Перейти до змісту

Волиньрада запитує мера Луцька, чому той не ремонтує дороги?

Ukrod

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Волинська обласна рада на позачерговій сесії 29 травня підтримала депутатський запит Феофана Музики, який «уже втомився вислуховувати скарги водіїв і таксистів на погані дороги в Луцьку». Депутат-«бютівець» вимагав, щоб обласна рада зобов’язала його однопартійця, міського голову Богдана Шибу виконати передвиборні обіцянки й нарешті відремонтувати міські дороги. Про це повідомив кореспондент «Волинської правди».

Заступник керівника фракції БЮТ в облраді Олександр Свирида закликав не підтримувати такий запит, мовляв, у ньому немає достатньої аргументації, цифр та розрахунків. Натомість іще один «бютівець», Богдан Дівнич, висловився за те, що депутати мають право направляти будь-які запити і розраховують на підтримку колег у сесійній залі. Таку ж позицію зайняв і голова облради Анатолій Грицюк, котрий поставив запит на голосування.

Більшістю голосів сесія підтримала запит Феофана Музики і направила його Богдану Шибі з вимогою поінформувати сесію про зроблене по суті порушеної проблеми.

Джерело : http://www.pravda.lutsk.ua/?p=2194

Піар чи хочуть таки толку добитися ?

Опубліковано

Оце правильно! А то людям наобіцяють тільки, а коли дорвуться до "кормушки" - робити нічого не хочуть. Я вже не пам'ятаю коли в луцьку останній раз якісь роботи на дорозі велись. :)

Тільки цікаво чи результат якийсь з цьго буде?

Опубліковано

Депутат-«бютівець» вимагав, щоб обласна рада зобов’язала його однопартійця, міського голову Богдана Шибу виконати передвиборні обіцянки й нарешті відремонтувати міські дороги.

Заступник керівника фракції БЮТ в облраді Олександр Свирида закликав не підтримувати такий запит, мовляв, у ньому немає достатньої аргументації, цифр та розрахунків. Натомість іще один «бютівець», Богдан Дівнич, висловився за те, що депутати мають право направляти будь-які запити і розраховують на підтримку колег у сесійній залі.

Піар чи хочуть таки толку добитися ?

хм. поскольку суета пошла внутри одного блока - то не думаю, что это пиар.

вполне возможно, что к чему-то да приведет.

дай-то Бог, чтобы действительно хоть пару "европейских" дорог в Луцке появилось.

Опубліковано
Оце правильно! А то людям наобіцяють тільки, а коли дорвуться до "кормушки" - робити нічого не хочуть. Я вже не пам'ятаю коли в луцьку останній раз якісь роботи на дорозі велись. :)

Можу нагадати. В Теремно міст біля озера зробили. 50 метрів.

Справді, коли голосував за Шибу надіявся, що хоч дороги зробить. Та де там.

Опубліковано

нифига-нифига,

РЕМОНТИРУЕТ ОН ДОРОГИ

недавно "обездную" слегка залатали,

а на той неделе переложили асфальт на конечной остановке маршруток 10 и 11, не просто дырки закидали - а полность метров по 30 в обе стороны, сделано ничо так, посмотрим сколько продержится,

и взялись за дорожки между домами, в пятницу какойто "пилой" пообрисовывали все ямы правильными конрурами,

сегодня пришол домой - со всех ям по контуру выдолбан асфатьт и закидано щебнем подозреваю что завтра-послезавтра положат асфальт,

делают красивкнько,

жаль фотика нет

Опубліковано
нифига-нифига,

РЕМОНТИРУЕТ ОН ДОРОГИ

недавно "обездную" слегка залатали,

а на той неделе переложили асфальт на конечной остановке маршруток 10 и 11, не просто дырки закидали - а полность метров по 30 в обе стороны, сделано ничо так, посмотрим сколько продержится,

и взялись за дорожки между домами, в пятницу какойто "пилой" пообрисовывали все ямы правильными конрурами,

сегодня пришол домой - со всех ям по контуру выдолбан асфатьт и закидано щебнем подозреваю что завтра-послезавтра положат асфальт,

делают красивкнько,

жаль фотика нет

ремонт дороги и превращение ее в "европейскую" предполагает не латание, а полная замена полотна. потому как эти латки по краям выбьются скоро. и замена полотна не на 30 метров, а на 3 км. тогда это ремонт. а латки - это отмазка для спрятывания денег

Опубліковано

ну полностью не переложит всё, нужно быить реалистом

а так всё же лучше чем просто ямки позакидывать,

а края они обрабатывают смолой....

