Перейти до змісту

КПРФ, що посіла друге місце на виборах, оголосила їх нелегітимними


Korting

Рекомендовані повідомлення

Комуністична партія РФ вважає вибори 4 грудня в Держдуму РФ нелегітимними через величезну кількість фальсифікацій їх результатів. Про це йдеться у заяві президії партії.

"КПРФ заявляє, що минулі вибори в Держдуму були нечесними. Ми вважаємо їх нелегітимними, як з моральної, так і з політичної точок зору", - вважають комуністи.

Вони назвали результати виборів важкою поразкою правлячого режиму.

"Громадяни ображені наростаючою соціальною несправедливістю, брехливою "демократією" і постійною фальсифікацією народного волевиявлення", - йдеться в документі.

Комуністи заявили зокрема, що вони не визнають результати виборів у Мордовії, Дагестані, Туві, Чечні, Інгушетії, де мали місце численні порушення.

"Ми відзначаємо, що розширюється зона масових порушень і фальсифікацій у таких регіонах, як Тамбовська, Саратовська, Ростовська, Тульська області, Краснодарський край, Санкт-Петербург і Москва", - йдеться також в заяві.

У партії заявили, що юридична служба КПРФ підготувала офіційне звернення до судів і в правоохоронні органи. Партія висловлює недовіру і вимагає відставки голови Центрвиборчкому Володимира Чурова, як "нездатного організувати чесні і чисті вибори".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...