Перейти до змісту

Куплю "Коран"

Bear

Рекомендовані повідомлення

Куплю книгу "Коран"!

Продам.Есть пару штук.100грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто интересно,если не на арабском,то чей перевод и кто издатель ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто интересно,если не на арабском,то чей перевод и кто издатель ?

Там сбоку на русском.Кто издатель смогу сказать завтра.Фото сделаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво а є коран українською? Я б з задоволенням почитав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого там читати, вільний переказ Біблії записаний послідовниками з слів та підлаштований під реалії часу написання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теж цікавить Коран, думаю фото не буде лишнім і чий переклад напишіть будь-ласка.

Нічого там читати, вільний переказ Біблії записаний послідовниками з слів та підлаштований під реалії часу написання.

Шо за брєд...? По вашій логіці тоді Біблія це вільний переказ з Тори і т.д і т.п?) Не розумію навіщо, не маючи ні релігіозних ні історичних знань, такими (для когось певно образливими) висловами розпалювати якусь ворожнечу в розділі куплю-продам? Не хочите читати не читайте і іншим не заважайте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви хочете поспілкуватися на цю тему ?

Прошу у відділ "Релігія". Я лише висловив свою думку, яка підкріплення фактами та знанням даного матеріалу не на рівні звичайного "фаната віри". Січеч бот ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви хочете поспілкуватися на цю тему ?

Прошу у відділ "Релігія". Я лише висловив свою думку, яка підкріплення фактами та знанням даного матеріалу не на рівні звичайного "фаната віри". Січеч бот ?

як то кажуть, Гагарiн долiтався, а ти договорився, хай люди на свято вiдпочинуть вiд тебе

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я после Bear за книгой,тем более их вроде две.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти не праф manjak11, достатньо глянути на користува kiklop999, 1 месага в темі і та на захист, бот только чей ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти не праф manjak11, достатньо глянути на користува kiklop999, 1 месага в темі і та на захист, бот только чей ?

мабуть тобi повезло i це знак *свыше* , хотiв забанити тебе на 30 годин,а забанив себе випадково :0155: Знач якщо *казнь* була невдала то вона вiдмiняется :) Але всерiвно ведеш ти себе дуже не добре

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Есть книги красных.-по 100грн.

Есть набор из 3 томов-300грн за все

И есть набор в отличной большой шкатулке из множества книг,брошурок,сборников и 5-ти касет.-500грн

Всё привезено из Дубай ОАЕ,все книги новые .Есть ещё пару красных по 100грн.,но не могу найти.

звонить 095-563-27-15

Теротериально ул.Московская,балка,Автозавод,магазин Ныва.

Книги очень красивые и качественные.Напечатаны по заказу Короля.

IMG_0932_500.jpgIMG_0934_500.jpg

IMG_0937_500.jpg

IMG_0936_500.jpg

IMG_0935_500.jpg

IMG_0934_500.jpg

IMG_0939_500.jpg

IMG_0941_500.jpg

IMG_0942_500.jpg

IMG_0940_500.jpg

IMG_0943_500.jpg

IMG_0946_500.jpg

IMG_0947_500.jpg

IMG_0950_500.jpg

IMG_0953_500.jpg

IMG_0951_500.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

kolialutsk, скільки є червоних і хто автор перекладу на російську?

Перед тим як писати образи варто на себе впершу чергу подивитись, сам бот (чи може троль). А своїми повідомленнями стараюсь не гадити в чужих темах!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Этот экземпляр Священного Корана и его смыслового перевода напечатан по распоряжению Служителя двух заповедных мечетей,Короля Саудовской Аравии,Фахда бин Абд аль-Азиза Аль сууда"

Перевод а Арабского Кулиева Эльмира

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я из числа желающих выпадаю,так как книгу в переводе Кулиева Э.Р. уже имею,а трехтомник для меня сейчас дороговато.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я из числа желающих выпадаю,так как книгу в переводе Кулиева Э.Р. уже имею,а трехтомник для меня сейчас дороговато.

Ну смотри,я написал цены намного меньше чем покупалось всё там.Это какгбы летиратура от Бога,если есть интерес и нехватает денег-звони,договоримся.У меня нет цели наживы.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...