Перейти до змісту

Допоможіть з вибором ноутбука, плз…

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Е на вибір дві модельки, це:

Ноутбук HP Pavilion g6-1260sr (A3A51EA)

і

Ноутбук Asus A52Jt (A52JT-SX675D)

Вони якби однакові, майже, але може хто з ними стикався особисто і щось порадить ?

буду дуже вдячний :_08:

Опубліковано

Asus - бо людська клава з Num pad.

А так що там, що там 12 міс гарантії.

Сервісна політика більше подобається знову ж таки Asus...

Опубліковано

в роботі між ними лише одна суттєва різниця - в ASUSа є циферне поле клавіатури. Якщо плануєш працювати з екселем, бухгалтерією чи просто чимось де тра цифри вводити багато - то якби НР не варант. Але Асус на старій платформі (того і акція супер ціна і гарнітура в нагрузку) а НР на новій. І тут якби тра помислити. Відео в НР потужніше але враховуючи що оба примітивні то різниця не суттєва.

Не розумію чому вибір між ними. Можна знайти шото веселіше в ці ж гроші.

Опубліковано

Вибір стоїть виключно між цими двома моделями ?

та не.

Если подскажете что-то лучшее в таком ценовом буду только рад :_08:

Можна знайти шото веселіше в ці ж гроші.

Дасте пораду з модельками "веселіше" ?

Опубліковано

Дасте пораду з модельками "веселіше" ?

для яких цілей потрібен ноутбук ? ігри ? робота ?

максимальна планка по бюджету яка ?

Опубліковано

для яких цілей потрібен ноутбук ? ігри ? робота ?

максимальна планка по бюджету яка ?

дома... больше для развлечений/игр... т.е. универсальный...

бюджет не больше 4800...

Опубліковано

Якщо Ви не противник асера , тоді щось цей варіант буде ,напевно, оптимальним - КЛАЦ

Відносно непоганий процесор та відеоадаптер нвідіа мають справлятися з новими іграми , але звісно в рамках розумного..

Але все ж таки я радив би Вам дещо піднакопити грошенят та купити щось на більш сучасній платформі , діло Ваше :_08:

Опубліковано

Якщо Ви не противник асера , тоді щось цей варіант буде ,напевно, оптимальним - КЛАЦ

Дякую за пораду, але особисто мені здається, що різниці між GF та Radeon (саме ці моделі) буде не дуже відчутна.

З основних мінусів GF - більше гріється + дорожча за Radeon, а потужність, якщо не вдаватись до тестів, а перевіряти її саме на іграх буде не дуже відчуватись (але це особисто моя думка)…

Бюджет нажаль є остаточним… :_08:

Опубліковано

Поднапрягись,подсобирай денег и купи http://rozetka.com.u...ty337d/p184007/ взял себе перед новым годом, Battlefield 3 летает на максимальных, проц греется до 67 градусов видяха 60. WOT на максимальных выдаёт 40-50 FPS.

Если уж совсем денег нету где взять, бери asus K53SV , и с энтой видяхой ,что

XaFeX скинул , видеокарта супер,лично мной протестирована.

Опубліковано

Поднапрягись,подсобирай денег и купи http://rozetka.com.u...ty337d/p184007/ взял себе перед новым годом, Battlefield 3 летает на максимальных, проц греется до 67 градусов видяха 60. WOT на максимальных выдаёт 40-50 FPS.

Погоджуюся з тобою , ноутбук насправді хороший , але автор був зазначив що попри те що він має бути ігровим , ноутбук має бути ще й універсальним

а 17" з габаритами 42 x 28 - явно не найкращий варіант :_08:

Якщо вже на те пішло тоді ось цей був би ідеальним варіантом ( в такій ціновій категорії ) враховуючи щей те що там встановлена одна з останніх платформ

але давай же ж не будемо забуватися й про те що сказано -

Бюджет нажаль є остаточним…

Тому варіант з Asus K53SV sx1001d ,напевно, залишається найкращим :)

Опубліковано

Ігровий ноубук=швидка кончина відяхи=де факто майбутній гість СЦ

С чего вдруг "швидка кончина відяхи" если её не перегревать?

Опубліковано

Ігровий ноубук=швидка кончина відяхи=де факто майбутній гість СЦ

Можливо й так , але це вже більше від власника залежить

Все має свою міру , яка б та відейка не була (кончина \ не кончина ) , якщо на неї брати більше ніж їй під силу , то звісно що без Сервісного Центру ніяк ;)

Опубліковано

довго пояснювати, потолкуйте з будь-яким майстром-сервісником, що ремонтує ноути, в деталях все розкаже

Опубліковано

довго пояснювати

Ну а Ви спробуйте пояснити це в двох словах ..

Просто Ви навели аргумент , з якого нам ,начебто , стає зрозумілим , що Ви є противником таких швидких та кончених відеоадаптерів , але давайте ж тоді знову повернемося до суті теми ! Людині потрібно допомогти обрати ігровий\універсальний ноутбук з максимальним бюджетом в 4800 гривень .

