Перейти до змісту

Чим зайнятись в новорічну ніч

storm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підкажіть, будь ласка, ігри, приколи, різні розваги і т.д., які можна використати на новорічну ніч. Святкуємо 7-ро, 18-19 років. Кому що цікаве запамёяталось на корпоративах чи на вечірках - кажіть, буду вдячний за будь-які ідеї)

П.С. Про те щоб побухать краще не пишіть, самі знаєм. Порадьте краще рецепти коктейлів.

Опубліковано

коктейль "Три поросенка"

состав:

ящик водки и еще 2 друга)

наперед розпланувати всю новорічну ніч - це брєд... не цікаво стає( з свого досвіду знаю)

краще покластись на фактор спонтанності і ідея сама з'явиться)

Опубліковано

ахаха зачотний анекдот)

Та це ясно. ми нічого не планує, але не думати про все в останю хвилину. хай будуть на замітці різні ідеї які можна За нагоди використати))

так хтось може підказати якісь розваги?

Опубліковано

та напитись це само собою. а смисл просто зразу набухатись?! якщо ще трави прихопити то взагалі буде весело... але це ж новий рік! треба урізноманітнити!! сидіти вбуханим не так весело, як що ртбити защо потім буде....

Опубліковано

не знаю почему, но мне не хочется чтобы был 2012 (

думаю есть место где просто пройтись паро метров и переводишь часы на 24 часса, точнее отматываешь день... но все равно от НГ не удерешь (, зато в этом секретном месте уже был новый год, а через паро метров настанет еще не скоро...

Опубліковано

Підкажіть, будь ласка, ігри, приколи, різні розваги і т.д., які можна використати на новорічну ніч. Святкуємо 7-ро, 18-19 років. Кому що цікаве запамёяталось на корпоративах чи на вечірках - кажіть, буду вдячний за будь-які ідеї)

П.С. Про те щоб побухать краще не пишіть, самі знаєм. Порадьте краще рецепти коктейлів.

ну це так...простенько - http://community.hiblogger.net/mistika/241245.html

Опубліковано

Ну це на крайняк

Міцний_горішок_(постер).jpg

«Міцний горішок» (англ. Die Hard) — американський бойовик 1988 року, знятий режисером Джоном МакТірнаном за романом Родеріка Торпа «Ніщо не вічне». Спочатку сценарій писався для продовження фільму «Коммандо». Проте, Арнольд Шварценеггер відмовився від ролі і сценарій був перероблений під нового головного героя та отримав нову назву. У СРСР фільм показували у відеосалонах у перекладі Леоніда Володарського під назвою «Помри важко, але гідно», а також у перекладі Андрія Гаврилова під назвою «Непереможний». Не рекомендується перегляд дітям і підліткам молодше 16 років. Фільм супроводжується трьома продовженнями: «Міцний горішок 2», «Міцний горішок 3: Відплата» і «Міцний горішок 4.0».

http://www.ex.ua/view/926603

Як раз для новорічного настрою :)

Опубліковано

ну це так...простенько - http://community.hiblogger.net/mistika/241245.html

дякую, це те що треба.

і телевізор чи фільм я точно дивитись не буду в новорічну ніч. шукати місце де не настане 2012 також)хд

Опубліковано
Як раз для новорічного настрою :)

Або "Смєртєльноє оружиє" ;)

Тема нагадала мені бородатий анекдот:

Две француженки:

- Ты где новый год встречала?

- Как всегда, в постели.

- И много народу было?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...