Перейти до змісту

Потрібно розробити новий логотип

Pama

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шукаю розробника нового логотипу

Оплата: путівка в Карпати + 200 грн.

Пропозиції в приват або на електронку: [email protected]

Опубліковано

та давай тут, вже були прецеденти створення логотипу, просто вкажи якнайточнiше завдання, конкурсанти будуть постити своi роботи, потiм вибереш ту , що сподобается i оголосиш переможця :)

Опубліковано

та давай тут, вже були прецеденти створення логотипу, просто вкажи якнайточнiше завдання, конкурсанти будуть постити своi роботи, потiм вибереш ту , що сподобается i оголосиш переможця :)

логотип червоно-чорний (можна звичайно і синьо-жовтий розглянути).

Чим простіший тим краще.

Може бути великими літерами - Патріот а під низом турагентство або туристичне агентство

На сайті можна побачити по центрі старий логотип - http://www.patriot.elutsk.net/

Помилка була - старий шрифт.

Бажано, звичайно, щоб була українська родзинка:)

Попереджу одразу - якщо лого не підійде, то зможу лише зробити додаткову знижку на подорожі, щоб якимось чином компенсувати ваші витрати часу.

Опубліковано

Щось я не зрозумів на рахунок грошей)

Тобто ви даєте путівку в Карпати?і ще 200 грн.

А що в путівку входить?

В принципі не важливо що входить можу взятися за розробку логотипу, якщо цікавить чекаю повідомлення в ЛС з деталями)

Опубліковано

Мені сказали логотип залишиться старий, можна не робити більше логотипів не витрачайте свій час

Опубліковано

ага....а потім ед-так через місяць другий ти диви й поміняється.....умно придумано... :(

все можливо)

візьмуть ідею, зі зроблених логотипів і буде логотип

Опубліковано

Мені сказали логотип залишиться старий, можна не робити більше логотипів не витрачайте свій час

якби викладали на борді, як відмічалось раніше, то фірма не посміла б використати роботу.

Опубліковано

Пояснюю. Роздруковуєте логотип із коротким поясненням, що за лого, для кого і коли робилось і т.п., і відправляєте СОБІ на свою поштову адресу, конверт не відкриваєте. На конверті знаходиться печатка поштового відділення з датою, а це вже типу документ, за допомогою якого можна покачати права в суді, або хоча б налякати хитрого замовника і збити все ж гонорар. У всякому випадку шансів буде більше.

І до речі, замовнику на затвердження відправляють зазвичай прев"ю а не повністю готовий до використання макет.

Опубліковано

Пояснюю. Роздруковуєте логотип із коротким поясненням, що за лого, для кого і коли робилось і т.п., і відправляєте СОБІ на свою поштову адресу, конверт не відкриваєте. На конверті знаходиться печатка поштового відділення з датою, а це вже типудокумент, за допомогою якого можна покачати права в суді, або хоча б налякати хитрого замовника і збити все ж гонорар. У всякому випадку шансів буде більше.

тобто якщо я роздрукую зараз лого борди, відправлю собі на поштову адресу, не відкрию конверт, то матиму право дорубатися за авторські права до Торіка з Командором?

те що ви відправили самі собі - це також може означати що ви тоді теж стирили те лого на рівні з замовником :)

Опубліковано

Рішає дата першої "публікації" (дата на конверті), якщо ви раніше ніж хтось використали це лого, значить воно ваше. Думаю що дата зміни лого десь на сайті якимось чином реєструється в логах чи ще якось, в общєм, замовнику доведеться доводити що воно в нього з"явилося раніше ніж у вас. Не хочу більше вникати в деталі, але знаю що так багато хто робить, бо замовники кидають часто.

upd доколупатись маєш право, навіть без конверта, та думаю в адмінів буде купа свідків.

Опубліковано
та думаю в адмінів буде купа свідків.

В адмінів буде купа банхамерів, і головний доказ - підпис Торіка під його ніком

не качай права - это частный ресурс и тут тебе никто ничего не должен ©

Справедливости нет и не будет (с) Мусорщик

:smile3:

Опубліковано

, це камінь в город адмінів?

Якщо буде позиватись доколупуватись людина не з Борди або інкогніто, то кого банити, тебе першого? Брєд. Ніби тільки і шукають кого б забанити.

Опубліковано
getto, це камінь в город адмінів?

я знаю их не как админов... а как людей.. лично.... и по этому никаких камней не может быть априори... что в огород Торика что Командора....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...