Перейти до змісту

доступ до ФТП не клієнтам Фотакома

Gedevan

Рекомендовані повідомлення

Якщо я правильно зрозумів, з\на ФТП можуть лити ті, хто являється лінком Фотакома. А що робить іншим піплам? Дивитись і радуватись? ;) Товариші\громадяни, просвітліть на цю тему мою темну макітру. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зрозумів все правильно - чому тільки вони - та тому що уяви коли добра половина україни почне нещасний вінт рвати на німецький хрест - не з такими потужностями і кількістю клієнтів той ФТП!!!

тому все інше можна десь тут

або тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зрозумів все правильно - чому тільки вони - та тому що уяви коли добра половина україни почне нещасний вінт рвати на німецький хрест - не з такими потужностями і кількістю клієнтів той ФТП!!!

тому все інше можна десь тут

або тут

Н ажаль зайти ні туди, ну отамечки не зміг. ;) Ясно. Ну, це питання майже иторичне і, думаю, його можна вирішити якось з часом. Не обовязково мати повний достум всім, кому заманеться. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якшо б з фтп качали інші клієнти тоді б в мене була швидкість 200-300 кб\сек, +фтп був би завжди перегружений, такшо підконекчюйтесь до фотакома і буде все ОК

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЛМ-івський файлообмінник - для внутрішніх користувачів .

додати ще зовнішніх - ляже - на завжди :)

а з приводу тих ссилок що я давав- це все в UA-IX остання не тільки (але торрент)

а взагалі - Гуугля рулить.. там є відповіді на так і запитання - "де знайти фтп з якого можна без проблем качати? "

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЛМ-івський файлообмінник - для внутрішніх користувачів .

додати ще зовнішніх - ляже - на завжди :)

а з приводу тих ссилок що я давав- це все в UA-IX остання не тільки (але торрент)

а взагалі - Гуугля рулить.. там є відповіді на так і запитання - "де знайти фтп з якого можна без проблем качати? "

Взагалі-то я мав на увазі щоб заливати файло для лучан. Адже форум доступний не тільки в Луцьку і не тільки там його можна читати\писати. :) А підключитись до фотакома для мене дужже проблематично. :) Не питай чому...не скажу. :)

Ну дивіться хлопці, раз вам не треба, то нічого не вдію. Так воно й будЕ. Хотів як краще - виходить як завжди. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі-то я мав на увазі щоб заливати файло для лучан. Адже форум доступний не тільки в Луцьку і не тільки там його можна читати\писати. :) А підключитись до фотакома для мене дужже проблематично. :) Не питай чому...не скажу. :)

тут суть не в географическом местонахождении

даже если ты в 10 метрах от Фотакома, но подключен не к ним - то при гонянии файла ты загрузишь внешние каналы. а так - народ трафик гоняет по шнурам фотакома и фотаком за это не должен платить владельцам каналов, поскольку сам им и является.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут суть не в географическом местонахождении

даже если ты в 10 метрах от Фотакома, но подключен не к ним - то при гонянии файла ты загрузишь внешние каналы. а так - народ трафик гоняет по шнурам фотакома и фотаком за это не должен платить владельцам каналов, поскольку сам им и является.

Вот здесь теперь все становится на свои места. :) Фотаком сам арендует внешние каналы! :) Посему... выводы напрашиваются сами собой. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...