєр багато жре памяті от спеціально відкривав ті самі в кладкі в мозілі і в хромі і хром забирав рівно в два рази більше опери

анекдот по темі

"Собрала операционка все браузеры и строго говорит: Предупреждаю! Любого, кто будет чрезмерно жрать память, сразу буду бить по наглой рыжей морде!"

post-815-0-90364300-1327161676_thumb.jpg

Опубліковано

Як вісне? Лагає скролінг сторінок чи пемикання вкладок? В мене теж лисиця з версії 6 чи 7 стала тормозом. Спробуйте вимкнути апаратне прискорення, мо глюки через відеокарту.

small-logo.png

Опубліковано

Попробуй створити нову учетну запись в файрфоксі (прогугли, там через пуск-виполнить треба) На деякий час поможе. Була та сама проблема.

300 мб бере в мене і процес plugin container теж десь 200 мб бере (це теж процес від файрфокса, за флеш відповідає)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...