Перейти до змісту

Безлімітні дзвінки по всьому світу всого за 5дол.США

Рекомендовані повідомлення

Всім привіт.

Хочу поділитись класною новиною. Приблизно через 1-1,5 місяці запускається продукт компанії IWoWWE.

Завдяки цій компанії ми зможемо здійснювати безлімітні дзвінки на всі телефони світу всього орієнтовно за 5 дол. США. Що саме цікаво, це можна буде робити в режимі off-line, тобто інтернет не потрібен. Якщо телефон підтримує відеодзвінки, то ви зможете робити їх також. В кінці січня запускають спецпрограму перекладач - ви говорите українською, а опонент чує на тій мові яку обере. Вже працює безкоштовний відеоімейл. Якщо хтось зацікавиться дізнатись більше про компанію, продукт або можливість заробляти з компанією, пишіть мені в ЛС або на форум.

Ссилка на оффсайт http://www.iwowwe.com/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хочу безліміт на кубу за 5 уев ) буде ?

ні, навіть так )

готовий платити в 10 раз більше від запропонованої Вами суми (5) тільки по факту (післяоплата)

дзвонити буду небагато )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хочу безліміт на кубу за 5 уев ) буде ?

Компанія обіцяє безліміт на всі телефони світу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

обіцянка-цяцянка )

Ми звикли, що нам тільки обіцяють. Але велика різниця хто обіцяє, якщо це Вася з сусіднього будинку то все зрозуміло, а якщо це серйозна компанія - це інше.

Не дарма влада США тричі хотіли викупити цей продукт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чоловіче Ви на якість перекладу звернули увагу наприклад на російську ?

до чого там мова далі?

ппц серьйозные ребята )

амбії такі амбіції )

і жажда халявно нажитись )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чоловіче Ви на якість перекладу звернули увагу наприклад на російську ?

до чого там мова далі?

ппц серьйозные ребята )

амбії такі амбіції )

і жажда халявно нажитись )

Про який переклад мова йде, що саме не сподобалось?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

короче

якщо готові продати безліміт Кубу за 50 уев в місяць з післяоплатою я Ваш клієнт )

ще раз повторюсь дзвонити буду не багато десь так 10к хвилин в день )

також цікавлять показники ASR і ACD

і надіюсь звязок буде без фаса

caller ID, T38 не сутєво )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

черговий розводняк від ТС

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо Ваша ласка, прошу утриматись від висказувань типу РОЗВОДНЯК чи ЛОХОТРОН, якщо Ви так думаєте, тримайте думку при собі. Тема була створена для того щоб люди дізналися що буде і хто реально зацікавиться залишив свої данні. Коли продукт вийде, вони перші отримають інформацію про нього.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім привіт.

Хочу поділитись класною новиною. Приблизно через 1-1,5 місяці запускається продукт компанії IWoWWE.

Завдяки цій компанії ми зможемо здійснювати безлімітні дзвінки на всі телефони світу всього орієнтовно за 5 дол. США. Що саме цікаво, це можна буде робити в режимі off-line, тобто інтернет не потрібен. Якщо телефон підтримує відеодзвінки, то ви зможете робити їх також. В кінці січня запускають спецпрограму перекладач - ви говорите українською, а опонент чує на тій мові яку обере. Вже працює безкоштовний відеоімейл. Якщо хтось зацікавиться дізнатись більше про компанію, продукт або можливість заробляти з компанією, пишіть мені в ЛС або на форум.

Ссилка на оффсайт http://www.iwowwe.com/

СОРРИ з силкою лажа вийшла, чомусь крапка в кінці прописалась, нормальна ссилка http://www.iwowwe.com/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MMM-moblie proudly presents another lots of vermicelli on your ears...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

така модна компанія, що аж три рази її викупити хотіли... а на сайті інформації - нуль. Кілька загальних фраз не по тємє...

Нє вєрю :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

СОРРИ з силкою лажа вийшла, чомусь крапка в кінці прописалась, нормальна ссилка http://www.iwowwe.com/rb0655

там еще и циферки какието прописались

вот правильная ссылка - http://www.iwowwe.com/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

СОРРИ з силкою лажа вийшла, чомусь крапка в кінці прописалась, нормальна ссилка http://www.iwowwe.com/rb0655

там еще и циферки какието прописались

вот правильная ссылка - http://www.iwowwe.com/

Циферки там правильно прописались, rb0655 це мій номер в системі і якщо ви звернете увагу, то побачите що там мої данні

post-15108-0-03596300-1326201556_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нет там Ваших даных. cookie MEURL=rb0655

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нет там Ваших даных. cookie MEURL=rb0655

post-15108-0-16358400-1326201981_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рома, а як же МММ ??? Дитячий майданчик ?? Виплата постраждалим від Сбєрбанка Росії ?

"Ти непостійний як моє статеве життя" Дукаліс

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рома, а як же МММ ??? Дитячий майданчик ?? Виплата постраждалим від Сбєрбанка Росії ?

"Ти непостійний як моє статеве життя" Дукаліс

А при чому тут постійність? Все працює. Одне іншому не мішає. Тим паче якщо класні проєкти.

Майданчики вже на стадії узгодження з керівництвом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось на реферали змахує.

Ссилки потерто. (поки).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось на реферали змахує.

Ссилки потерто. (поки).

Шановний Zheny@, а чому змахує? Це і є реферальна ссилка. А що тут поганого? Людям пропонують безкоштовний відеоімейл сервіс, дзвінки дешеві ну і т.д. Ну а якщо комусь стане цікаво за що компанія платить винагороду то він сам зі мною звяжеться. Я ж нічого поганого не пропоную.

Чи можливо я не правий?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пропоную на черговій бордовці провести пресреліз відеодзвінків у різні країни світу для бажаючих, а далі все буде зрозуміло само собою...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний Zheny@, а чому змахує? Це і є реферальна ссилка. А що тут поганого? Людям пропонують безкоштовний відеоімейл сервіс, дзвінки дешеві ну і т.д. Ну а якщо комусь стане цікаво за що компанія платить винагороду то він сам зі мною звяжеться. Я ж нічого поганого не пропоную.

Чи можливо я не правий?

пирамидко-пирамидко

а "Я ж нічого поганого не пропоную" ты сам уже пробовол зволнить по всему миру за 5 баксофф?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чи можливо я не правий?

пирамидко-пирамидко

а "Я ж нічого поганого не пропоную" ты сам уже пробовол зволнить по всему миру за 5 баксофф?

Если внимательно прочитаете мое первое сообщение, то увидите, что програма стартует через 1-1,5 месяца.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...