Перейти до змісту

У Bridgestone уже вигадали шини майбутнього


Diss

Рекомендовані повідомлення

Японський виробник шин, компанія «Bridgestone», представила безповітряну концепцію шин, які в майбутньому можуть стати гідною альтернативою традиційним шинам.

За словами розробників, структура новинки складається зі спеціальних шпиць всередині, які створюють необхідний тиск, аналогічний тиску повітря в звичайних шинах. Проте, однією з головних переваг нових шин являється саме їх стійкість до проколів, що часто трапляється причиною ДТП на дорогах.

Як відомо, розробка японських інженерів вже не нова і кілька років тому вже була представлена аналогічна технологія Michelin Tweel. Однак, через ряд недоліків, їх винахід не прийнятна для широкого використання.

В свою чергу, Bridgestone розробила більш практичну технологію, яка призначена для масового використання. Не зважаючи на всі переваги концепції, залишається багато питань, пов'язаних з впливом нових шин на підвіску та зміну витрати палива, при їх використанні. Крім того, наразі компанія активно займається над вдосконаленням дизайну новинки.

А поки, Bridgestone випустила перші зображення інноваційних шин, які, можливо, в майбутньому, прийдуть на заміну традиційним...

http://ua.drugasmuga...orld/25886.html

post-14274-0-01922000-1323597053_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...