Перейти до змісту

WIFI роутер для малого офісу

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Питання до спеціалістів в галузі компютерних мереж.

Яку модель і якого виробника 1.найкраще, 2.оптимально вибрати для офісної мережі з 8-10 компютерів,

на відстані роутер-клієнт до 20м, WAN-порт повинен бути Ethernet, ну і декілька LAN(достатньо Fast Ethernet).

Також хотілось би почути думку про відповідність таким вимогам апарата D-Link DIR-300,

мається на увазі чи він потягне 8-10 клієнтських компютерів.

Опубліковано

користуюсь дір 300, апарат хороший но в мене 2 компа я б рекомендував TP-LINK TL-WR941ND

Зараз також стоїть дір 300, по віфі підключено 5-6 компів, ще 1-н по лан.

Частенько буває що роутер ніби підвисає, після кліка по посиланню внизу вікна браузера (де відображається з яким вузлом іде обмін) пише "ожыдание ответа от... ІР роутера" і так деякий час після чого починає грузитись потрібна сторінка.

В чому може бути причина таких затримок? Інтернет-підключення ADSL 2мегабіти.

Опубліковано

користуюсь дір 300, апарат хороший но в мене 2 компа я б рекомендував TP-LINK TL-WR941ND

Зараз також стоїть дір 300, по віфі підключено 5-6 компів, ще 1-н по лан.

Частенько буває що роутер ніби підвисає, після кліка по посиланню внизу вікна браузера (де відображається з яким вузлом іде обмін) пише "ожыдание ответа от... ІР роутера" і так деякий час після чого починає грузитись потрібна сторінка.

В чому може бути причина таких затримок? Інтернет-підключення ADSL 2мегабіти.

Впринципі длінкі самі по собі глючні апарати.... а дір 300 це його біда він не витримує по вай фай велику нагрузку.....

краще беріть тплінка 941 або ж 1043 в другого сильніша апаратна частина.. буде відповідати усім вашим вимогам...

• 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...