Перейти до змісту

Львів,Ковель...коли вже Луцьк?

sav

Рекомендовані повідомлення

Ти думаєш, що якщо влада зміниться

Вибачайте за наївне питання, я тут людина нова, але ви справді до цих пір вважаєте, що Юлька (Яйценюк, Тягнибок, Вітренка) чимсь кращі за Янукович-Азарова? Між ними хіба є суттєва різниця?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 243
  • Створено
  • Остання відповідь

Ти бачив, щоб зачувши рос1йську мову у нас на вулиц1 показували пальцем та кричали ,,кацап,.?

Ні, пальцем не тикають, просто називають шовіністом, недалекою людиною, "голубим", прихильником Янука, ототожнюють з Россією, вважають ворогом всього українського і вказують на двері. Ще й в своїх особистих бідах звинувачують.

Це відбувається дуже рідко. Тому в мене ще твердо зберігається ілюзія, що живу в свободній країні, серед нормальних людей.

ЗИ: О, на українську перескочила. Зазвичай, я цього переходу не помічаю. Хотіла б я ще хоть з 5 мов так знати, як свої дві рідні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись і на Гєтто так тикали і кричали "москаль".

А й було таке, було... неприємна штука, скажу я вам... коли мене також і голубим обзивали, і рекомендували збирати чемодан і на Москву втікати, і московською шавкою обзивали, кричали, що я не поважаю Україну,якщо пишу на російській мові... всяко було...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти бачив, щоб зачувши рос1йську мову у нас на вулиц1 показували пальцем та кричали ,,кацап,.?

Не бачив. За те бачив як на Борді прочитавши повідомлення на російській мові показували пальцем і кричали "голубий", а це одне й теж саме. Колись і на Гєтто так тикали і кричали "москаль".

На рос1йських форумах не тикають на укра1нську мову, реагують зразу.

Частина державно1 пол1тики.

Усп1шно реал1зовуеться 1 тут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За те бачив як на Борді прочитавши повідомлення на російській мові показували пальцем і кричали "голубий", а це одне й теж саме.

Правильно, як тільки з’являється тут якась критика влади зразу ж і з’являються місцеві "голубі" свого Гаранта відмивати і "злими націоналістами" всіх лякати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не бачив. За те бачив як на Борді прочитавши повідомлення на російській мові показували пальцем і кричали "голубий", а це одне й теж саме. Колись і на Гєтто так тикали і кричали "москаль".

На рос1йських форумах не тикають на укра1нську мову, реагують зразу.

Частина державно1 пол1тики.

Усп1шно реал1зовуеться 1 тут.

переходь на нашу, темну, сторону. Знаєш, як нам хорошо платять?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

case0lc, який же ти твердолобий...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачайте за наївне питання, я тут людина нова, але ви справді до цих пір вважаєте, що Юлька (Яйценюк, Тягнибок, Вітренка) чимсь кращі за Янукович-Азарова? Між ними хіба є суттєва різниця?

Ти про позицію світових лідерів відносно політичних репресій в Україні нічого не чув? Можеш почитати недавно був лист держсекретаря США до Тимошенко

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хот1в Ddna подякувати, а кнопки то нема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з такими темпами через кілька сотень років, можливо, все некорінне населення ці країни і покине
"свято мєсто пусто не биваєт" - ти забув про китайців та індусів.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

case0lc, який же ти твердолобий...

А що це ти так переживаєш? Ти їх підтримуєш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тридцять ср1бними?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

переходь на нашу, темну, сторону. Знаєш, як нам хорошо платять?
У нас пєчєнькі є. ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти про позицію світових лідерів відносно політичних репресій в Україні нічого не чув?

Політичні репресії в Україні означають лише, що одна банда перемагає іншу, а суть наших політиків однакова...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а суть наших політиків однакова...
Якщо коротко, то - не націоналісти. Що у випадку людини-державця є значним недоліком.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

case0lc, як це не парадоксально (для тебе), але я відношу себе до російськомовних які не голосують за Януковича. А за кого я голосував - не важливо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо коротко, то - не націоналісти.

Так Віктор Андрійович ніби був націоналістом, принаймні так себе позиціонував. Проте якісних зрушень при ньому не відбулось...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тридцять ср1бними?

шо за позапрошле тисячєлєтіє? на карточку, рассссссссійскіми рублями! шоб потім удобно було за газ платить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так Віктор Андрійович ніби був націоналістом, принаймні так себе позиціонував.
"нациків" теж можна поділити на критерії і Ющ потрапляє аж не в найкращу категорію.
шоб потім удобно було за газ платить
шоб удобно за газ платіть нужно крєдіт на газ взять в рублях.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dream, забагато умовностей виходить))

То потрібен нацик, а як був нацик то виявляється нацик та не той...

Нам потрібна людина (не одна з головою) та не сіпсута совком. Хоча це фантастика (с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dream, забагато умовностей виходить))
А хто сказав що буде просто? ))

До речі, хоча Ющ себе і позиціонував націоналістом, але він більше ліберал.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dream, зрозуміло ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здається мені, що заляпані бігморди теж були однією з краплин, що злились в нову статтю Капранових: Час кидати каміння

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти про позицію світових лідерів відносно політичних репресій в Україні нічого не чув?

Політичні репресії в Україні означають лише, що одна банда перемагає іншу, а суть наших політиків однакова...

Які ж погані американці і європейці. Хочуть банду при владі в Україні поставити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...