Перейти до змісту

продається кабанчик вирощений на домашніх харчах

ZerOCool

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

продається живою вагою. Ціна 30грн/кг. (ціна без голови, без лап, та внутрінніх органів)

І як він при цьому може жити???(без голови, без лап, та внутрінніх органів)

Яка орієнтовна жива вага? чи вже відома вага тушки?

Опубліковано

продається живою вагою. Ціна 30грн/кг. (ціна без голови, без лап, та внутрінніх органів)

І як він при цьому може жити???(без голови, без лап, та внутрінніх органів)

Яка орієнтовна жива вага? чи вже відома вага тушки?

І як він при цьому може жити???(без голови, без лап, та внутрінніх органів)- промовчу.

120-130 кг.

Опубліковано

на даний момент заброньована :

1\2

1\4 (задня частина)

залишилася 1/4 (передня частина)

надається перевага

у випадку замовлення 1/2 або всієї тушки

Опубліковано

броня знялася із половини і з 1/4- дуже шкода, якщо когось цікавить пишіть, бо хотілося б до Різдва заколоти

Опубліковано

а ти взагалі вкурсі що ціна на ринку 18 гривень за кг живої ваги? а не 30 як ти просиш.... це майже стількиж як пропонують на базарі тільки без броні і ніяких зобовязань....

Опубліковано

блiн , ну не розказуйте анекдоти про *без хiм добавок*, якщо без хiм добавок то це одна свиня вирощена для себе, i вiд неi може продатись лише шматок i то це дуже рiдко. Якщо е на продаж туша i бiльше, то максимум, на що можна розраховувати, то це на те, що премiксами не годувалось останнiй мiсяць чи два

Опубліковано

це не на свині з хім добавками ціна нижча, а на свині вирощені без хім добавок вища, тому всі і розказують казки про те що кормлять натур продуктами

п. с. без добавок свиней годувати просто невигідно, бо затрати не покривають прибутку....

Опубліковано

шановні мої...

а давайте ви свою демаго́гію (маніпуляція інформацією, спекулятивне спотворення фактів, свідоме використання у корисливих цілях неправдивих, нереальних для практичного втілення обіцянок.) будете не в моєму пості писати,а то якщо що чесно, то уж тошно від такої мови.

По 18 грн. жива вага- ну то і купляй, я ж тебе не заставляю купувати в мене за 30 грн., тільки не забувай, що за 18 грн. коли ти купуєш з головою, внутрішніми органами, та лапами (якщо тебе це цікавить- будь ласка)

а ось нарахунок преміксів і всого іншого- то я скажу свиня вирощена на домашніх харчах!!! і більше ОбСуСоЛюВаТи цю тему я не хочу.

так що хто таки надумав на Рівздво затаритися мясцем- пишіть.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...