Перейти до змісту

Apple у Луцьку

dance4life2

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На рахунок бутіка, що то за слово:

хвранцузькою →

• 1) лавка, лавочка, небольшой магазин
  • 2) магазин готового платья, магазин от дома мод
    des robes boutique — платья из магазина от дома мод, от мастерской

• 3) мастерская (напр., парикмахера)
  • 4) товары в лавке
  • 5) разг. контора, заведение; лавочка (о месте работы)
    parler boutique — говорить на профессиональные темы

quelle boutique! — ну и лавочка, ну и порядки!

• 6) живорыбный садок

німецькою →

фр. f =, pl -n и -sхудожественный салон мод (магазин новинок моды и модных предметов галантереи)

Вони напевно хотіли назвати як «модна точка», але тут мода дещо іншого плану (-:

А взагалі „лучиків“ їм, розумних продавців та вижити в цей скрутний час.

Додам, що ціни в Київському Айсторі, той що відкрився у Львові вищі. Квалііфікація працівників низька, мало того, їх ще треба докликатись! Ну і львівяни бунтували проти їхнього айстору через тупий спам.

На рахунок багатіїв… це все відносно. Наприклад ейплівські монітори мають найнижчу ціну серед професійних.

Опубліковано

та що ви вчепилися... ше й мінусиків людині натикали... заздренні ви якісь. їбутік він і в луцьку їбутік, чого ви так за нього впрягаєтесь ?

P.S.: тіко не баньте за мат :) вони самі так назвалися

Опубліковано

так ніхто і не каже що магазин такого плану не потрібен, просто назва його зацепила та побачене:))) людина правильно написала про бутік:))) а я дещо знаю про відкриття магазинів Apple тому й виник спор, а магазин працює і щодо цін в порівнянні з iStore - то нема що порівнювати бо в бутіку 4 моделі представлено з товару та й площа і формат магазинів різний.

Опубліковано

та забийте млін. Нема більше теми потріпатися. Новий рік наступив. zorro, яка млін різниця як його оформили і що там продають. Думаю вартість оренди в тому ТЦ швидко розставить все на свої місця. А якщо не розставить - значить піпл хаває. В нашому селі і їбутік - магазин. В нас всі найбільші магазини компутерні - еталон криворукості дізайнєрської мислі. Тому чьо чіплятися до цього. Тіко рекламу ото робите :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...