Перейти до змісту

Куплю видеокарту GTX 470

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

VC Asus ENGTX470/G/2DI/1280MD5 607 MHz/3348 MHz ( 837 MHz DDR5), 320-bit, D-Sub, 2xDVI, HDMI, HDCP, Extreme gaming satisfaction demonstrated by DirectX 11!, ASUS Exclusive Voltage Tweak Technology for up to 50% performance

290 $

Опубліковано

VC Asus ENGTX470/G/2DI/1280MD5 607 MHz/3348 MHz ( 837 MHz DDR5), 320-bit, D-Sub, 2xDVI, HDMI, HDCP, Extreme gaming satisfaction demonstrated by DirectX 11!, ASUS Exclusive Voltage Tweak Technology for up to 50% performance

290 $

Дороговато! Нужна простая без разгона, делаю SLI из двух 470ых

Свою Zotac GTX 470 AMP покупал полгода назад за 1770грн...так что ориентируюсь до 1400грн, а это цена новой с бешеным разгоном!

Спасибо за предложение!

Опубліковано

Я би шукав таку саму, а то якщо користуетесь windows 7 сп1 можуть виникнути приблеми у вигляді мерехтіння у 3Д , вирішуеться встановленням однакових карт

Опубліковано

Я бы шукав таку саму, а то якщо користуетесь windows 7 можуть виникнути приблеми у вигляді мерехтіння у 3Д , вирішуеться встановленням однакових карт

Спасибо я это знаю...просто сейчас тяжеловато найти такую же притом в Луцке...так что сойдет от любой фирмы.

Опубліковано

куплю...или может кто знает где ещё в магазинах Луцка и не только остались на складах новые 470ые! хотя врятли такие уже будут

Опубліковано

куплю...или может кто знает где ещё в магазинах Луцка и не только остались на складах новые 470ые! хотя врятли такие уже будут

Опубліковано

Могу предложить Asus PCI-Ex GeForce GTX 560 Ti TOP 1024MB GDDR5 (256bit) 900/1800/2100 MHz 1 месяц карте - 270 $!

Привіт. Якщо 450 тебе влаштує, то глянь тут http://board.lutsk.u...shii-kompjuter/

писал выше делаю слай и потому нужна только вторая 470ая!

Опубліковано

тут навряд чи знайдете, особливо судячи із пропозицій, мало хто хоче за дешево продавати у мене в 3х знайомих 470ті і жоден не бажае продавати, бо за ті ж гроші краще нічого нема

а на рахунок того що VeryFate пише про розчарування, я б поспорив, 2 470ті оходять 580ту лише треба процессор толковий

Опубліковано

тут навряд чи знайдете, особливо судячи із пропозицій, мало хто хоче за дешево продавати у мене в 3х знайомих 470ті і жоден не бажае продавати, бо за ті ж гроші краще нічого нема

а на рахунок того що VeryFate пише про розчарування, я б поспорив, 2 470ті оходять 580ту лише треба процессор толковий

согласен найти тяжело...проц у меня 2500К @5.0GHz так что вытянет на ура

• 2 тижня потому...
Опубліковано

закройте тему...решил не делать SLI а тупо продам свою 470 и куплю помощнее карточку одночип

Яка ціна буде на твою 470???

Опубліковано

закройте тему...решил не делать SLI а тупо продам свою 470 и куплю помощнее карточку одночип

Яка ціна буде на твою 470???

ціна буде 1500грн прослужила 7міс, ще залишок 17 міс гарантії...скоро відкрию тему по відеокартці...а цю тему будьласка ЗАКРИЙТЕ!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...