Перейти до змісту

Продам електронне запалювання Пульсар-М

Andrey250

Рекомендовані повідомлення

Ось ссилачка на даний девайс

http://www.neva-pl.ru/oktankorrektor-pulsar-m-2107.html

віддам за 150 грн (Купляв тут же на форумі але недовелось поставити на свого жигулика)

тел 0673343679

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось ссилачка на даний девайс

http://www.neva-pl.r...sar-m-2107.html

віддам за 150 грн (Купляв тут же на форумі але недовелось поставити на свого жигулика)

тел 0673343679

наразі пристрій на манібеці!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 10 місяців потому...

актуально, продам, ціна 100 грн, потрібно розбиратися з підключенням даного пристрою, продаю бо лежить без діла, мо кому допоможе у сувору зиму!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

актуально, продам, ціна 100 грн, потрібно розбиратися з підключенням даного пристрою, продаю бо лежить без діла, мо кому допоможе у сувору зиму!!!!

90ГРН

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це не "електронне запалювання", це октан-коректор. За його допомогою можна трішки зміщувати момент запалювання (раннє/пізнє).

Крім того ще може виконувати функцію аварійного генератора імпульсів (іскра буде навіть при несправному комутаторі чи датчику Холла).

Я собі колись такий поставив... Має сенс ставити тільки коли любиш заправляти машину різним гівном (вибачет на слові), типу залив замість 92-го 76-й і коректором прибрав "детонацію"... А так... простіше возити запасний комутатор і ДХ (таке в мене теж є :) )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це не "електронне запалювання", це октан-коректор. За його допомогою можна трішки зміщувати момент запалювання (раннє/пізнє).

Крім того ще може виконувати функцію аварійного генератора імпульсів (іскра буде навіть при несправному комутаторі чи датчику Холла).

Я собі колись такий поставив... Має сенс ставити тільки коли любиш заправляти машину різним гівном (вибачет на слові), типу залив замість 92-го 76-й і коректором прибрав "детонацію"... А так... простіше возити запасний комутатор і ДХ (таке в мене теж є :) )

хз мо і так, зараз маю нову машинку то така штука мені вашпє ненада....мо кому треба буде то продам шоби без діла не лежала)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...