Перейти до змісту

Страховка на автомобіль !

oksli

Рекомендовані повідомлення

По-перше на підставі чого Ви samvexler вважаєте, то ПрАТ СК "Статус" є шарашка, факти будь-ласка? тому що Згідно зі ст. 7 ЦК України " громадянин або організація мають право вимагати за судом спростування відомостей, що не відповідають дійсності або викладені не правдиво, порочать їх честь і гідність чи ділову репутацію або завдають шкоди їх інтересам, якщо той, хто поширює такі відомості, не доведе, що вони відповідають дійсності ... "

По- друге на рахунок виплат - за 2012 р. СК "Статус" отримала по цивілці 25 млн. 626 тис.грн., а виплатила - 6 млн. 976 тис.грн. ( процент виплат 27,22 ) - http://forinsurer.co...nonlife/12/9/38 і на останок http://www.status.ki.....a?&page=1

P.s. висновки робіть самі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 397
  • Створено
  • Остання відповідь

Статус по рівню виплат за 2010-2012рр десь далеко внизу. А по друге Ви так і не назвали підстави для надання таких гіганстьких знижок. МТСБУ з демпінгом завжди боровся.

http://insurance.lviv.ua/?q=node/132

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Статус по рівню виплат за 2010-2012рр десь далеко внизу. А по друге Ви так і не назвали підстави для надання таких гіганстьких знижок. МТСБУ з демпінгом завжди боровся.

http://insurance.lviv.ua/?q=node/132

Отже фактів ви не наводите... Мова не йде що СК "Статус" є найвідомішою страховою компанією (такі як "Оранта" чи "ТАС") але вона зовсім не внизу по рівню виплат як ви пишете не наводячи фактів... Ось для прикладу подаю рейтинг страхових компаній post-15437-0-53438800-1358237303_thumb.p І як ми бачимо СК "Статус" займає 19 місце із 47 можливих, при цьому процент виплат складає 27,22, як в той час відомої СК "Оранта" складає 32,83, тобто процент різниці між компаніями не великий. На рахунок знижок якщо авто було застраховане декілька років підряд і не було аварій, то чому б клієнту і не надати знижки.

P.s. І я маю великий сумнів, що коли ви оформляєте автоцивілку, то говорите що хочете сплатити повну її вартість без будь-якої знижки , так само як і всі люди хочете отримати якусь знижку чи подарунок :_07::_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене знайомий має отримати в районі 1000$ по автоцивілці відшкодування, відпишу як вона виплачує. Статус просто дрібна ск і її легко може задавити жорстка конкуренція на ринку.

А якщо авто я купую з салону, то 30% знижка можлива?

п.с Оранта - то взагалі совдепія) дивуюсь як цю шарашку ще не прикрили, нічого не виплачує нікому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене знайомий має отримати в районі 1000$ по автоцивілці відшкодування, відпишу як вона виплачує. Статус просто дрібна ск і її легко може задавити жорстка конкуренція на ринку.

А якщо авто я купую з салону, то 30% знижка можлива?

п.с Оранта - то взагалі совдепія) дивуюсь як цю шарашку ще не прикрили, нічого не виплачує нікому.

На страховому ринку ми з 2004 р. пока що не сильно задавили :0145: . Інколи дрібні компанії можуть бути більш відповідальними ніж інші більш відомо розкручені. Якщо авто з салону то знижка не можлива тому що вона раніше не була застрахована. Відпишіть потім як виплатили знайомому і обов'язково умови якщо вразі буде відмова.

P.s. у вас мабуть всі страхові компанії шарашки :_04::0072:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто з 300 ск, що існує на ринку нормальних мах 10 імхо. Це я говорю обєктивно з мого значного досвіду роботи в страхуванні з 2009 року

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто з 300 ск, що існує на ринку нормальних мах 10 імхо. Це я говорю обєктивно з мого значного досвіду роботи в страхуванні з 2009 року

О-о-о то ми з вами колеги, я теж працюю з 2009 р. Ось чому ви називаєте страхові компанії шарашки, просто ви мій конкурент. :duel:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оновлений список подарунків:

1. Тримач мобільного телефону чи навігатора на панелі авто post-15437-0-17092600-1346529675_thumb.jpg

2. Автомобільний розгалужувач гнізда прикурювача з USB post-15437-0-20866800-1346529884_thumb.jpg

3. Карта пам'яті MICRO SD на 2 Gb post-15437-0-41831100-1346530119_thumb.jpg

4. Автомобільна зарядка для вашого мобільного телефону чи іншого пристрою post-15437-0-18680500-1346530190_thumb.jpg

5. Автомобільний кіпятільник post-15437-0-34102000-1349683579_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скажіть, який розмір франшизи в страховки? І що чути про подорожчання автоцивілки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скажіть, який розмір франшизи в страховки? І що чути про подорожчання автоцивілки?

Автоцивілку можна оформити як з нульовою франшизою так і з 500 грн. Все залежить від ціни яку клієнт готовий заплатити: якщо франшиза 500 грн. ціна буде меншою, якщо нульова то відповідно буде більша. На рахунок подорожчання, точно з якого місяця це буде ще незнаємо ( но мабуть скоро...) але на 30 % ціни на страховому ринку України піднімуться... Тому поспішайте хто ще хоче застрахуватись по старих тарифах :0151:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так як і передбачалось збільшились тарифи на страхування цивільної відповідальності власників транспортних засобів з 05.02.13р. ( Лист МТСБУ №7/1/2819 від 04.02.13р.) :_35::0043:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приводом для подорожчання «автоцивілки» став закон №5090, що набирає чинності з 5 лютого 2013 р., який Верховна Рада ухвалила 5 липня 2012 року, з новими правилами виплат. Зміни стосуються відшкодувань по життю і здоров’ю потерпілих у ДТП.

Так, за договорами укладеними після 5 лютого, будуть виплачуватися уже фіксовані суми.

В середньому ціни зросли на 30%.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Актуально! :_04: :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

4 квітня закінчується цивілка, скільки буде коштувати зараз нова, м. Луцьк, 4 роки стаж?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відповіла в приват :0151:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Актуально :0151:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Дякую за страховку!

Все "на висоті" - якісно та оперативно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за страховку!

Все "на висоті" - якісно та оперативно.

Будь-ласка, звертайтесь :0151:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

opel vectra, 1.8, 1997 р.в., стаж бiльше 10 рокiв

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропоную програму страхування КАСКО-ЕКОНОМ. Це страхування Вашого автомобіля на випадок його пошкодження в результаті ДТП, що сталося з Вашої вини. КАСКО-ЕКОНОМ забезпечує захист Вашого авто в ліміті 25 або 50 тис. грн. за Вашим вибором.

25тис.грн. ціна 300 грн. на рік.

50тис.грн. ціна 500 грн. на рік.

Переваги КАСКО-Економ-страхування:

• Страхова сума не залежить від марки та вартості автомобіля
  • На страхування приймаються усі види ТЗ будь-якого року випуску
  • Дія договору страхування поширюється на будь-якого водія, що знаходиться за кермом застрахованого ТЗ на законних підставах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ваз 2106 1984р., 1,5кб.см, Київ, стаж 3р.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Догоріло )) Потрібна страховка ВАЗ 2101 79 р.в Луцьк, стаж 7років

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...