FOX92 Опубліковано 27 Грудня, 2011 в 20:35 #1 Опубліковано 27 Грудня, 2011 в 20:35 Думав куди написати, таки вирішив сюди. Все таки своїми руками робив Не щастить мені з технікою на надійність корпусів, а точніше кришок. Спершу ноутбук підвів, після купівлі нової кришка, яка так само успішно лопнула, було вирішено зайнятись саморемонтом, фото можна глянути тут - http://board.lutsk.u...__p__1052461535 Тепер біда спіткала мій фотоапарат, спочатку відламалися виступи на кришечці батарейного відсіку, потім під тиском акумуляторів кришечка зовсім тріснула( Нова коштує 16 американських в китаї, та й маючи гіркий досвід з ноутом, було вирішено зайнятись саморемонтом. Спочатку склеїв кришечку суперклеєм "момент", дорогий зате клеїть надійно. Отже, хай живе суперклей! Потім були спроби наклеїти потрібні виступи, але нічого не вийшло. Тоді політ інженерної думки був змінений до менш гуманного напрямку. І так що вийшло: -спочатку просверлив отвір 0.7мм, так щоб він проходив через кришку і тіло -потім був виготовлений цвяшок (з того самого сверла) і на його кінець напаяна головка, для того, щоб було зручно виймати його Ну і результат Звісно вийшло не дуже естетично, але надіюсь надійно
Coding Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 16:46 #2 Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 16:46 ізолентою прикрути чи пластиліном (як усі зазвичай роблять)
FOX92 Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 17:07 Автор #3 Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 17:07 Пластелін точно не витримає та й виріс я вже з того віку коли все на пластеліні робиться Скотч чи ізолента також думаю не будуть тримати, батареї сильно тиснуть.
FOX92 Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 19:06 Автор #5 Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 19:06 Я як згадав ті часи коли всі все кріпили на пластелін і уявив це на фотоапараті, а ж злякався )) В мене ще була одна класна ідея, відрізати полоску від велосипедної камери і надіти її, щоб прижати кришку
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.