Можливо, Ви можете порадити щось ? :huh:

Опубліковано
...що Ви є противником таких швидких та кончених відеоадаптерів...

Автор слів "швидка кончина відяхи" певно мав на увазі не те що вона кончена чи не кончена, а те що вона швидко "здохне" (кончина=смерть, ваш КЕП) (оскільки система охолодження не справиться з перегрівом відеочіпа - це, наскільки мені, дилетанту, відомо, найпопулярніша причина поломки ноута). Імхо, бюджет на "ігровий" ноут має бути більшим.

Опубліковано

Автор слів "швидка кончина відяхи" певно мав на увазі не те що вона кончена чи не кончена, а те що вона швидко "здохне" (кончина=смерть, ваш КЕП)

А ну тоді вибачаюся , не там наголос зробив і відповідно не так зрозумів слово.. моя вина.. <_<

Опубліковано

Автор слів "швидка кончина відяхи" певно мав на увазі не те що вона кончена чи не кончена, а те що вона швидко "здохне" (кончина=смерть, ваш КЕП) (оскільки система охолодження не справиться з перегрівом відеочіпа - це, наскільки мені, дилетанту, відомо, найпопулярніша причина поломки ноута). Імхо, бюджет на "ігровий" ноут має бути більшим.

Перегрев я так понимаю это к 90 градусам, эта же как издеваться над ноутом что видеокарта так разогревалась, у меня пока выше 60 не было.Как вариант если сильно греется будет можно подставку прикупить охлаждающую.Но в моём случае не вижу смысла пока в этом.

Опубліковано
Перегрев я так понимаю это к 90 градусам, эта же как издеваться над ноутом что видеокарта так разогревалась, у меня пока выше 60 не было.Как вариант если сильно греется будет можно подставку прикупить охлаждающую.Но в моём случае не вижу смысла пока в этом.

1. Не все владельцы "игровых" ноутов следят за температурой видеочипа.

2. Не все владельцы "игровых" ноутов чистят систему охлаждения, соответственно, пока она новая - это 60 градусов, а когда поиздеваются пол-годика, да в пыльном помещении, температура вырастет из-за наростов пыли (увеличивается теплоемкость, уменьшается коефициент теплопроводимости) и чип отвалится.

3. Не все владельцы "игровых" ноутов знают об существовании охлаждающих подставок.

Опубліковано

1. Не все владельцы "игровых" ноутов следят за температурой видеочипа.

2. Не все владельцы "игровых" ноутов чистят систему охлаждения, соответственно, пока она новая - это 60 градусов, а когда поиздеваются пол-годика, да в пыльном помещении, температура вырастет из-за наростов пыли (увеличивается теплоемкость, уменьшается коефициент теплопроводимости) и чип отвалится.

3. Не все владельцы "игровых" ноутов знают об существовании охлаждающих подставок.

Нужно значит отдельную тему с FAQ по использованию ноутбуков.

p.s. А если ноут на гарантии как почистить от пыли? без разбору? пылесосом?

Опубліковано

Можна примазаться? практично та же проблема, хочу універсальний, в сторону ігровитості ноут. Бюджет побільше до 7000 грн.

Критично наявність Num клавіатури, ну й хотілось би розмір екрану від 15 дюймів. Перший кандидат Lenovo IdeaPad Y570 наче все влаштовує, але каменти кажуть шо кастрований вайфай(94МБіт всього), матриця з поганими кутами, і кастрована відеокарта GF555 . Інші два кандидати - шось від Асусу )) Або http://market.yandex.ua/model.xml?modelid=7738074&hid=91013]ASUS K53SC або ASUS K53Sd але з асусами, їх стільки багато і настільки мала відмінність між ними шо в мене мізки крутяться

обирав для себе по критеріям: проц i3 або i5 другого покоління, від 4ГБ ОЗУ , WiFi стандарту n

Буду вдячний за пораду

Опубліковано

Можна примазаться? практично та же проблема, хочу універсальний, в сторону ігровитості ноут. Бюджет побільше до 7000 грн.

Критично наявність Num клавіатури, ну й хотілось би розмір екрану від 15 дюймів. Перший кандидат Lenovo IdeaPad Y570 наче все влаштовує, але каменти кажуть шо кастрований вайфай(94МБіт всього), матриця з поганими кутами, і кастрована відеокарта GF555 . Інші два кандидати - шось від Асусу )) Або http://market.yandex...&hid=91013]ASUS K53SC або ASUS K53Sd але з асусами, їх стільки багато і настільки мала відмінність між ними шо в мене мізки крутяться

обирав для себе по критеріям: проц i3 або i5 другого покоління, від 4ГБ ОЗУ , WiFi стандарту n

Буду вдячний за пораду

Якщо бюджет до 7000

то вже краще брати щось на базі процесора і7

Ось наприклад - ASUS K53SV-SX622D

Сам користуюся цим , всі сучасні ігри типу the run , bf3 йдуть на ульта налаштуваннях без будь-яких підлагувань , та і практично не гріється ,ось вже пів року як користуюся

Якщо зацікавив ноутбук Asus K73SV , можу надати будь-які тести)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...