Перейти до змісту

Ремонт кришки фотоапарата

FOX92

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Думав куди написати, таки вирішив сюди. Все таки своїми руками робив :)

Не щастить мені з технікою на надійність корпусів, а точніше кришок. Спершу ноутбук підвів, після купівлі нової кришка, яка так само успішно лопнула, було вирішено зайнятись саморемонтом, фото можна глянути тут - http://board.lutsk.u...__p__1052461535

Тепер біда спіткала мій фотоапарат, спочатку відламалися виступи на кришечці батарейного відсіку, потім під тиском акумуляторів кришечка зовсім тріснула( Нова коштує 16 американських в китаї, та й маючи гіркий досвід з ноутом, було вирішено зайнятись саморемонтом.

Спочатку склеїв кришечку суперклеєм "момент", дорогий зате клеїть надійно.

27122011048_240.jpg

Отже, хай живе суперклей!

Потім були спроби наклеїти потрібні виступи, але нічого не вийшло. Тоді політ інженерної думки був змінений до менш гуманного напрямку. І так що вийшло:

-спочатку просверлив отвір 0.7мм, так щоб він проходив через кришку і тіло

27122011049_240.jpg

-потім був виготовлений цвяшок (з того самого сверла) і на його кінець напаяна головка, для того, щоб було зручно виймати його

27122011050_240.jpg

Ну і результат

27122011051_240.jpg

Звісно вийшло не дуже естетично, але надіюсь надійно :)

Опубліковано

Пластелін точно не витримає та й виріс я вже з того віку коли все на пластеліні робиться :) Скотч чи ізолента також думаю не будуть тримати, батареї сильно тиснуть.

Опубліковано

Я як згадав ті часи коли всі все кріпили на пластелін і уявив це на фотоапараті, а ж злякався :)))

В мене ще була одна класна ідея, відрізати полоску від велосипедної камери і надіти її, щоб прижати кришку :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...