Перейти до змісту

Страховка на автомобіль !

oksli

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 397
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

На сьогоднішній день інформації щодо подорожчання не має,

В 2014 році з 01.06.2014 підвищували тарифи, так шо приходьте страхуватись по діючих тарифах.

• 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

маю авто на польских бляхах, є зелена карта і польська страховка, питання - чи можу я поїхати в білорусію?

Опубліковано

маю авто на польских бляхах, є зелена карта і польська страховка, питання - чи можу я поїхати в білорусію?

відповідь в приват

Опубліковано

До дня святого Миколая :_35:для всіх Микол і Миколайовичів :_02: хороші знижки на придбання автоцивілки

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Скільки коштує страховка на Славуту 2006 р.в., 1,2 л?

Відповідь в приват

Опубліковано

интересует стоимость зеленой карты на год, passat 1.9 tdi 2001 г.в, стаж больше 10 лет. Авто на польской регистрации

Опубліковано

интересует стоимость зеленой карты на год, passat 1.9 tdi 2001 г.в, стаж больше 10 лет. Авто на польской регистрации

Відповідь в приват

Renault Kangoo, 1,9Д, реєстрація Луцька, стажу більше 10 років - ціна?

Відповідь в приват.

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Доброго вечора - цікавить зелена карта на європу, на період пів року - рік(якщо така є). Авто - Renault Kangoo 1.5dci 2010 рік, водійський стаж 7 років, реєстрація - Луцьк

Опубліковано

Доброго вечора - цікавить зелена карта на європу, на період пів року - рік(якщо така є). Авто - Renault Kangoo 1.5dci 2010 рік, водійський стаж 7 років, реєстрація - Луцьк

Відповідь в приват :0151:

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

З 1 травня 2015 року підняття тарифів на автоцивілку . Хто ще не застрахувався є можливість виписати по старих тарифах.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...