Перейти до змісту

Продаж бракованого твовару

Penja78

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прдажа автозапчастин які з дефектами,незначні ушкодження.Ліхтарі задні "Газель"1 +1 ціна-60 грн.,за шт.Ліхтар задній Таврія 1 шт.,ціна-60 грн.Скло заднього ліхтаря "Газель" 1шт.,ціна-20 грн,.Коврик в багажник "Калина" 1 шт.,ціна 20грн.,.Дефлектори бокових вікон,чи як їх іще називають молдінги,на ЛАНОС 1 к-т,Авео.Покажчик поворотів лівий білий Газ-3110 1 шт., ціна-50 грн..Ціну озвучу по телефону 050-825-45-06;067-297-32-20 Міша.На молдінги ціну не можу сказати по причині що не комплектація є дві передні або дві задні.

post-12914-0-89448600-1325609078_thumb.j

post-12914-0-57404500-1325609088_thumb.j

post-12914-0-97633800-1325609098_thumb.j

Опубліковано

2.4. Оголошення повинні складатися таким чином, щоб не викликати додаткових питань — тому обов’язково зазначайте ціну, а також інші характеристики: фізичний стан, кількість, причини продажу, несправності, властивості, характеристики, фото і т.д. Допускається розміщення зовнішнього посилання на ресурс, який містить характеристики, фото, контактні дані і т.п. інформацію.

Прошу це зробити до кiнця дня

Опубліковано

2.4. Оголошення повинні складатися таким чином, щоб не викликати додаткових питань — тому обов’язково зазначайте ціну, а також інші характеристики: фізичний стан, кількість, причини продажу, несправності, властивості, характеристики, фото і т.д. Допускається розміщення зовнішнього посилання на ресурс, який містить характеристики, фото, контактні дані і т.п. інформацію.

Прошу це зробити до кiнця дня

Все змінив,на фото все видно причина продажу вказана, дефекти видно.Товар новий просто при перевозці деякі ушкодження,ну нібито все.Вибачаюсь що зразу цього не зробив

Опубліковано

А-ааааааааа,блін іще можна поторгуватись на деякий товар,так що вперед народ

Опубліковано

зловживати всерiвно не варто,тому що :

3.7. Заборонено «підйом» («апання») тем як топікстартером, так й іншими користувачами форуму частіше одного разу на тиждень, «апання» чужих тем. «Підйомом» вважатиметься будь-яке малоінформативне в контексті теми оголошення, а також додаткове зазначення топікстартером характеристик товару, чи зміна ціни.

3.7.1 «Ап» теми дозволяється виключно зміною ціни в меншу сторону. Із кроком від 5 грн., (при ціні товару до 500 грн.) та від 10 грн., при ціні товару від 500 грн. Не частіше 1 разу на 3 доби.

Опубліковано

зловживати всерiвно не варто,тому що :

3.7. Заборонено «підйом» («апання») тем як топікстартером, так й іншими користувачами форуму частіше одного разу на тиждень, «апання» чужих тем. «Підйомом» вважатиметься будь-яке малоінформативне в контексті теми оголошення, а також додаткове зазначення топікстартером характеристик товару, чи зміна ціни.

3.7.1 «Ап» теми дозволяється виключно зміною ціни в меншу сторону. Із кроком від 5 грн., (при ціні товару до 500 грн.) та від 10 грн., при ціні товару від 500 грн. Не частіше 1 разу на 3 доби.

Все поняв та щож це таке,вже не перший раз подаю оголошення і вперше так до мене придираються.Все вибачай все зрузумів,більше не буду так помилятись

Опубліковано

Привіт, цікавить Коврик в багажник "Калина"- які дефекти, та дефлектори бокових вікон 1 к-т,Авео - які саме перід або зад, вставні чи на скотчі?

Попередньо бронь.

Дякую.

• 4 місяця потому...
Опубліковано

Іще актуально!!!!

коврик в Калину в продаже?

Так іще є.На ньому тріщина сантиметрів 20,одним словом треба дивитись

Опубліковано

.Дефлектори бокових вікон,чи як їх іще називають молдінги,на ЛАНОС 1 к-т,

.На молдінги ціну не можу сказати по причині що не комплектація є дві передні або дві задні.

треба 2 задніх, лівий і правий , скільки коштують, якшо новий комплект 4 шт. 100грн. ціну можна мені в лічку.

Опубліковано

.Дефлектори бокових вікон,чи як їх іще називають молдінги,на ЛАНОС 1 к-т,

.На молдінги ціну не можу сказати по причині що не комплектація є дві передні або дві задні.

треба 2 задніх, лівий і правий , скільки коштують, якшо новий комплект 4 шт. 100грн. ціну можна мені в лічку.

Гляну чи залишились і дам знати

• 1 місяць потому...
  • 1 місяць потому...
  • 2 місяця потому...
  • 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
Дефлектори бокових вікон,чи як їх іще називають молдінги,на ЛАНОС 1 к-т
На молдінги ціну не можу сказати по причині що не комплектація є дві передні або дві задні.

Дві передніх можна взяти. Ціну в ПМ

• 5 тижнів потому...
  • 1 місяць потому...
  • 8 місяців потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...