Перейти до змісту

H&M та C&A з Німеччини. Європейський інтернет-шоппінг :)

Bellucci

Рекомендовані повідомлення

що там із замовленням? на Україну ще 22 лютого відправили...а сьогодні 27-е)))))))

Сьогодні цікавилася в служби доставки - ще на Україну замовлення не прийшло, відразу повідомлю, як тільки отримаю інформацію.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 99
  • Створено
  • Остання відповідь

Не переживайте, отримаєте ви свій товар я впевнений, просто не завжди все так гладко виходить як хотілось би. І їхня пошта "тупить".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивився ссилку, посилка вже ніби в Україні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та вже пора би...(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки що усе отримала :)

по кількості - не вистачає однієї речі, зараз перевірю чи співпадають розміри та кольори, та відпишуся усім в ЛС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В залишку є речі (можливо щось, комусь підійде):

1) плаття 38 розмір 130 грн.

2) сорочка 38 розмір 150 грн.

3) плаття розмір S 50 грн.

64edc27336_preview.jpg 216a3ab8d3_preview.jpg 8728b424bd_preview.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановні форумчани, хто як думає забирати свої речі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tomagawk, мне было бы удобно Новой почтой на склад №3 (возле Фуршета). Я просто не знаю, видимо все заказчики живут в Луцке и Bellucci все равно необходимо их как-то доставить вещи из Ровно.

Давайте Ваши предложения...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Новою поштою передавати з сусіднього міста не дуже вигідно, як на мене. Простіше рейсовим автобусом передати або можливо хтось буде в Рівному на машині то міг би забрати ІМХО це краще і дешевше!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я "Новою поштою", відділення на Б. Хмельницького, якщо інших варіантів не буде. Проте найкращим варіантом вважаю теж, щоб передати кимось, хто їхатиме з Рівного до Луцька.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да я и не против чтобы передали. Как сочтёте лучшим - так и будем забирать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я свої речі якщо не знайдеться ким передати, не проти щоб передали рейсовим автобусом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я забирав минулого разу автобусом все класно доставка 10 гр

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж за Нову пошту на Єршова. Зручність у тому, що можу забрати, коли матиму змогу. Кілька днів не буду в місті, тому автобус зустріти ну ніяк( Якщо вирішите автобусом, заберу в того, хто забере звідти, після вихідних.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо автобусом коштує 10 грн., то мабуть краще вже "Новою поштою" там вартість складає 12-13 грн., бо щоб забрати у водія автобуса потрібно приїхати раніше "на всяк випадок" та почекати довше, і ще й водії не погоджуються давати свій номер мобільно і т.д. а на "Новій пошті" все буде лежати та спокійно чекати, коли вам буде зручно забрати. Приїжджає усе на наступний день і ви отримуєте СМС про те, що вантаж прийшов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Bellucci, а как будете передавать на Новую почту?

Есть возможность оплатить доставку здесь на месте? (я просто не в курсе) - если нет, я могу скинуть на карточку вам деньги за доставку.

Просто так хочется до 8 марта успеть - раз уж пришли...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Bellucci, а как будете передавать на Новую почту?

Есть возможность оплатить доставку здесь на месте? (я просто не в курсе) - если нет, я могу скинуть на карточку вам деньги за доставку.

Просто так хочется до 8 марта успеть - раз уж пришли...

Завтра утром заеду и все отправлю, оплатите доставку при получении (думаю это где-то 13 гривен будет), и послезавтра все должно быть у вас, так что до 8-го успеваем ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Bellucci, понимаю что хлопотно - но вопрос:

- можно ли через Вас еще делать заказы именно с сайта H&M?

Будете еще этим заниматься?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Bellucci, понимаю что хлопотно - но вопрос:

- можно ли через Вас еще делать заказы именно с сайта H&M?

Будете еще этим заниматься?

Признаться, действительно хлопотно, но иначе у меня не вышло бы привезти себе всё, что хотелось ;)

Но пока, некоторое время, новых покупок делать не буду. Сразу сообщу, кода нужна будет компания "шопоголиков" :)

Спасибо всем за участие!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я могу привезти с HM все что угодно, лишь бы успеть выкупить, условия простые:

Формула:

цена товара * 11,3 курс евро + 27% комиссионных

И все, ничего больше доплачивать не нужно.

Раз в две недели товар доставляется прямо в Луцк, как впрочем и з других европейских сайтов.

Для иногородних, доставка "Новой почтой", доставку оплачиваете вы.

За подробностями в личку пишите.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую Bellucci!!!!Всі речі отримала. Дуже задоволена, якість хороша)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за речі. Все гарної якості, правда одяг значно "великомірить".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Шановні форумчани. Замовляла речі в Белуччі, була дуже задоволена, за що їй щоро дякую. Оскільки зараз вона замовлень не приймає, я знайшла посередника в Німеччині, який працює на таких же умовах. Якщо комусь щось треба замовити - звертайтесь, можу додати до свого замовлення. =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Коли можна зробити замовлення?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Коли можна зробити замовлення?

Привіт всім. Я вже 4 роки живу в Німеччині, ось випадково побачила цю темку на сайті...Я зараз у декретній відпустці, тому часу маю багато. Можу теж поприсилати вам речі з різних Німецьких сайтів. Можу накупляти вам речей, ну а про ціну домовимось, :_08: в залежності від кількості одягу мабуть...

Плюс рази 3 в рік приїжджаю в Україну можу навіть без пересилання речі "для постійних клієнтів" привезти. :_08: Пишіть якщо цікаво

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...