и я писал "посмотрим сколько продержится"

Опубліковано

В Польше срывают пол метра подушки и делают по новой.Вот это капитальный! ремонт. А у нас соблазн прикормится с десятка милиона большой.Думаю шо они внутри фракции бабки не поделили.Конец мая,а кап ремонтом и не пахнет.

Опубліковано
нехватит у нас денег что бы сорвать на полметра все дороги, стопудово нехватит

ну хоть на основные!!! ну надоело по дыркам ездить!

Опубліковано

Десь на вихідних біля Бім-Бома асфальт здирали. Я правда так і не додивився, чим це закінчилось...

Опубліковано
нифига-нифига,

РЕМОНТИРУЕТ ОН ДОРОГИ

Кто ОН? Ты уверен что ето ОН?
у меня ремонтируют дворовую дорогу,

за 5 метром от дома

Во, до конца лета как раз доберутся до твоей работы :) Дай чет я не припоминаю там особенного движения автомобилей возле твоего дома :)

Десь на вихідних біля Бім-Бома асфальт здирали. Я правда так і не додивився, чим це закінчилось...

Там же тротуар вроде как меняли, а кусок дороги покоцали и закинули.

Собственно, на сколько я понял, вопрос стоит про перегруженные участки, где движение авто замедляется, создаются пробки и т.п.

Опубліковано

Можливо хтось пригадує 2 роки назад ковельську зимою ями глибиною 30-50см. навпроти атодора коли весь транспорт їздив тротуарами, це і є візитка наших дорожників :) ,

Взяти тільки одну ділянку дороги між мостами Варшавським і Рівненським, наскільки можна булоб розгрузити кільце 15маршруту :)

Опубліковано
:smile-zachot:

мне не смешно

мне страшно ехать по Огиенко. и жалко машины на которых приходится ехать.

мер еще до в прошлом году обещал "все дороги европейскими" сделать.

Опубліковано

мне не смешно

Не зря она раньше називалась сапёров :smile-zachot:

Опубліковано
Не зря она раньше називалась сапёров :smile-zachot:

раньше она называлась "Героев пограничников".

а ремонтировалась последний раз задолго до переименования...

Опубліковано

латают дворы на ГПЗ .. причем массово ... бардюры ложат ...

подлатали "стратегические" дороги ...

и СЛАВА БОГАМ что начали делать это все весной ... а не как в прошлом году .... позней осенью ...

Опубліковано

на цю тему вже тут http://board.lutsk.ua/forums/index.php?sho...&hl=розбий+Шибу багато говорилось, тепер знову актуально, від багатьох людей просто проїзджих чув шо таких доріг як в Луцьку ще тре пошукати... :)

Опубліковано

:)

мне не смешно

Мені теж не смішно :mdr:

Але смішно з того як кожного разу жується одне і те саме а результату "0".

А взагалі попитайте дорожників, або людей які звязанні з цим, про те який тендер провели недавно і який результат :) Кароче тема болюча, але без пікетування не вирішувана. Іншими шляхами вже мабуть не вийде :)

Опубліковано
на цю тему вже тут http://board.lutsk.ua/forums/index.php?sho...&hl=розбий+Шибу багато говорилось, тепер знову актуально, від багатьох людей просто проїзджих чув шо таких доріг як в Луцьку ще тре пошукати... :mdr:

Я не так рідко їзжу і скажу що, Рівне - повна "Ж..а"! Далі - Луцьк... :) А за зимові дороги так взагалі згадую із здриганням... :)

Опубліковано

:smile-zachot:

мне не смешно

А ты заедь на ул.Зв'язківців ,вернее на то что от нее осталось)))

Опубліковано
А ты заедь на ул.Зв'язківців ,вернее на то что от нее осталось)))

очень знакомо, но не помню где это...

а, нашел

а что, там тоже все взорвано?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...