Перейти до змісту

Куплю смартфон сенсорний

Roma Fur

Рекомендовані повідомлення

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Шукаю смартфон (перевагу надаю Андроїду) сенсорний, на 2 сім-карти (можливо з підтримкою зG), до 1 400 грн. Щось типу Gigabyte GSmart G1315 Black

5230 не підійде???

за 950 віддам

якщо що звоніть 0661686412

Опубліковано

На підході Fly IQ260.Наврд чи буде менше 1500, але поцікавіше інших двохсімочних смартів.

Частота процессора - 650 MHZ, количество оперативной памяти составляет всего 256 МБ - минимальный уровень для сегодняшних смартфонов. Как почти во всех уважающих себя андроид устройствах, есть Bluetooth 2.1, 3G, wi-fi и GPS.

і чим він цікавіший? хіба великим екраном, а начиння такого замало для андроїда, буде підгальмовувати, маю вже досвід.

по темі: думаю в майбутньому (відмовляюсь від однієї сімкарти) продавати свій gsmart 1310. До середини літа на гарантії, глюк з самонатисканням клавіш поліковано. Якщо цікавить - пиши, будем думати про ціну і терміни.

Опубліковано

Рам 256 так само як ів Нокії Е7,Ром 512.Цікавіший хоча б тим , що це модель на рік свіжіша,сервіс доступніший.Чимось нагадує HTC Wildfire.

Бренд FLY розкручений набагато сильніше за Gsmart

я не продав жодного, а флаїв більше 50 и.

Опубліковано

Рам 256 так само як ів Нокії Е7,Ром 512.Цікавіший хоча б тим , що це модель на рік свіжіша,сервіс доступніший.Чимось нагадує HTC Wildfire.

я не кажу, що жсмарт кращий з флай. я кажу, що даний флай - тормознутий зламок, на якому тяжко отримати повну насолоду від андроїда і краще брати LG Optimus Link P698 Black . Порівнювати симбіан і відроїд не юачу сенсу, що симбіану за щастя - відроїду мало.

Опубліковано

Якщо говорити про повну насолоду, то її краще отримувати на Самсунгу і9100, чи дорогих НТС.

Було б цікаво взнати, скільки ТС виговорює в місяць по кожній з сімок.

Опубліковано

от завжди дивувало те, що тут на борді люди так і не навчились читати повідомлення... не раз це бачив і на власному досвіді іу даному випадку. мені просто цікаво чого незрозумілого у фразі на 2 сім карти

яким би цей флай не був розкрученим, хай там хто не говорив, що флаї зараз випускають дуже гарні телефони, я на власному досвіді впевнився, що флай не ососбливо відрізняються в роботі від різних нонеймовських китайфонів, які би там не були привабливі характеристики

Опубліковано

мільйон з возиком китайських клонів популярних моделей НТС, чи того таки Епл.

Не так далеко Флай від них втік...

Опубліковано

Заглянув на 2 інет-магазини

Розетка:

Gigabyte GSmart G1345

E-TEN Glofiish A-100

Gigabyte GSmart G1310 Ray

Gigabyte GSmart G1315

Gigabyte GSmart G1317D Rola

Sigma mobile Tema

ViewSonic V350

Алло:

Gigabyte GSmart G1317D Rola

Gigabyte GSmart G1345 Sunfish

Gigabyte GSmart G1315 Skate

LG P698 Optimus Link

Gigabyte GSmart G1310 Ray

Опубліковано

Половини цих моделей нема в наявності навіть на самій розетці, не те, що на вітринах магазинів.Екзотика.

Звісно вирішувати автору.

Опубліковано

Половини цих моделей нема в наявності навіть на самій розетці, не те, що на вітринах магазинів.Екзотика.

Звісно вирішувати автору.

вони якраз (всі перераховані) є в наявності в даних інтернет-магазинах. але згоден, вирішувати таки автору теми

• 2 тижня потому...
Опубліковано

5230 не підійде???

за 950 віддам

якщо що звоніть 0661686412

не підійде, бо він не на 2 сім-картки, бо він на Symbian OS 9.4, бо Nokia не збуджують мене аж ніяк

На підході Fly IQ260.Наврд чи буде менше 1500, але поцікавіше інших двохсімочних смартів.

Читав про нього, не підходить/не подобається (дизайн, ціна)

...

по темі: думаю в майбутньому (відмовляюсь від однієї сімкарти) продавати свій gsmart 1310. До середини літа на гарантії, глюк з самонатисканням клавіш поліковано. Якщо цікавить - пиши, будем думати про ціну і терміни.

Цікавить. Цікаво де купляв і який в користуванні

...Бренд FLY розкручений набагато сильніше за Gsmart

А де це ти GSmart'и продаєш?

я не кажу, що жсмарт кращий з флай. я кажу, що даний флай - тормознутий зламок, на якому тяжко отримати повну насолоду від андроїда і краще брати LG Optimus Link P698 Black . Порівнювати симбіан і відроїд не юачу сенсу, що симбіану за щастя - відроїду мало.

Ціна не в бюджеті на нього, а що про порівняння симбіанинів і відроїдів?

...

Було б цікаво взнати, скільки ТС виговорює в місяць по кожній з сімок.

По КиївСтар гривень 50-60, по другій - 0 (нуль) гривень. Про третю сімку ж нічого не говорилось... :0165:

э х8 буде цікаво пиши)

Ця модель теж на 2 карточки стала? Апгрейд радіомодуля? Яка ціна?

от завжди дивувало те, що тут на борді люди так і не навчились читати повідомлення... не раз це бачив і на власному досвіді іу даному випадку. мені просто цікаво чого незрозумілого у фразі на 2 сім карти

...

Правильно. На 2 sim-картки. Що не зрозумілого в фразі? Правда?

Альтернати GSmart'у в категорії до 1 400 грн. не знайшлось

• 9 місяців потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...