Перейти до змісту

Шукаю Роботу Водія

Ha3aP

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шукаю роботу водія категорії "В". Немає різниці який автомобіль, але зарплату не менше 1000 грн. За машиною постійно дивлюся, бережу і машина завжди чиста. Немаю нічого проти відряджень, аби тільки вони оплачувались. Вимоги до роботи: зарплата постійна, без великих затримок...

• 2 місяця потому...
Опубліковано
Шукаю роботу водія категорії "В". Немає різниці який автомобіль, але зарплату не менше 1000 грн. За машиною постійно дивлюся, бережу і машина завжди чиста. Немаю нічого проти відряджень, аби тільки вони оплачувались. Вимоги до роботи: зарплата постійна, без великих затримок...

Є вакансія водія

Дзвоніть 783774, 783775

Питати Павла Богдановича або Романа Богдановича

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Якщо ще актуально дзвони

+38 067 3320979 Григорій Миколайович

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Цікаві люди. Обіцяють, а потім не звонять! Тільки зря ходи і викідай і вмробляй різні документи!

Опубліковано

чому зря

Тому що вже друга людина пише, обіцяє що перезвонить і... так і незвонить!

насколько я понял, тебе дают телефоны по которым перезвонить по поводу работы :)

Опубліковано

чому зря

Тому що вже друга людина пише, обіцяє що перезвонить і... так і незвонить!

насколько я понял, тебе дают телефоны по которым перезвонить по поводу работы :)

Саме так. Потім домовляємось про зустріч, прихожу на співбесіду, збираю документи, за які плачу гроші, обіцяють що перезвонять ... ну дальше всьо ясно! Може хто і перезвонить, неспорю!

Опубліковано
Саме так. Потім домовляємось про зустріч, прихожу на співбесіду, збираю документи, за які плачу гроші, обіцяють що перезвонять ... ну дальше всьо ясно! Може хто і перезвонить, неспорю!

не кипятись. принятие решения о приеме на работу может проходить согласования всякие и затянуться на месяцок-другой. :)

Опубліковано
не кипятись. принятие решения о приеме на работу может проходить согласования всякие и затянуться на месяцок-другой. :)

Згідний! Але за останніх 2 місяця, раз 15 почув що ми вам перезвонимо. Неразу так і неперезвонили. Я скоріше впевнився, що ми вам перезвонимо, означає: ви нам непідходите!

Опубліковано
Я скоріше впевнився, що ми вам перезвонимо, означає: ви нам непідходите!

Мне тоже так как то раз сказали, перезвонили аж через 3 недели, я уже и забыл что они должны звонить :-))

Опубліковано

Относительно: "перезвоним" ето и есть "если ненайдем есчо кого,тогда и перезвоним

Опубліковано

Да, не знаю как в столице, к примеру, но у нас в провинции это распространенная практика. Это ж натуральное свинство! Человек должен знать, что его НЕ берут на работу в том или ином месте, неужели так трудно взять и потратить 10 с на маааааааааленький такой телефонный разговор? Учитывая хотя бы то, что потенциальный претендент на рабочее место сам вырабатывал документы, договаривался, приходил на собеседование, то есть потратил кучу времени и нервов...

Опубліковано

А кому буде приємно почути у відповідь фразу "Вибачте але ви нам не підходите!!!"

Без пояснення причин

Або причиною назвуть таку банальну річ що аж смішно, або противно.

А щодо "ми вам передзвонимо" - так і є - просто не хочуть образити людину.

Автору поста №1 - порада :)

Перш ніж висувати вимоги до роботи чи зарплати - потрібно себе хоч трошки розхвалити - для прикладу:

Стаж: такий-то

Об*їздив стільки-то областей чи країн.

Рекомендаційні листи іт.д.

Відверто кажучи прочитавши таке "резюме" як пост №1 - я б теж сказав що НЕ передзвоню :)

Опубліковано
Відверто кажучи прочитавши таке "резюме" як пост №1 - я б теж сказав що НЕ передзвоню ;)

Вони незвонять після співбесіди. Хоча вони ОБіЦЯЮТЬ що перезвонять, а непросто перезвонять!

Ладно, тему можна закривати, всеодно з толку ніякого! Кому буду потрібен, в приват постукають!

• 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...