Перейти до змісту

продається кабанчик вирощений на домашніх харчах

ZerOCool

Рекомендовані повідомлення

продається живою вагою. Ціна 30грн/кг. (ціна без голови, без лап, та внутрінніх органів)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

продається живою вагою. Ціна 30грн/кг. (ціна без голови, без лап, та внутрінніх органів)

І як він при цьому може жити???(без голови, без лап, та внутрінніх органів)

Яка орієнтовна жива вага? чи вже відома вага тушки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І як він при цьому може жити???(без голови, без лап, та внутрінніх органів)

Яка орієнтовна жива вага? чи вже відома вага тушки?

І як він при цьому може жити???(без голови, без лап, та внутрінніх органів)- промовчу.

120-130 кг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на даний момент заброньована :

1\2

1\4 (задня частина)

залишилася 1/4 (передня частина)

надається перевага

у випадку замовлення 1/2 або всієї тушки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

броня знялася із половини і з 1/4- дуже шкода, якщо когось цікавить пишіть, бо хотілося б до Різдва заколоти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ти взагалі вкурсі що ціна на ринку 18 гривень за кг живої ваги? а не 30 як ти просиш.... це майже стількиж як пропонують на базарі тільки без броні і ніяких зобовязань....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

блiн , ну не розказуйте анекдоти про *без хiм добавок*, якщо без хiм добавок то це одна свиня вирощена для себе, i вiд неi може продатись лише шматок i то це дуже рiдко. Якщо е на продаж туша i бiльше, то максимум, на що можна розраховувати, то це на те, що премiксами не годувалось останнiй мiсяць чи два

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це не на свині з хім добавками ціна нижча, а на свині вирощені без хім добавок вища, тому всі і розказують казки про те що кормлять натур продуктами

п. с. без добавок свиней годувати просто невигідно, бо затрати не покривають прибутку....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якшо хочеш заберу по 17 грн. (живою вагою)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шановні мої...

а давайте ви свою демаго́гію (маніпуляція інформацією, спекулятивне спотворення фактів, свідоме використання у корисливих цілях неправдивих, нереальних для практичного втілення обіцянок.) будете не в моєму пості писати,а то якщо що чесно, то уж тошно від такої мови.

По 18 грн. жива вага- ну то і купляй, я ж тебе не заставляю купувати в мене за 30 грн., тільки не забувай, що за 18 грн. коли ти купуєш з головою, внутрішніми органами, та лапами (якщо тебе це цікавить- будь ласка)

а ось нарахунок преміксів і всого іншого- то я скажу свиня вирощена на домашніх харчах!!! і більше ОбСуСоЛюВаТи цю тему я не хочу.

так що хто таки надумав на Рівздво затаритися мясцем- пишіть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всерівно дорого. Рубанка зараз 25-27 грн/кг., а жива біля 20 грн/кг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...