Перейти до змісту

Продам горіхи

BLood

Рекомендовані повідомлення

Підскажіть будь-ласка де в Луцьку приймають чищені грецькі горіхи.Маю багато,але на старому ринку за копійки здавати не хочеться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

аналогічна ситуація, я вже тут створював тему.... писали за нововолинськ (37 грн), сам особисто їздив у Рівне там приймають від 15 до 50 грн за 1 кг, звісно за 50 грн за кг поки горіхів таких у природі не існує, (починають крутити носом мол жовтуваті, сируваті і ид.... ну щоб збити ціну, + до того дуже велика пропозиція, думаю після нового року прорпозиція зменшиться відповідно і ціна підросте)..... я нездав, чекаю ліпшої ціни

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ресторани на салати, кондитерські цехи - на торти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

аналогічна ситуація, я вже тут створював тему.... писали за нововолинськ (37 грн), сам особисто їздив у Рівне там приймають від 15 до 50 грн за 1 кг, звісно за 50 грн за кг поки горіхів таких у природі не існує, (починають крутити носом мол жовтуваті, сируваті і ид.... ну щоб збити ціну, + до того дуже велика пропозиція, думаю після нового року прорпозиція зменшиться відповідно і ціна підросте)..... я нездав, чекаю ліпшої ціни

Наше підприємство закуповлює горіхи в Луцьку, мікс та метелик.

Вимоги до міксу:

Сухий світлий до 5 % янтарного, без шкарлупок, перегородок, цвілі та плісені. Поліпропіленивий мішок.

Вимоги до метелика (1\2) :

Сухий світлий без янтаря, без шкарлупок, перегородок, цвілі та плісені.

Гофрокартонний ящик. Відсоток цілого метелика - 95 %.

Всі питання по ціні в приват, по якості можу відписати сюди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цигани і наркобізнес - схожі по значенню слова, я думав вони щось з них щось бадяжать, як би це смішно не звучало... :0161:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цигани і наркобізнес - схожі по значенню слова, я думав вони щось з них щось бадяжать, як би це смішно не звучало... :0161:

Чув що горіхами годують племенних коней....... незнаю тільки чи то правда... чи то просто так хтось пустив мульку)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

32-35 грн цигани Старий ринок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цыгане очень продуманные люди... Они закупают то, чего в достатке у нас на Волыне и везут туда, где существует очень большой спрос. Например, покупают у нас "за копейки" картошку и везут в Одессу, продавая ее в 10 раз дороже. Та же ситуация с орехами. Слышал я, что скупщики возят их в Польшу, а там уже и цены намного интереснее. Так что уважаемые знайте, когда вы чистите орехи, вы работаете за копейки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

А вот куда можно было бы сдать крошку (сечку)??? И реально ли это вообще? О)о

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка кількість крошки і її розміри.

Якщо пил - то продаж малореальний, по крошці я шукаю клієнта якраз ... то і твоє притулю.

Кидай контакти в ПМ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в одесі, миколаєві 50грн/кг беруть практично любий і не надо 90% цiлого метелика (це той що йде на турцiю). Польща звiсно евро платить непоганi, НО для зед краще шукати партнерiв з (бельгiя, швейцарiя)! В луцьку за нормальну цiну навряд чи вдасться здати...((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...