kudrom Опубліковано 9 Грудня, 2011 в 08:13 Поділитися #1 Опубліковано 9 Грудня, 2011 в 08:13 Хтось оплачує комунальні послуги через інтернет-банкінг? Якщо так, через який банк. Знаю, що є можливість в Привата, але не знайшов там реквізити наших підприємств, написало, що поки не підключений наш регіон. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oksana04 Опубліковано 9 Грудня, 2011 в 08:16 Поділитися #2 Опубліковано 9 Грудня, 2011 в 08:16 ЧИТАЙ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tarassio456 Опубліковано 23 Січня, 2012 в 19:46 Поділитися #3 Опубліковано 23 Січня, 2012 в 19:46 Живу у Володимирі, місяць тому вирішив спробувати що це за така крута послуга «інтернет-банкінг», оскільки рахунок в Хрещатику в мене звернувся до них і вже другий підряд місяць не витрачаю часу на походи у відділення на сплату комун. та інтернет рахунків. Доволі зручний винахід 21го століття )) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tarita77 Опубліковано 29 Січня, 2012 в 14:47 Поділитися #4 Опубліковано 29 Січня, 2012 в 14:47 Живу у Володимирі, місяць тому вирішив спробувати що це за така крута послуга «інтернет-банкінг», оскільки рахунок в Хрещатику в мене звернувся до них і вже другий підряд місяць не витрачаю часу на походи у відділення на сплату комун. та інтернет рахунків. Доволі зручний винахід 21го століття )) А що там в Хрещатику з комісією на дану послугу? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tarassio456 Опубліковано 4 Лютого, 2012 в 21:00 Поділитися #5 Опубліковано 4 Лютого, 2012 в 21:00 Живу у Володимирі, місяць тому вирішив спробувати що це за така крута послуга «інтернет-банкінг», оскільки рахунок в Хрещатику в мене звернувся до них і вже другий підряд місяць не витрачаю часу на походи у відділення на сплату комун. та інтернет рахунків. Доволі зручний винахід 21го століття )) А що там в Хрещатику з комісією на дану послугу? Там швидше не комісія, а абонплата щомісячна, 10 грн. Як на мене не багато, враховуючи ті гроші і час що витрачаются на дорогу, та черги до відділення. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tarita77 Опубліковано 17 Лютого, 2012 в 14:05 Поділитися #6 Опубліковано 17 Лютого, 2012 в 14:05 Там швидше не комісія, а абонплата щомісячна, 10 грн. Як на мене не багато, враховуючи ті гроші і час що витрачаются на дорогу, та черги до відділення.А квитанції просто потім роздруковуються чи як? Мало що може трапитись, з нашими житлово-комуталньними установами, потрібно чітко вести звітність по сплаченим рахункам. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tarassio456 Опубліковано 18 Лютого, 2012 в 14:13 Поділитися #7 Опубліковано 18 Лютого, 2012 в 14:13 А квитанції просто потім роздруковуються чи як? Мало що може трапитись, з нашими житлово-комуталньними установами, потрібно чітко вести звітність по сплаченим рахункам.Звичайно обов’язково потрібно зберігати усі квитанції, при оплаті через інет квитанції з печатками вам будуть надсилати поштою один раз на квартал. На вашу вимогу можуть і терміново надіслати, про це не хвилюйтесь. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mr Fox Опубліковано 19 Лютого, 2012 в 11:47 Поділитися #8 Опубліковано 19 Лютого, 2012 в 11:47 А квитанції просто потім роздруковуються чи як? Мало що може трапитись, з нашими житлово-комуталньними установами, потрібно чітко вести звітність по сплаченим рахункам.Звичайно обов’язково потрібно зберігати усі квитанції, при оплаті через інет квитанції з печатками вам будуть надсилати поштою один раз на квартал. На вашу вимогу можуть і терміново надіслати, про це не хвилюйтесь.Значить цивілізація прийшла і на Волинь... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.