Перейти до змісту

Київ-Футбол-Неділя

REDAKTOR

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Просто цікаво, наскільки Луцьки люди цікавляться подібними матчами?

Бо зазвичай, серед знайомих шанувальників футболу, все закінчується втиканням в ТВ і пивом...

Вже білети купували?

Опубліковано

всеодно не розумію - це ж такий матч...

білети не дорогі....

День Києва...досить цікаві особистості виступатимуть...

а ще десант помаранчевий з донецька 10тисяч...

Це ж безцінно

Опубліковано

Я їду на цей матч, білети уже є , осталось дочекатись вечора суботи, що сісти на поїзд!!!

Хто має таке бажанння - приєднуйтесь!!!

Опубліковано

to_ursa

вже в ту сторону білети куплені, тільки от назад проблема....футбол закінчується, саме менше в 20-50, а поїзд то їде в 20-30...і в тому найбільша проблема...та і не називав би я це "кіпєшом"...

Опубліковано

Ящік пива, ТВ, друзі і буде норм))))))) :friday: але б на матчі я б не відмовився побувати

З.І. по скількі білети і по скількі ти "редактор" їх купував

Опубліковано

to_@Andrew@

від 15 і по наростаючій...

я мав на увазі, що вже купив білети до Києва, а там за 2-3 години до матчу, ніколи не проблема взяти квиток...навіть на Реал...Інтер..і тп.

а, взагалі, щоб нормально було видно, десь так в центральних секторах, це зазвичай обходиться в 25-45 грн.

Опубліковано

Тюююю то квитки взагалі дешеві, я думав на багато дорожчі будуть, жив би в Києві я б за гривень 100 купив би собі...

Опубліковано

to_@Andrew@

да, цілком нормальні ціни....от я і дивуюсь, чому з нашого міста, майже ніхто не їздить на такі матчі

Опубліковано
to_@Andrew@

да, цілком нормальні ціни....от я і дивуюсь, чому з нашого міста, майже ніхто не їздить на такі матчі

Я б поїхав, але мені повідомили трохи запізно. Вже було домовлено про те, що маємо їхати на шашлики. А так би поїхав з вами

Опубліковано
to_Yurik

як тут може бути запізно????

про цей фінал, вже давним давно говорять...

Я мав на увазі, що запізно повідомили про те, що з Луцька хтось їде, а самамо якось нехотілося :)

Опубліковано

Да народ, багато ви пропустили..........

Це навіть не можна оцінювати грошима...

Це просто треба було бачити.......давно не бачив такою столицю

Опубліковано
Да народ, багато ви пропустили..........

Це навіть не можна оцінювати грошима...

Це просто треба було бачити.......давно не бачив такою столицю

а что не так со столицей? дождь?

что на стадионе? не посмывало вас вчера?

Опубліковано

Shura

В столиці дощ лише під вечір розпочався....

БЕз першкод, можна було купити квитки під накриттям, і комфортно дивитись матч...такщо іронія, тут нідочого...

А столиця, яка вкрашена синіми і помаранчевими кольорами, і яка не говорила про політику..., де від дітей 3 років, до сімейної пари, десь під 80 всі були в клубній символіці...де ті помаранчеві і голубі браталися, і навіть мови не було, про якийсь там схід-захід....

де по стадіоні пускали прапори і динамо і шахтаря....і хвилю, яку не глушили вболівальники ні з одної ні з іншої сторони...де після матчу, плакали донеччани, а київські їх заспокоювали, і навіть пивом пригощали

... можна розповідати і розповідати, але емоцій всеодно не передати...

to_@Andrew@

2-1 Київ чемпіон!!!!!!

to_@Andrew@

2-1 Київ чемпіон!!!!!!

Опубліковано
Shura

В столиці дощ лише під вечір розпочався....

БЕз першкод, можна було купити квитки під накриттям, і комфортно дивитись матч...такщо іронія, тут нідочого...

ну, дождь начался не под вечер, а в 16-00

я как раз своих отправлял в Луцк.

и где в моих словах ирония? даже не предполагалось

я исключительно интересовался, поскольку местами по Киеву валил град с горошину.

Опубліковано
to_Shura

Боже, який там град??? 16-00 це не під вечір, ну ладно, тоді після обіду:smile3:)...якщо це так принципово

град - это такие льдинки. сыпал дай-боже. народ машинами под мосты прятался...

для меня и 18-00 еще не совсем вечер как для такого сезона...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...